9

Helzo

преди 11 години

Ало молещия се, вместо да коленичиш в свиркова поза отиди до Пирогов и дай кръв ако има нужда!!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Движението по Цариградско шосе и без протестиращи е много опасно. С присъствието си там те допълнително усложняват пътната обстановка.

7

Жо

преди 11 години

МНОГО ВОДАЧИ карат със 100 км/ч по Цариградско така- в едната ръка държат GSM-а, в другата цигарата и с три пръста въртят волана. При спукване на гума или друга конфликта ситуация изгубват контрол над управлението на автомобила. Воланът се държи с две ръце. Не случайно е измислен кръгъл, а не е поставена ръчка да се управлява с една ръка. Както виждате, колеги шофьори, при спукана гума / и то задна дясна/ воланът е "дръпнал" на дясно и е довел до загуба на контрол. Ужасна трагедия с невинни хора

6

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден се прибирам от работа тъкмо от тази спирка. Много нелепо! Дано няма жертви... :(

5

Асен

преди 11 години

нещо не разбирам, хем няма жертви хем жена в клинична смърт. освен ако това е обратимо...

4

Анонимен

преди 11 години

скапан бакшиш който не си подържа колататрябва всеки месец преглед да иматако спукаш гума с 50км.ч просто намаляш и спираш , а не се врязваш в спирката

3

Аз

преди 11 години

Копирате от различни сайтове и вижте какво се получава: Няма жертви от катастрофата,а жена в клинична смърт е откаранаИма ли или няма жертви все пак?

2

Монархист

преди 11 години

Много неприятно. Бил съм на тази спирка, както и на още няколко по Цариградско. Бързо въстанояване на пострадалото дете и мъжа, и дано няма жертви.

1

Моля се!

преди 11 години

Бог да ги пази!!!