26

$?!

преди 10 години

Президентът отдавна ни е ясен..

25

илюзиягранде

преди 10 години

най висшата форма на демокрация били свободните избори.дрън дрън.вятър и мъгла.свирките и паветата са излиянието на народната воля ,повръщам при мисълта.

24

tih velikan 681

преди 10 години

Ubeden sum,che Prezidenta na Republika Bulgaria shte naloji veto na izmislenia dulg,koito idva vurhu gurba ni dopulnitelno!Vreme e Chobanov da osuznae,che nemojem da gi hrantutim 23g I oshte 45 v budeshte,BEZ DA SA NAPRAVILI NISHTO,AMA NIIIIISHTOOOO ZA BULGARIA.Iska mi se da vzema EDNA DRYANOVICA I BOI,BOI MNOGO BOI,KOITO VIDYA OT TIA IZVERGI!!!!Samo tui shte im mine bolestta!!!!

23

БГ

преди 10 години

96% ще минат през и към "наши" фирми, а бедните да го духат!Само факти от днес:Олигарски едва днес назначи зам. в митниците - уж щеше да спира контрабанда за над 1 млрд. лв?!?Йовчев закрива СОД София и подарява над 20 млн. лв на фирма на негов подчинен!?!В плана Олигарски за тази година не се предвижда увеличаване на минималната заплата - дали БСП излъгаха хората?Нов изборен закон!Оставка на Олигарски!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

22

!@№4%?

преди 10 години

Представяте ли си какво щеше да е ако освен това правителство за президент си имахме и Георги Първанов?!!!!!!!!!!!!!За това не трябва да се забравя че винаги може да е и по-зле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Поздрави на майката на всеки,който е гласувал за тези!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

ние с номер 26 не вярваме в президента на България , вярваме в Доган. Така, че каквото каже соколя това е.

20

Анонимен

преди 10 години

А бе и ореха е безличен.не е моя мин.пр.не може да чака доганчо и гейчо кво да му кажат.аданьм

19

Анонимен

преди 10 години

Всички идвате от едно котило ве, аз просто не мога да повярвам, че има хора които гласуват за БСП. За ГЕРБ гласуват заблудените......Минаха 23 години, не е БСП(БКП) зад тази партия стоят само мръсотии, ние нация от *** ли сме, кво става тука...Луканов, Мутрите създадени от БКП....вие прости ли сте , мазохисти ли сте, кви сте ...прости *** и склеротични баби ли сте ....Тва си заслужавате, кофти, че и моето семейство се пържи заедно с вас в мизерията нарочно създадена от ***.

18

Анонимен

преди 10 години

Слугата на Боко чака нареждания до два дни. Това е заглавието.

17

не знам

преди 10 години

какво да направя,, за да вярвам на президента,Някак си не ми тежи на мястото си, безличен е, малодушен ,неискрен,безволев и наистина е кукла на конци.Това е усещането ми и никак не ми се иска моят президент да е като него.

16

Анонимен

преди 10 години

*** да го д....те.много сте тьпи.затова и турците.а и бат Сали и неговото племе ви го рьгнаха.ама не се усещате ***., ви д..ба.отворковци направете референдум за заема.не искам аз да плащам на ***.е Мишо шамара да им даде от хонорара.Смешници

15

Анонимен

преди 10 години

бкп-дс(лютви/волен/сергей) най-обикновенни разбойнициа електората им е най-мързелива и необразована паплачочакваща само някой да ги храни и пои, точно като партията си. престъпници, мързеливци и асоциални безработни с по 15 децаПотурнаци, сега ви хранят и поят за наша сметкаразликата е в това че винаги когато бкп-дс е на власткрадът до такава степен че държавата винаги е фалиралаи септември като окрадът всичко и ни натоварят с нов заемняма да можем да ви храним!

14

Absolutism

преди 10 години

Вместо да се въведат данъчни облекчение за бизнеса, за да се стимулира икономиката, се раздават пари на червени фирми и на ***..... Орешарския Кабинет (Станишев-Доган) отново доказа колко корумпиран и неадекватен е.

13

Анонимен

преди 10 години

На президента до два дни ще му наредят - вето или не.

12

До 10-ти

преди 10 години

Залагаш ли си топките че ще е така?

11

Х

преди 10 години

4% ЗА СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ 16% ЗА СИДЕР АГА ,45%ЗА ДПС И 35%ЗА БСП.ДПС ЩЕ ДАДЕ НА МОЗАКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОГАН.

10

Анонимен

преди 10 години

Вето му е майката.тия червените на много високо летят ***. пьк искааше 2.5млрд.а бе тия луди ли са.там да се пекнат на морето .че от септември какво им се пече.малий.не ми се мисли.а тия изкуфелци по пилоните да се прибират.че е много жега.а да си тьрсят парите от Луканов.впрочем неговите наследници БСП.или от виденов

9

На снимката

преди 10 години

Вече за втори път ми прави впечатление как Плевнелиев се моли на БудАлах!

8

stoneg

преди 10 години

Б-Я си остава същата поне до 2050 така че драги роби не се надявайте много много хахах.

7

Анонимен

преди 10 години

Другарю Плевнелиев,Другите 96% са за заема, дето оня дето Ви чукаше по кратуната в ноща след президентските избори, изтегли! Други въпроси?