82

НФБ

преди 10 години

АКО ЧЕРВЕНИТЕ ДЕРИБЕИ В ПАРЛАМЕНТА ЧУВАХА ГЛАСА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЯМАШЕ ДА ИЗДИГАТ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ЕДНА МУТРА ОТ ВИС2ТОВА ЛИ СА ИМ КАДРИТЕ...ПО ТОЗИ НАЧИН ЛИ РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА...МАШАЛА *** КРАДЛИВИ

81

Von Stroem

преди 10 години

Комуниста дава властта само с кръв!

80

eeha

преди 10 години

депутатите ги хвана страх и почнаха да говорят глупости! да ги запалят в парламента както са си вътре дано!

79

vesko02

преди 10 години

Ако търсите изхода можем да ви помогнем да го намерите.

78

ОХОО!

преди 10 години

вече започнаха и да ни обиждат!? това е върха на наглостта! запомнете, най позорно е когато те изпъдят с бой! ако не ви е ясно скоро ще го разберете, особено както озлобявате хората със всяко изказване!

77

Анонимен

преди 10 години

Виждаме ги вашите гласоподаватели пред НДК... Разни пенсии, които ако не сме нии няма да имат пари да си купят тоалетната хартия да си избършат задниците. Оназ дивата *** с червените обувки на токчета и цветето зад ухото и нея я видях... Пълен смях

76

dan

преди 10 години

Бураджиева баща предпочиташе да убива вместо да дискутира Кутев това е от семката

75

752031

преди 10 години

До ккГ-н кк Тъй като в нашата Родина политиците не подават оставки, а казват " упс извинете" е дошло време да ги научим как се поема политическа отговорност. Не смятате ли, че за нас обикновените хора ще е по добре политиците да знаят, че като правят глупости Ние им искаме оставките. Дори само това да постигне протеста, то е много. Всеки следващ управляващ трябва да знае, че не е недосегаем и че това че може да си купи съдии, не значи че може да си купи народа.

74

НФБ

преди 10 години

ДА СЕ ЧУДЯ ЛИ ДА СЕ СМЕЯ ЛИ НА НАГЛОСТТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДЕРИБЕИ ОТ БСП КОЙ БИЛ ПО ГОЛЯМА МУТРА ДОН БОРИСОВ ЛИ ИЛИ ОБЛАСТНИЯ НА СОФИЯ...ЕДИНИЯ СИКАДЖИЯ ДРУГИЯ ВИСАДЖИЯ..НАЛИ РАЗБИРАТЕ ДВЕ ГРУПИРОВКИ КОИТО СЕ БИЕХА ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ...РЕАЛНО НАРОДА ВИЖДА КОЙ НИ УПРАВЛЯВА ...МАФИЯ

73

Анонимен

преди 10 години

стига мирни време е да газим

72

Сахо

преди 10 години

аааа ще ме съсипят тези :D от смях.... :D Сори, вие подсилвахте протестите през февруари, ама сега като сте от другата страна е неприятно, нали? Еми свиквайте, всеки ден ще е така до по-бе-да-та!!!

71

НФБ

преди 10 години

До азСУПЕР ЧЕСТНА ЛИЧНОСТ НАЗНАЧИХА ЧЕРВЕНИТЕ ДЕРИБЕИ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯМАШАЛА КАКВИ КАДРИ САМО ВАДЯТ...

70

tishoganev

преди 10 години

"на изборите преди два месеца за БСП са гласували 1 млн. души" - Само толкова ли са *** в бг... Значи все пак има шанс да се оправим. Комунистите са секта, която е вредна в световен аспект. Огледайте се господа комунисти, вижте коя дата пише на календара, време ви е да си ходите... ама то така или иначе точно това става, електората ви е на привършване.

69

"Хейтър"?

преди 10 години

#61, Ядосан, баща й точно това всъщност е правил.

68

Анонимен

преди 10 години

Татяна Буруджиева - подхожда и Татяна Буруджиева-Сидерова.

67

Егон

преди 10 години

С всяко изказване все повече ме вбесяват тия. Няма да ходя на протести ли, няма да пиша по форумите и да агитирам познати ли? Не ми трябва някой да ми плаща, за да направя всичко по силите си да ви изгоня.

66

Анонимен

преди 10 години

В КОЯ ЕПОХА ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА НЕ СА БИЛИ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ ????КОГАТО УБИХА 32 000 БЪЛГАРИ СЛЕД ПРЕВРАТА НА 09. 09. 1944 ?ИЛИ КОГАТО УБИВАХА БЪЛГАРИТЕ В ПИРИНСКО, ЗАЩОТО НЕ ИСКАЛИ ДА БЪДАТ МАКЕДОНЦИ ?ИЛИ КОГАТО ИСКАХА ДА НИ ЗАЧЕРКНАТ КАТО ДЪРЖАВА, ПРИСЪЕДИНЯВАЙКИ НИ КЪМ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ ?ИЛИ КОГАТО НИ ДОКАРАХА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, КОГАТО АНДРЕЙ ЛУКАНОВ РАЗДАДЕ МИЛИАРДИ НА ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА И ФАЛИРА СТРАНАТАИЛИ ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ, КОГАТО ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЧРЕЗ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА

65

Анонимен

преди 10 години

нагли и хора без всякакъв морал това са хората в този парламент който се борят да не изпуснат кокала

64

аз

преди 10 години

престанете с тази омраза,лично аз познавам добри хора от малцинствата-и турци,и помаци,и арменци,и повярвайте те също като мен не желаят тази омраза да се насажда ежедневно между хората!те са обикновени хора като нас,също имат семейства,работят!ако може българина да изкорени от себе си чувството завист и омраза,тогава наистина ще дишаме по-леко!тези хора живеят с нас,имат същите проблеми като нас,така че ни остава да бъдем по добри и толерантни към тях!а между другото-не подкрепям протестите!

63

steeefan

преди 10 години

Щом са гласували 1 милион души и сте събрали 200 000 подписа в подкрепа на правителството няма от какво да се притеснявате,предсрочни избори и управлявайте самостоятелно без да се притеснявате дали волен ще дойде в парламента.