68

Атакист

преди 10 години

до 71Герберастки некадърник, снощи един ме копира наистина. Ти си имитатор. Къде са ти одебелените букви в ника ми? Нещастен некадърен папагал?

67

Зз

преди 10 години

Гробари мириши те на пръст

66

Chikatilo

преди 10 години

до 70...Как ако е ''доказан'' не лежи и къде са тия доказателства? Айде да не си говорим на изуст...доказан бил...аххахаха

65

АТАКИСТ

преди 10 години

И аз като моя лидер само псувам и ругая, защото и аз не ставам за нищо....продавад и майка си и баща си също като Волен лицемера...цялата ни партия е такава...*** !

64

Анонимен

преди 10 години

Циганино ***...ти си последния последния ама последния който може да държи морал било то на ,който и да било.......С къв акъл слагаш човек от ВИС 2 с присъда от 2.5 години затвор за областен управител на София....С какъв акъл Бат Сали става депутат от партията ви.....С какъв акъл слагаш Пеевски за шеф на ДАНС......Ти нормален ли си бе маломник ????

63

Зз

преди 10 години

ГРОБ за гробищата

62

Анонимният

преди 10 години

До 1234Някой да го доказа?

61

Атакист

преди 10 години

до 57Пишман революционерска герберастка ***, нямаш сили за да измъдриш поредната глупост, затова копирваш стара твоя? Смешен кавал!

60

до Атакиста

преди 10 години

*** викаш на майка си и сестра си бе ПОР

59

гражданин

преди 10 години

Абе, местане трябваше да със станишев и бареков да сте подсъдими заради агитацията в деня за размисъл. ОСТАВКА НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД.

58

Питанчо

преди 10 години

Дали този на снимката не е написал това тефтерче тези дни ?

57

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев уж щеше да бъде надпартиен, ама така и не можа да се еманципира и да зареже слугинажа в полза на ГЕРБ. Явно му липсва покровителската ръка на Буда, която да го закриля от скандални разкрития относно замогването му и не на последно място да му замазват гафовете. Друго си бе по времето на ГЕРБ допълнителни пари за президентството, а преди това като министър по магистралите колко пари прибра от обществени поръчки на свои фирми и той.

56

Анонимният

преди 10 години

Роско бил меко казано притеснен, че Боян Чуков е работил в застрахователната фирма Лев инс?! Защото така бил дясна ръка на Алексей Петров. Добре, но Алексей Петров е невинен до доказване на противното. Като минус в биографията му може да се пише само, че е бил съдружник с Бойко Борисов. Който пък назначи Плевнелиев за президент. И ако опасенията, че Боян Чуков ще е зависим от Трактора са основателни, то какво да кажем за очевидната зависимост на президента от Буда?!

55

Атакист

преди 10 години

Ей, скапани герберасти....ако на вас ви откраднат депутати хората на АТАКА от БСП или ДПС, ще гласувате ли за него някой ден???Кажете ве, нещастни ***?

54

фют

преди 10 години

До До 39Не лъжи бе, пише да се удари Емо Фаса и да се докладва на ББ, ЦЦ и ИФ!

53

Революционер

преди 10 години

До АтакистСидеров, Местан и Доган са като братя-и тримата са с бели коси. Волен вече се прегърна с двамата, колкото и да не ти е приятно, но такъв е живота-гласуваш за "Атака"-получаваш БСП и ДПС. Все пак нека не забравяме, че Волен осигури кворум, а след това подкрепи това правителство при избирането му, като депутатите му не участваха в него и помогнаха на БСП и ДПС да си изберат новото правителство.

52

Chikatilo

преди 10 години

до 47,...надай се ти....вие *** само това повтаряте Бойко в затвора и за какво? Ахаххаха никога няма да се случи комунисти вие сте за затвора, че колко години вече разказвате играта на България и Бойко е единствения който ви наруши спокойния сън тва не мое преживеете

51

Не оплаквайте ИФ

преди 10 години

Фидосова не била издържала! А БГ народа издържа на високите цени на парно и ток! На прословутия данък смет, който така и не го направиха на човек, Фандъкова да не се прави на ударена, 20 г. улицата ми не е мита, тънем в мръсотия. Българите не взимат по 18 000 лв. заплати, както продажните теливизионери. С хиляда лева заплата ми е трудно да плащам данъци и консумативи. Като върне милионите Фидосова и всички, които са крали тогава ги оплаквайте! Писна ми!

50

Kaleko Aleko

преди 10 години

Аз съм Сали и съм ***. *** съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен ***, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев Сали.Да Ви е честит новият коалиционен партньор, г-да атакисти. С едно натискане на копчето фюрерчето даде маса власт на ДПС, че и *** си вкараха в управлението. А довчера нападахте джамии, да Ви се чуди човек :)))

49

Анонимният

преди 10 години

Росен Плевнелнелиев, който театрално възбуден заяви, че меко казано се възпротивявал на идеята Боян Чуков да оглави Съвета по сигурността, защото някога си работел като изпълнителен директор на Лев Инс. Нямаме спомен Росен Плевнелиев да е реагирал така например, когато Митко Каратиста влезе в ЧЕЗ в правителството на Борисов, или за някоя от стотиците калинки на ГЕРБ.