144

онзи

преди 10 години

До АнонименБолен бил умен.Ха-ха-ха .Ако беше умен нямаше да е БОЛЕН защото тази негова болест е от ума.Ех на батко умника.....Ха-ха......

143

ДАНИЕЛ РАДКЛИФ

преди 10 години

МНННННННННААААААААААААА ААААААА АААААА А А А А АААААААХАУХУХАХАХАХУуухуХУХУХухухАУХУхуахуХУХАУХухух ахахуах х ахуа6&*&^*хгахР$#@$%^&*(@@ РАЗПЛАКА МЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЙО ЦИЦИН АААА ТВА ТИЦИН бахухУХАУХАУХА Найо Тицин преди години го мислех са скрит талант с психични разстройства Мина мнооооооооого време никакъв го нямаше Сега обаче ми е ясно всичко Давай Цицин - кефиш ме О, Боже , разтропа ми се сърцето от смях беееееее , разплакаме Кукумицин такъв хахахахахадоволен съм !

142

треньор

преди 10 години

ако някой все още си мисли,че протестите са спонтанни има да взема всяка сутрин мой колега треньор заедно с 8 състезатели след телефонно обаждане е на позиция по обясними причин не уточнявам имена в спорта парите не са много НЕКА ПЕЧЕЛЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО

141

val 789

преди 10 години

Воят срещу и дескредитирането на националистически партии и движения по всеки един възможен начин не е единичен случай само в България!!! Той е ПРАКТИКА в целият ЕС,справка:Франция,Англия,Унгария,Гърция.Уважаеми дами и господа по всички етажи на ЕС,еврокомисии и Европарламент,драги неолибералисти и глобалисти,по НАЦИОНАЛНОСТ съм БЪЛГАРИН и после европеец!!!!! Ако на вас ви пречи думата НАЦИОНАЛНОСТ,тя за мен е ЧЕСТ!!! БЪЛГАРИН СЪМ СЕ РОДИЛ,БЪЛГАРКА МЕ Е КЪРМИЛА,БЪЛГАРИН ЩЕ СИ УМРА!!

140

баба от село

преди 10 години

Чакам оферта за баба с внуче на протест.Приемам по-малка парса отколкото на майка с дете!За контакти -Найо Тицин.

139

анонимен111

преди 10 години

Сезирам агенцията за закрила на детето моментално да задържи безотговорните родители, които насилват децата си да протестират.

138

Джедай Мастър

преди 10 години

До Силвия Нинова 140И тази глупост колко време ти отне да я измислиш? Къде е аналогията между палежа на храмове и разхождане с маска и усмирителна риза, питам? Нека ти дам един друг пример: любимият ти вожд Феса Сидеров е като Ернандо Кортест - влязъл е в редица безпринципни съюзи с местните племена, унищожил е държавата Мексико само за да задоволи безмерната си алчност за злато.

137

льольо

преди 10 години

Чудя се по какво се различават Найо Тицин и Волен С?Напълно взимозаменяеми са си!

136

Анонимен

преди 10 години

По начин на поведение няма почти никаква разлика между Сидеров и Тицин.Само,че Волен е по-умен от "интелигентния"Найо".

135

анонимен111

преди 10 години

До оставка даденаАХАХА ще ви се. Айде отивай да протестираш, че нещо Орешарски не те чува.

134

NIKO11111

преди 10 години

До GeorgievaДа ти припомням ли старата истина, че истинският патриот не се покланя на никого още по- малко на турска етническа партия или пред Русия, както е в случая Волен Сидеров.Така че, не ставай смешна!

133

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите че са платени го разбрахме....Ама поне да искат тези дни да им се броят и за трудов стаж-за някои това ще е единствения трудов стаж през живота им....

132

хаим

преди 10 години

Абе как хората да излезат заедно с меки китки,*** и съдисти който си мислят за дупетата.Да не са луди.

131

анонимен111

преди 10 години

Омръзна ми да слушам за мирните протести и лошото правителство, подложени сме на нечувано промиване на мозъци. По цял ден ми показват някакви нарушители на реда, които блокират София, а като ги попиташ знаеш ли за спешните мерки, които бяха приети, те казват не, но искам правителството да падне. Е аз искам правителството да работи, но след малко днес бг пак ще ми ограничат достъпа да пиша.

130

хихихи

преди 10 години

Зад всички,мръсотии и хомосексуали стои по един *** богоизбран.

129

онзи

преди 10 години

До B_GeorgievaАйде купените за парче пица и 5лв атакисти да спрат да чаткат с мазни пръсчета по клавиатурите.Преди 23 години нямаше ни една чужда т.е. западна фирма в бг и заплатите бяха 20 долара.Но вие или сте много млади или много прости.Болен да внимава кого наема за кампанията си в нета защото ставате смашни.

128

Анонимен

преди 10 години

Истински стойностните хора си бачкат и си вървят по пътя. Нереализираните кресльовци като това пед...стче изпълзяха,защото тяхната сила е в хаоса, както и смешника Е. Михайлов и останалата истерична компания.. Ако ги оставиш тези хора да решават и управляват, ще се наакат за 24ч.И само Волен им е в устата! Така е-всеки се страхува от онзи, който говори неудобната истина. Клоуни.

127

анонимен111

преди 10 години

Тицин, добре си облякъл ризата, точно за теб си е.

126

Анонимен

преди 10 години

Я, Волен се мисли за Найо Тицин :)Така и така ви е паднал в ръцете, бийте му две палки в главата, натъпчете го с лекарства и го вкарайте в изолатора!

125

ДА

преди 10 години

Писна ми от вас-гербераси,невлезли в парламента седесари и хрантутници държавни,дето ви изкавраме заплатите и ви плащаме осигуровките.Това са хората ,които протестират!Как може по телевизията да се манипулират хората и да се хпредават нещата,все едно цяла България протестира.Пред парламента има не повече от 100-150 човека.Тези хора на работа не ходят ли!?Аз ходя и искам да ми е свободно движението през града!Имаше интервю и с полицай-първо започнали да проверяват нарушителите,ама после се отказали-оправдаваше се като ученичка!Браво-полицията,кметицата-къде едържавата,къде е реда?Значи всеки ,н