106

Петьо-Евреи

преди 10 години

Е няма днес ще има утре ОТСТВКА ОТСТАВКА

105

Петьо-Евреи

преди 10 години

Е няма днес ще има утре ОТСТВКА ОТСТАВКА

104

KJ

преди 10 години

До afafafБезплатен ПР е това. Да отидеш на сбирка на 50-тина пенсионери и да говориш по мегафон. Къде бяха снощи, да защитят с телата си правителството, което според една участничка в протеста в подкрепа на Орешарски, на средна възраст 75 години каза: "това правителство направи за нас повече от колкото което и да е друго от 23 години насам."

103

sleeepwalker

преди 10 години

Уж спряха с кодовите имена на спецакции, а веднага Наглите в действие!

102

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н зъл,Няма да му се наложи никого да командирова. Във Варна в момента г-н Станишев хич не го обичат, щото им натресоха депесар. Просто сега е сезона, а за тях той е по-важен от всичко. Ама свърши ли (след около месец и малко), не се знае ;)Колкото до тротоарите - според мен общината даже е на далавера, щото така или иначе искаха да ги реновират.

101

Сотир

преди 10 години

за хунтата всичко е сценарий, целящ да свали жалкото им управление :) А февруари като изкараха агитките, тогава не беше сценарий, а демокрация в най-чиста форма, мда :)После що им викат червени ***

100

ognyanz

преди 10 години

Това, което се случи беше сценарий на ГЕРБ и парламентарните партии трябва да си направят съответните изводи. ГЕРБ влезе в Народното събрание за да може да се удължи заседанието до среднощните часове, когато да влязат в действие провокаторите. За да не се случва това в бъдеще заседанията на Народното събрание трябва да приключват в рамките на работния ден. Независимо от това дали е изчерпен дневния ред в 18.00 се иска почивка след което депутатите напускат и заседанието се прекратява.

99

bg

преди 10 години

ЩОМ ЕДИН МИНИСТЪР НА МВР НЕ ЗНАЕЛ 4Е С АВТОБУСА ЩЕ ПРОВОКИРА НАПРЕЖЕНИЕ ЯВНО НЕ Е ЗА ТАЯ РАБОТА И КОИ МУ Е ПРЕДЛОЖИЛ А ТОИ ПРИЕЛ ТОВА Е ЗНАЕЛ КАКВО ЩЕ СТАНЕ И АКО ТОВА НЕ Е ПРОВОКАЦИЯ СТИЛ БКП ЗНА$И И НА НЕГО НЕКОИ МУ ДЪРПА КОНЦИТЕ .....ЖАЛКО СВЪРШИХА СЕ ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ЯВНО ЩЕ СТАВА ,,СТРАШНО,,

98

Aleks

преди 10 години

Пълен абсурт.За тези които подкрепят това правителство ще им кажа само ако ви харесва да ви грабят комунисти и да ви управляват турци значи сте пълни нещастници.

97

Анонимен

преди 10 години

Тези протести дано само не легитимират обратно на власт престъпната хунта от мутро-милиционери ГЕРБ начело с бандитите Цв.Цв и Б.Б. Тази анти-хуманна пасмина продаде България на Израел и САЩ и отрепаха народа с престъпната си политика. НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ. Също така разни Болни Сидеровци и Станишевци с фесовете си също са за гулаг.

96

Kaleko Aleko

преди 10 години

Парламента трябва да се премести в друг град,примерно в Казанлък.Специално този парламент ще е добре приет само в Кърджали, Разград и по Северозапада.

95

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н зъл,1. Г-н Миков няма начин да се досети за това сам. Някой трябва да му го подскаже.2. По морето ще е още по-голяма лудница, защото хората от големите градове реално сега са там. Да не говорим, че във Варна ги мразят, а в Бургас още повече (там са и НФСБ).

94

iАнонимен

преди 10 години

23 април 2009 А това помните ли го ? Триглавата ламя, беше скоро..."Правителството се разтревожи за сигурността си и гласува мерки за защита от народното недоволство. На вчерашното си заседание министрите приеха законопроект, който забранява провеждането на митинги и протести пред сградите на Министерския съвет, на различните министерства, пред парламента, пред болнични заведения и съдилища."

93

===

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоЗабрави и пурите дето е пушил докато е летял и те не са евтини...

92

afafaf

преди 10 години

Станишев пак не разбрал кого обслужвали протестите.... (facepalm)Абе тея трябва да ги затворят в дом за умствено изостанали, заедно с Биг Ша и всичките им умствено изостанали симпатизанти...

91

Анонимен

преди 10 години

Парламента трябва да се премести в друг град,примерно в Казанлък.И тия платени протестиращи да ги видя как ще крещят тогава.София отново не е БЪЛГАРИЯ.

90

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Оставка на кабинета ще...има,когато Боко заплати от джоба си...разходките с военните хеликоптери и представителните самолети.Освен това възстанови 100 килограма ядки от бадеми и лешници...изхрупани от него и свитата му, по време на...полет.

89

Анонимен

преди 10 години

ТОВА СНОЩИ БЕШЕ ИЗМИСЛЕНО ОТ ЙОВЧЕВ,ЗАТОВА НЕ БЕШЕ И В СОФИЯ И РЕАЛИЗИРАНО ОТ НЯКОЛКО МАСКИРАНИ ЗЛОБАРИ-ПОЛИЦАИАЛО,ЙОВЧЕВ И МАСКИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ-ТЪРСЯТ ВИ В ЕГИПЕТ.НУЖНИ СТЕ ИМ.

88

kamen

преди 10 години

Кой нормален човек си причинява това което се видя снощи на лицето на финансовия министър? Гледаше горкият като уплашен хамстер, трепереше, беше абсолютно неадекватен. Те го питат сериозни въпроси, той се хили, блокиран в парламента. Абе човече, колко ли ти е заплатата че още не си им теглил майната? Струва ли си да си *** и част от това Национално Предателство, наречено кабинет Орешарски?

87

iАнонимен

преди 10 години

Проектозаконът за вероизповеданията е национално предателство"Необоснованите претенции на Главното мюфтийство да придобие права над джамиите в Дупница, Кюстендил, Благоевград, Гоце Делчев, Самоков и Враца, като ги превърне в действащи молитвени храмове, ще бъдат удовлетворени благодарение на вносителите на проектозакона - БСП, противоконституционната партия ДПС и обявяващата се за националистическа партия "Атака", заяви още Джамбазки.