91

Симпатизант на БСП

преди 11 години

Г-н Борисов,Симпатизант съм на БСП и на предстоящите избори (предсрочни или редовни) ще гласувам пак за БСП, въпреки Вашата анти-БСП реторика. Оставете ме на мира. Като говорите за симпатизантите на БСП, допълвайте, че от тях изключвате моята скромна личност.

90

Българин

преди 11 години

Не се прави на храбрец. Видяхме те през Февруари. Ако си "ербап" нека ти свалят охраната.Ти не само си страхлив ,но и лъжлив.

89

Анонимен

преди 11 години

До 96 - след като честните и почтени хора нямат нужда от охрана, тогава за какво онова *** Бареков си беше поискал? Нали се прави на много честен и почтен? Ходил да представя невиждани разкрития...ла*ното му с ла*но. Ей, ама понякога страшни глупости пишете. Мислете малко, не се излагайте!

88

bariеra_61

преди 11 години

Буда е нашия вожд !Буда е нашия крал- слънце !Буда ви каза точно че сте увреден генетично и лош човешки материал !Буда каза като сте безработни да се върнете на село да садите картофи и да ставате овчари !Буда ви въведе зелената енергия на метресата си Цветелина Бориславова,такса електромер,такса пренос и такса загуби по трасето за да плащате по 300- 400 лв. ток !Буда ви сложи данък на влоговете- на бели пари за черни дни !Буда ви вдигна пенсионната възраст !Обичаме си Буда !

87

bariеra_61

преди 11 години

Ние от ДПС си искаме пак Боко защото играе комбина с почетния ни лидер Ааамед Дооаан ! Да ви припомня Аамеед предложи на царя Боко за главен секретар на МВР, после Боката му върна жеста като го предложи на президента за най- високото държавно отличие орден СТАРА ПЛАНИНА а после Ааамеед предложи на президента Боката да бъде произведен в чин Генерал. Вечна дружба Герб - ДПС.

86

bariera_61

преди 11 години

Според едно изказване на смешкото Станишко, Пеевски в последните дни преживял душевен катарзис!! Не знам обаче комунистическата клика кога ще преживеят и те един катарзис, да се извинят на хората за 45 години комунистическо упр-е заради което изостанахме от развитите държави с 50г. и после за режисирания от тях преход, когато ограбиха до шушка народа ни и станаха мултимилионери, а народа обедня тотално!

85

EL

преди 11 години

Българите в западна Европа гласуваха за ГЕРБ. Те знаят, че по-малкотозло винаги е правилният избор. Исус няма да слезе да ни управлява. А ида слезе - българинът ще му намери косур и ще го изгони ;-). Хайде набас. Аз лично съм за забрана на БСП и ДПС. Не бе било трудно да седокаже, че са антибългарски и етнически партии. Ама пусто юристи вБългария ставаха все "наши" червени човечета. Как да търсим новиятЛЕВСКИ сред тях...

84

Анонимен

преди 11 години

ЛУДИ НЕ МЕ ПЛАШАТ...ПЛАШИ МЕ ЦАЦАРОВ, ЧЕ НЕЩО НЕ СЛУША....

83

Анонимен

преди 11 години

много овце в тая държава да изберат тоя за министъркато не те е страх от луди кожи от кого тее страх че се влачиш охраначестните и почтените хора нямат нужда от охранаили колегите от трафика нещо си ги преметнал

82

Денислав

преди 11 години

До mеrcАбе ти изтрещя тотално. Бягай да си пиеш хапчетата. Сега вашия любовник Сидеров е на власт - да приеме закон като в Румъния - Никакви комунисти на власт. Ако не го направи - значи ги подкрепя (е, нали са ви коалиционни партньори).

81

mеrc

преди 11 години

Ген. Атанас Семерджиев: Бивш министър на МВР и Вицепрезидент на Р.България 1990- 1991 год. В много от коментарите г-н Борисов е безпринципно охулван. Аз съм запазил уважението си към него и имам причини за това. През 1991 г. имах намерение да го назнача за шеф на противопожарната охрана въпреки, че вече беше един от групировката СИК. Дори като такъв той продължаваше да плаща членският си внос на БКП. Нали за това отказа да се деполитизира. Той беше един от малкото запазили членството си в БКП, напускайки армията, милицията и пожарната. За мен той е един истински комунист. Поздравявам го

80

Анонимен

преди 11 години

Брей, изкараха Бойко и педофил. До 75 - явно и ти си куха кратуна. На глупостите на Каратанчева ли си се вързал? Акъл в главата имаш ли? За да приемеш за истина думите, че Борисов би задявал някаква 14-годишна недоразвита пикла, то трябва изобщо да не си в час. От край време са в ход простотиите на знаем кои партии с цел тоталното омаскаряване на Борисов. Че не е цвете - не е. Но тези го изкараха по-черен и от дявола. А всъщност сами виждаме кои са *** в управлението. И то всеки ден!

79

mеrc

преди 11 години

Интервю на Григор Стоичков бивш член на ЦК на БКП и вицепремиер на Т.Живков,сега на 87 години. Думи казани в предаването "Нека говорят" на Диана Найденова.....Четете внимателно !"Бойко Борисов е едно нещастие за държавата. Той не разбира нищо от икономика. Никога не е бил на улицата, баща му е бил полковник и през онова време децата на полковниците бяха обезпечени с всичко. Бойко бе член на партията и заяви, че ще напусне МВР, за да си остане партиен член", заяви още Стоичков.

78

Как му вярвате още?!

преди 11 години

Бойко,Казваш, че дядо ти бил е убит от комунисти...А ти какво направи за да почетеш паметта му?СТАНА БОДИГАРД НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМУНИСТ!!!Какъв трябва да си за да имаш вяра на този БЕЗОЧЛИВ човек!!!СРАМОТА!

77

mеrc

преди 11 години

Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?!Защо се потули педофилския скандал около него?!Има ли журналусти в тази държава или само ***?!Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?!Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!

76

bariera_61

преди 11 години

Изборите трябва да са първо: 50 % мажоритарни и 50 % пропорционални и второ: неграмотните да нямат право да гласуват! Защото няма никаква логика неграмотни, които 100 % са безработни, които нищо не дават на тази държава, а само взимат - социални помощи, не плащат за лечение, крадат, убиват и са само в тежест на обществото да имат и право да определят кой да управлява държавата! Освен това ще се прекрати и плащането за гласуване, което опорочава и обезмисля вота на останалите избиратели!

75

Денислав

преди 11 години

До АнонименПосле искаме тази система да предпазва и нас. Еми то се вижда, трябва коренна промяна. За *** с пари ще им се разминава, а за останалите - не. На Болен мястото не му е в България - да ме се купи билет и да си харчи рушветите някъде другаде (освен, ако не дължи неустойки за това. Дали ще трябва да връща на Доган пари за частичен мандат)

74

bariera_61

преди 11 години

Алооо БСП, с компромати и лъжи може да се печелят избори, но после не може да се управлява! Няма как с лъжи да увеличиш заплати, пенсии! Така че или работете по европейски, както работеше и управляваше Бойко или се скрийте някъде да не ви достигне хорското недоволство!

73

Анонимен

преди 11 години

Една по една лъжите на *** лъсват - народът се осъзна, че са го подвели на изборите и урокът, който ще им даде на следващите, ще е страшен! На тях ще им остане само утехата, че по време на мандата им са успели да резнат лентите на Дунав Мост 2 и магистрала Тракия, които Бойко им построи, за да могат да се снимат с европейските комисари.

72

mеrc

преди 11 години

Герб = БКП12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...