12

ъъъ

преди 10 години

ситуацията наистина не е розова, защото президентът не си е на мястото. в/о да прави само констатации, по-добре е да се опита да обедини, а не да разделя и взривявя обществото. що се отнася до герб, държат се хулигански, а не като депутати, защото не се вясват в нс и хич не им пука.

11

СиДянков

преди 10 години

Този защо не говори за липсващите депутати в парламента ? Явно за него неходенето на работа не е проблем.... Дали когато е бил в бизнеса отстъствието без причина и без болничен на негови работници не е било проблем ?

10

Аспарух

преди 10 години

Ахааааа, когато ядохте кифтетата, не ривахте, ся си ривете!

9

Узумения

преди 10 години

Абе Вие по долу които го плюете ,Вие какво бихте казали ,ако сте на негово място ? Не съм Гербер ,факт е,обаче че без диалог и взаимни компромиси нещата няма да се случат Накрая да вземем да спретнем една гражданска война тип Сирия ,кво толкоз най много да се изтрепем

8

Анонимен

преди 10 години

Пак АТАКА е проблема, както винаги. Ако наистина зависеха от гласа на АТАКА, досега да са изпълнили поне една точка от тяхната програма. Ама тогава явно щеше да се види, че АТАКА е генератор на сносни идеи, нали?

7

СиДянков

преди 10 години

Това не е президента на България ! Това е президента на Бойко Борисов, който му топли президенткият стол.....

6

ii

преди 10 години

Най-голямата опозиционна партия е извън парламента, а тя сигнализира желанието си за диалог, каза президентът. - при Бойко /защото това е ГЕРБ/ диалога е еднопосочен " АЗ КАЗАХ "

5

Пешо

преди 10 години

Президента е единствения достен човек в момента в държавата... Всички други са ***!! А назначенията на Пеевски, Тихолов и Емил Иванов за областен на София няма какво да се коментират... Те граничат с национално предателство !!!!Оставка веднага и нови избори на есен !! Всички граници вече са преминати... Орешарски имаше своя шанс, но го пропиля за има няма 2 седмици...

4

картман

преди 10 години

На този *унгел му става все по трудно да прикрива, че подкрепя герб. Като имат желание за диалог защо не са в парламента, където трябва да се провежда този диалог? Някой спрял ли ги е да ходят на работа. Герб е *** партия, причинила най-много злини на България от 23 години насам!

3

мъж под чехъл

преди 10 години

ЕС е нашият дом, нашето семейство" А какво сатава когато чукаш чужди булки? Как е семейството?

2

se

преди 10 години

точно ти и любимата ти партия провокираха това противопоставяне.................и продължаваш да работиш в тая насока

1

...

преди 10 години

Този мина всякаква граница...Това не е моят президент, това е президента на ГЕРБ!!!