42

Чиновник

преди 10 години

До ГеоргиИ как ще покажете, че вие определяте кой ще управллява България? С 18% избирателана активност като във Варна ли? Все чакате някакви, все се заканвате и като дойдат изорите заспивате и не гласувате.

41

Анонимен

преди 10 години

Омразата и агресията, които се"сипят"от платените постоянно протестиращи ще имат "край".Нека да не забравят, че ежедневно нарушават законите и да не ползват националното знаме за да крият нарушенията и намеренията си. Както те, така и журналистите да престанат да се оплакват от мерките за сигурност, които изискват още по-голям ред, разширяване на периметъра и недопускане блокиране на кръстовища. Да си пият кафето на друго място, примерно, при "работодателя"- централата на ПП "ГЕРБ"...

40

Добро утро !

преди 10 години

Когато броят на протестиращите е по-малък от този на депутатите това не е протест.

39

tnt

преди 10 години

До БГ -е вие имахте "големи капацитети",събирахте ги по кръстовища и магистрали,калинки-малинки и всякакви други насекоми!

38

Кабинетът "Ореш

преди 10 години

Кабинетът "Орешарски" скри критики на МВФАгенция Франс прес цитира призива на новата ръководителка на екипа на МВФ за България Мишел Шанън (на сн. в средата): "Властите в София да намалят бюрокрацията и да изкоренят корупцията и шуробаджанащината." Шанън смени Катрина Пърфийлд, която оглавяваше екипа доскоро.Български управляващи за пореден път си позволиха да тълкуват и цензурират оценки на външни институции за държавното управление. Вчера Министерството на финансите пусна на сайта си информация за приключилата мисия на Международния валутен фонд. Оттам научаваме, че мисията е похвалила н

37

Анонимен

преди 10 години

Абе докога ще се позволява на шайка *** да блокират ключови места в София? Има хора, които трябва да стигнат на работа и да правят БВП. На всичкото отгоре нито един от протестите не е разрешен, както се изисква по закон. Ама онази пионка, т. нар. ни кметица, която цял живот е била една учителка и нищо повече, се прави, че нищо не се случва, нали така й е наредено... Аман от ***, които си мислят, че могат да решават за цяла България.

36

Анонимен

преди 10 години

По-добре 100год.ГЕРБ отколкото 4год.ДПС И ЮРУШ

35

tnt

преди 10 години

Тоя плакат защо пък са го издигнали?Ами те,изменниците,цял месец са извън парламента! И няма нищо лошо-Народното събрание си работи ,приемат се закони!А иначе,ако бяха вътре щяха само да пречат и да ни връщат назад какво било и не било преди 40-50 години!Не ни пука за това, а ни интересува днешния и утрешния ден!

34

Анонимен

преди 10 години

Какво очаквате от предатели които за някой лев предадоха родината и народът си? Естествено че ще крадът и лъжат:- та нали точно затова реваха като ханъми, за да могат да крадът и лъжат!БКП(дпс+атака+бсп) това е проклятието на България!По-добре е да умреш прав но свободен!Отколкото да живееш на колене пред бкп!

33

boko

преди 10 години

stiga s tia glupavi protesti ve4e pisva samo tova da se komentira

32

151516515656115516

преди 10 години

СМЕШНИЦИ, ГЕРБОИДИОТИ

31

Анонимен

преди 10 години

Хах, Бойко мутрата ли конфронтира мафията? Не е истина колко ни е *** народа.

30

Анонимен

преди 10 години

ISKAME SI BOIKO - EDINSTVENIAT POLITIK KONFRONTIRAL MAFIATA.

29

Шоп

преди 10 години

Азис - Хайде на кафето... тия хора на почивка няма ли да ходят бе? То лятото свърши хаха главно протестират хора без пари за кафе в джоба. :) Тия протестиращи ги направихте на умните у цяла Европа млади хубави, но без грам мозък.

28

уса

преди 10 години

До Хайде на кафето!Болене ти ли се криеш тук .Всичко е курумпирано и обругано ,но като си позволявате подобни изказвания направете така че да дадете тежаст на думите си с доказателство .

27

Монархист

преди 10 години

до 31На мен никой не ми плаща. Просто имам достатъчно акъл за да видя, че това правителство работи. А тебе щом те кефи да си гледаш самовлюбения нарцис с поведение на обидено петгодишно как нон-стоп седи в обкръжението на камерите и лети насам-натам да реже лентички и да обяснява на хората колко са прости, как нищо не става от тях и трябвало да садят картофи - окей. Изборът си е твой, аз съм никой за да те съдя.

26

експертиз контекстов

преди 10 години

Дянков е виновен, че не показа една пица четири сезона ! Иван Костов е виновен, че не ни остави да сме всички милионери с Жан Виденов! Бойко Борисов е виновен, че се самозаписва как пикае в тоалетната и после праща анонимно записа на СърГей Занищонестанишев...

25

Анонимен

преди 10 години

Все едно гледам уестърн. Дивия Запад. "Бандата на протестиращите" се е събрала в месното кръчме и пие сутрешното си кафе. След малко ще тръгнат да тероризират София. И понеже полицията ги пази гражданите не могат да им ударят няколко шамара.

24

Анонимен

преди 10 години

До Монархист, SHTE PROTESTIRAME DOKATO NE IZMETEM ZAVINAGI CHERVENATA ***, KOITO VI PLASHTAT STOTINKI ZA DA DA PISHETE BEZOBRAZIA PO FORUMITE.

23

Хайде на кафето!

преди 10 години

Хайде на кафето! Организаторите на протеста - Бнт, Бтв, Нова и Канал-герб-3, раздават платено от "герб-Буда" кафе!