89

1111111

преди 10 години

Малко и е боия на тая...*** наркоманка....

88

калата

преди 10 години

Не виждате ли ,че са дрогирани и незнаят къде се намират. На нея и шурти кръв от главата (ако въобще предположим, че това е кръв) , но тя се хили все едно и белят банан!!!

87

Анонимен

преди 10 години

В коя държава народа не иска комунисти а те си стоят най нахално 75г ли станаха

86

До ViturStSt

преди 10 години

:) :) :) Учейки 4 години придобиваш степен бакалавър - висше образование. Полу-висше е, ако завършиш колеж. Поне това е според действащата в момента образователна система в България.Колкото до въпросното момиче, никъде не съм си позволила да я окачествя като наркоман (въпреки налудничевия й външен вид). Мога само да предполагам, че е екзалтирана от това, че именно тя е окървавена-> ще я дават по "телевизора".Разбирам, че си "за" протестите и си от "модерните" млади, но не споделям мнението ти

85

тихата_стъпка

преди 10 години

Наредете се за снимка, хайде сега всички да се усмихнат, кажете "палкаааа".

84

Анонимен

преди 10 години

В коя държава ще позволят да се блокира незаконно главно кръстовище? В коя държава ще позволят да развалят тротоар без да има заловени за това и обвинени?В коя държава ще позволят всекидневно да се нарушава обществения ред, особено след 22.00 часа.В коя държава няма да се пропуска полицейски автомобил движещ се със СРД ?В коя държава 40 дни едни 4000 протестиращи няма да разберат, че ги използват и то яко ?

83

Анонимен

преди 10 години

първите й думи бяха срещу Бойко Борисов - че ако се върнел, тя и него щяла да свали, си мисля, че е провокаторка. Човек е настроен срещу биячите си, а не срещу някой, който няма нищо общо със случая, нали? Човек не се разхожда с раните си да търси репортери и да бъде заснет. Човек поне слага пръстче на раната, за да спре кръвта. Така че, тук има нещо много гнило

82

Анонимен

преди 10 години

До ViturStStАкьл от изпонапикали се наркомани никой не взима... Друсай се там и бьди щастлив.

81

Подкрепям всеки...

преди 10 години

...от протестиращи, който освен срещу Орешарски се обявява и категорично срещу Бойко Борисов!

80

Zlatin.Mladenski

преди 10 години

Браво на това момиче, респект!

79

ViturStSt

преди 10 години

До С.С.С.РВреме ти да излезеш на квартира от факултето:)

78

Франсоа дьо Сад

преди 10 години

Франсоа дьо Сад: Направо им завиждам на тези девойки, за оргийките, които си организират! С палки!

77

ViturStSt

преди 10 години

До До ViturStStБраво за което.(Магистратурата е висше другото е половин.)Явно освен че си интелигента си надарена и със свръх естествена дедукция да заключиш, че това момиче е платена наркоманка.Щото не е.Платените ги видяхме кой ги наема и на какво приличат някак типажа им много хомогенен.Лесно е откриваема в интерент който иска може да се запознае с биографията.Ако не иска да слуша форумните платени драскачи те по-знаят не са случайни хора :) и са обективни

76

Уважавам Елисавета..

преди 10 години

заради думите й:"Бойко Борисов ни разгони фамилията за 4 години и не искам сега да си вади дивиденти от моята разкървавена глава!!!", заяви Елисавета Белобрадова, чиято глава беше разбита от полицаи на протестите във вторник.

75

_anonimen_

преди 10 години

Елисавета представлява СЕБЕ СИ ... за разлика от платените атакисти, комунисти и прочее партийна гмеж ...представляващи партийната олигархия.

74

Полихист

преди 10 години

До МонархистСпрете с демагогията с сравненията. За да на влезна в твоята трактовка на нещата: да се сравняваме с посочените от тебе страни по икономически показателите, а не показатели за пребити хора изразяващи мнение различно от средното. Посочените от тебе страни също се твърди за демокрация, така че да не използваме тяхната демокрация, но подобни на техните модели за икономика.

73

С.С.С.Р

преди 10 години

До АтакистТози в средата е насвяткан с лепило, всеки ден виждам такива лепилари в градинката пред блока .

72

@#$%

преди 10 години

Има проблем с издръжката на психиатричните клиники и много от пациентите се пускат на "домашно" лечение.. тази е избягала от вкъщи, не я свърта и отдавна не е пила лекатствата.

71

сценична кръв

преди 10 години

Боята по лицето е сценична "кръв". Аз също работя с такава, проблема е че не се съсирва както истинската. Това си личи и на снимката.

70

ViturStSt

преди 10 години

Ей като наричате бялото, черно и убеждавате хората да не вярват на очите си, освен че демонстрирате тъпотия и пропагандна немощ, отвратявате тотално хората от БСП'то