22

val 789

преди 10 години

БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!!!!!!!! По един или друг начин това безплатно кафенце ще ви излезе през носа,а най-лошото е,че ще го плащат и тези,които не са го пили!!!!!!

21

123

преди 10 години

До Анонимен 16 Ами ха да ви видим как ще я направите тая работа с вземането на парите на богатите като ви гледам вас младите сега за нищо не ставате камо ли революции да правите за това се иска здраво дупе !

20

do 22

преди 10 години

Може би това е работата ни, както твойта на площада. Нали?

19

teo

преди 10 години

ТОВА МАФИОТСКО ЧЕРВЕНО-ТУРСКО-НАЦИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО ВЕЧЕ НАРУШАВА И ЗАКОНА ЗА ЗОНИТЕ НА СИГУРНОСТ !!! СТРАХЛИВИТЕ ДЕПУТАТИ ПРИНУДИХА МВР ДА УВЕЛИЧИ ЗОНИТЕ ЗА СИГУРНОСТ ОТ 25 МЕТРА НА 250 МЕТРА И ДОРИ НЕ ДОПУСКАТ И ЖУРНАЛИСТИ ДО ПАРЛАМЕНТА !!! ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ СВОИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ - НАРОДА ! ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ С ПИЕНЕ НА КАФЕ И КРОТКОТО,СИМПАТИЧНО СВИРЕНЕ НЯМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ДО ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НОВИ ИЗБОРИ ! ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ КАФЕТО С КАРДИНАЛНО ДЕЙСТВИЕ НА НАРОД

18

оо да

преди 10 години

Не зная дали са безработни протестиращите,може би,но тук със сигурност всеки ден са едни и същи драскачи,на които нищо и никога не им изнася...имената са едни и същи целодневни...сега тока ви е евтин,идва зима..ще угаснат и компчетата май...безвъзвратно безработните плюят по "безработните"...айде сполай ви,цъкайте минусчета на конвейр,че закъснявам за работа...

17

само герб

преди 10 години

моа сме безделници ама не сме бес празници

16

до 15

преди 10 години

Това са калинките на биби, които ще бъдат изгонени от всички министерства и служби съвсем скоро. Затова лаят. Змията умира. Още малко. Бас ловя, че не дай си боже ако на мутрата се случи нещо нездравословно и протестите ще спрат. Ало, перничани, искате котараците мутренски пак на власт ли?! Я целият град в София! Спомнете си господин Божков демократа 10% как съсипа Стоманя и сега ви обрече на глад. Пернишките мутри изпразниха джобовете ви! Помнете. Галдувате заради мутрите!

15

Анонимен

преди 10 години

Всяко безплатно раздаване на каквото и да било събужда съмнения за скрито спонсориране на протестите. Спрете безплатните кафета, за Бога! Ако някой иска да пие, да си донесе от вкъщи!

14

Боб

преди 10 години

Чудя се какво стана с протеста в подкрепа на правителството? Още ли излизат или и те си отказаха от БСП. Там бяха истинските българи млади, прави с много идеи и решения за бъдещето.

13

Мариян

преди 10 години

A ти пред компа да не си отпуска?

12

Анонимен

преди 10 години

Да се изтрепат мутрите, да се вземат парите им натрупати с кражби от всички нас. Ето това е изходът. Не кафета и седянки. И не оная *** Сугареф да гладува, а да се гръмне. Национален предател е продажник на американците.

11

АНОНИМЕН

преди 10 години

В РАБОТЕН ДЕН ДА ПИЯТ КАФЕ В 9 СУТРИНТА, А ДА НЕ СА НА РАБОТА, ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО - БЕЗДЕЛНИЦИ!

10

От Австралия, Сидни

преди 10 години

АЙДЕ ПИЙТЕ ЕДНО КАФЕ И ЗА МЕНПОЗДРАВИ НА КАФЕДЖИЙТЕ ОТ СИДНИ АВСТРАЛИЯ!!!!!!

9

Аре стига бе

преди 10 години

"На кафе с Буда" Тва тъпо предаване доста платени от Буда медии се натискат да ни го предлагат.

8

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо безплатно на тоя свят."Безплатното" кафе днес ще ви струва четири години директно управление на слабоумната мутра от Банкя.

7

с любезното съдейств

преди 10 години

Доматите, кафето и яйцата са доставени с любезното съдействие на "герб"!

6

по 50 стотинки за ка

преди 10 години

20 статиста, по 50 стотинки за кафе на калпак, е равно на 10 кинта. Толкова агент Буда е платил днес за протеста.

5

Анонимен

преди 10 години

Ей сега като чуят депутатите, отвън са се събрали 20 души и пият безплатно кафе, ще вземат да се уплашат, ще си подадат оставките и ще си тръгнат.

4

гласоподавател

преди 10 години

никва оставка-работното ви място е там,избрани сте да творите закони и никакви гамени не променят нещатаа професионалните безделници краино време е да схванете че деня за избори е за гласуване -а не да си чоплите носовете

3

huyo

преди 10 години

С любезното съдействие на Джордж Сорос и Отровено общество, кино и тв режисьори и ,организатори масовка на кино и телевизионни предавания и шепа олигарси :):):) мухаха