130

Kaleko Aleko

преди 10 години

135, ами отидете. Ама вземете някой приятел с Вас, че иначе ще сте единственият млад човек. Е, освен ако Биг Ша не е решил да намине.

129

gandi.daow

преди 10 години

До Kaleko AlekoДаа, за съжаление нищо не е нормално в тая страна:( Ей, Шаманчее къде се скри? Няма ли да отговориш какво следва след така желаната оставка, а мислещ човеко?

128

чвор

преди 10 години

Не разбрахте,че в парламента няма партии,а само мафия.А вие тук се плюйте политически и чакайте да се оправим!Ще...ама някой друг живот...

127

Балдур

преди 10 години

До viktor.stoichevДоган си заминава, Идва Ердоган на който БОКО ПАЧАТА му целува ръката.

126

Анонимен

преди 10 години

***

125

Orda

преди 10 години

Тия съвсем изтрещяха.

124

Анонимен

преди 10 години

Гледайки случващото се ми идва да отида на контрапротеста. Там поне не се манипулират деца.

123

Аспарух

преди 10 години

*** селянията...

122

анонимен

преди 10 години

вместо да отидеш с мама и тати на басеин...

121

Балдур

преди 10 години

До viktor.stoichevПри боко драги съгражданино дамиите нацъвтяха като гъби... да не влизам е подробности че 2 месеца повтаряме едно ис ъщо вече, по голям прстак от боко и цвък няма в парламета, тея двамата са за затвора а Цвък специално му има и нещо психично трябва да го прегледат тоя, боко и той има много силно раздвение на личността и вече отива към разтроение

120

Анонимен

преди 10 години

Аз не подкрепям подобни прояви. Това вече се обърна на слободия. Не желая да бъда представлявана от тези хора, които не се притесняват да намесват ДЕЦАТА си. В почти целия цивилизован свят е ЗАБРАНЕНО на родителите да водят децата си на протести. И правилно. Какво разбират децата-за тях това е просто игра. Нека има избори и тогава обаче ще трябва да се съобразим с волята на хората, а не на някави "умни и красиви" безделници.

119

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКато си казал А, кажи и Б - кой искаш да те управлява?

118

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н gandi.daow,В такава ситуация в нормалните държави най-големите партии си стискат ръцете и дават властта на едно наистина експертно правителство, което да им оправи бакиите, пък след година-две хайде пак на избори ;) Тук, обаче, явно г-н Станишев е решил да държи до последно, пък ако ще и потоп.

117

ha

преди 10 години

Луди за връзване. И това ми били интелигентни хора. Децата Ви със сигурност ще растат като диваци, които си мислят, че всичко им е позволен Жалко за дечицата, освен омраза и нетолерантност, те нищо друго няма да научат. Така и ще живеят, където и да са.

116

ТHE Патриот

преди 10 години

"но щом за теб избиването на 500 000 съграждани е ОК)"Олеле Боже ,твориш история.Една проста аритметична сметка за първи клас.Значи в 7 милионна България да избиеш поливин милион значи ,че всеки 10 -11ти бил това ли искаш да ме убедиш?Значи всеки ден трябва да е имало масови екзекуции от от по няколко хиляди ей така за кеф.Кои са тези убийци дето ще убиват свои роднини и приятели и къде са ги погребвали тези половин милион.Усещаш ли ква простотия изръси и колко си *** а?

115

Пешу

преди 10 години

Патриоте, възгледите ни съвпадат едно към едно! Бъди жив и здрав, поздрави и салюти!

114

val 789

преди 10 години

Едни *** обвиняват други ***,че са по-***!!!! Господи,като гърмиш в небесата що не трепеш жалките партийни *** !!!!

113

Психиатър

преди 10 години

Професионалното ми мнение е, че за тази групичка по-подходящ е плажа в двора на Психиатрична клиника "Свети Наум" известна още като "4-ти километър".

112

gandi.daow

преди 10 години

Я, кажи мъдри Шамане - какво ще се случи ако утре правителството подаде оставка? Нали това искаш ти и други мъдреци?

111

Анонимен

преди 10 години

Вижте елита на нацията!Поредният цирк на гербо- седерастията!