44

76557

преди 11 години

До Волен е великtova go moje da go napravi samo psihicheski neuravnovesen chovek

43

Лимон

преди 11 години

Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!А що не бяхте смотани?Опозиция били,ама ги няма в парламента - на цялата парламентарна група на ГЕРБ да бъдат спрени заплатите и субсидиите!Ако обикновен човек не отиде на работа няколко дни без болничен лист/отпуска го уволняват ама тия пиявици от ГЕРБ си получават заплати,а кво вършат - НИЩО.

42

Волен е велик

преди 11 години

Това,че Волен Сидеров е малко по-буен не го прави по-малко спасител на България!

41

метлата

преди 11 години

На хората и писна от дърленето между другарски чучела и НЕ ИМ СТИГА "оставка" - стар филм. Затова ги няма всички на площадите. Искат ПОВЕЧЕ - отговорност за грабежа и разрушението и своя пряка власт в управлението - без фалшиви права и ментета. Протестите ще станат масови и представителни, когато тръгнат от хората. Ще тръгнат от хората, когато в кварталите започне публичен разговор КАКВО и КАК да променим. Стига лъже-революции и скачане за фрагментарни промени! ВСИЧКИ права за пряка гражд. власт

40

SKYBET

преди 11 години

bolene davai po4vai da arestuvash mirnite grajdani , davai ludo 4oveche ,shte ti doide i na teb vremeto da se razkaivash za postypkite si edin den

39

Анонимен

преди 11 години

Психичното състояние на Болния не е единствената причина за интимното обслужване на ДПС и *** от негова страна.Основната причина е, че ако сега има избори, Болния и сектата му ще гледат парламент през крив макарон. Партията на СКОТ ТВ ще ги измести 200%. Затова е такъв бесен и запенен - от страх и отчаяние.

38

diadko50

преди 11 години

Ако работеха добре за България,никой нямаше да обърне внимание на този скандал.

37

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм мразел БСП и ДПС и презирам Волен, но ...как така сегашните за 24 часа приеха закон който намалява цената на тока, а Герб за 4 години не можаха да се сетят как да го направят ...герб или са били зависими от волтаичните олигарси или са просто некомпетентни ... По-вероятно е второто май ...

36

Някаф там

преди 11 години

Волен ни върна в годините на мутренските групировки! За разлика от тогава сега те получават официална държавна субсидия.

35

NIKO11111

преди 11 години

Останалите парламентрани групи нямат шанс срещу ГЕРБ при меле, като ги гледам какви *** са.Само Бойко ще срази поне десетима.

34

Фалконе

преди 11 години

АБЕ хора ГЕРБ не стават нито за власт нито за опозицияВИЖДА СЕ ОТДАЛЕЧЕ

33

ta0mi

преди 11 години

Нали ви избраха да бъдете в парламента?! Не щете да управлявате,защото не ви стиска, после искате нови избори. Идете в парламента и аргументирано изложете мнението си. България е парламентарна, а не улична република!

32

ВМ

преди 11 години

Най-конструктивно не ходят на работа - смешници!!!

31

ГЕРБ = ДПС

преди 11 години

ГЕРБ = ДПС

30

Анонимен

преди 11 години

Какво става с тия хора бе, все някой ги закача, гони, бие ? Ама те никога за нищо не са виновни.Даже чух, че имало сценарий да убият ББ.

29

Анонимен

преди 11 години

Докато платения лъжепатриот ни забавлява ,ДПС и БСП ще си правят каквото са планирали.Печени крадци са като в селски магазин.Един разсейва магазинера, другите пълнят чанти! Когато протестиращите го игнорираха той сам се навира и да прави циркове.Хора гледайте и другите какво правят в нашия "магазин"!!

28

74

преди 11 години

Шпиц командата на ДПС - АТАКА в акция

27

Гошо...Тъпото

преди 11 години

Всеки спечелен ден от парламента и правителството,е пирон в...ковчега на бойковата клика.Провинцията се...радва на действията на Сидеров и АТАКА.В държавата трябва да има ред и не може всеки сополанко да подскача като...каракачанска мечка и свири пред легитимни...държавни институции.Демокрацията е спазване на законите от...всички.Правителството е легитимно избрано и е редно да му се даде шанс,независимо дали харесва на Боко,Моко,Цоко,Цвъко,Шурко или Пурко и претенциите им за власт на всяка цена.

26

are_kulata

преди 11 години

Тоя Московски неискаше ли да резне главата на БДЖ с брутална приватизация ?

25

дядо

преди 11 години

Бе то в боя кантар няма,но ако се сбиете ще видим поне веднъж Волен да си изпълни заканата срещу ***,пък бил той и от ГРОБ