43

Анонимен

преди 11 години

Този *** защо още не е в ареста,бееее??До кога доказани престъпници ще се разхождат на свобода??Та чак и съвети дава.....Марш в ареста *** гадна! Гея и Бея да се махат че идем със сопите!

42

Peshonizer

преди 11 години

До nero43Не, не ми харесва. Ама действайте конструктивно - дайте формула за справяне с проблема. Не само да пискате "искаме. не знаем как, ама искаме".

41

злоба и крясъци

преди 11 години

За това пада раждаемостта в България! Защото от много злоба и крясъци по площадите, мъжете стават импотентни, а жените - безплодни!

40

нищо не става!

преди 11 години

Слабо правителство, слаб парламент, слаб перверзидент, слаба опозиция, слаби протестиращи! Слаби българи. От които, очевидно, нищо не става!

39

дядо Боцко

преди 11 години

А за анархистите от февруари как говорихте ? Спомняте ли си ? Може ли да се направи някакво сравнение със сегашните протести ? Е според вас как протестите няма да ескалират ? Вие какво очаквахте ? Като обявихте ,че сваляте цената на тока си мислехте,че протестите ще заглъхнат,може би ама надали и защо не обявите от кои се купува "зелената енергия" ?

38

край

преди 11 години

Държавата ни се управлява от 20-30 души тартори на политически партии и 30-50 души олигарси /назначени милионери/. Оплетени от икономически интереси и постоянно разменящи си местата. Някой даже от партиици станаха олигарси /Любомир Павлов/ други обратно стават политици /Д Пеевски/. ТОВА ХОРЦЕ СЕ ПРЕКЪСВА С МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. Не стане ли това си митингувайте всеки ден но тия по-горе ще ви яздят доде сте живи. Може би така си и заслужавате.

37

nero43

преди 11 години

До Peshonizerе каква харесва ти да те управляват турската *** така ли

36

Vidin

преди 11 години

След това изявление и Миков се изравни с Пеевски . Оставка !

35

Momo

преди 11 години

А как преди няколко месеца решаваха всичко, а сега нищо? Чудна работа.

34

SKYBET

преди 11 години

V CIALA EVROPA MOJE DA SE PROTESTIRA KATO SE HVARLIAT DOMATI I JAICA , A V BULGARIA E STRASHEN KOMUNIZYM VEDNAGA POLICIATA SE NAHVYRLI NA HORATA , NAISTINA NERAZBIRAM KAKVA E TAZI DIKTATURA DETO STAVA

33

nero43

преди 11 години

До Ali Babaе как нали тези протести дефакто бяха организирани именно от тази партия защото в крайна сметка цената на тока не е толкова висока дори е една от най ниските в европа дори погледнато на нашите заплати.не защитавам Герб просто разсъждавам че тази мафиотска структура БСП се стреми да затвърди позициите си и понеже беше свикнала каквото и да прави да няма реакция от хората сега им се вижда нелогично хората да излизат на улицата.

32

Peshonizer

преди 11 години

Нови избори наиситна няма да доведат до нищо. В най-добрият случай или ГЕРБ + АТАКА = 120+ депутати или в по-лошият ДПС+БСП = 120+ депутати. Или ще има повторение 120/120.Дори да влезе още някоя партия в парламента, пак не спасява ситуацията - тя ще е с 15-20 депутата максимум. Аз ако бях на БСП щях да ви пусна нови избори, халал да са ви. После да се чудите дали не искате 3-ти, 6-ти, или 18-ти избори, докато държавата я няма никаква.

31

Анонимен

преди 11 години

Пълна неадекватност, давайте така, ще ядосате и последните дето са гласували с червеното

30

Хасмукар

преди 11 години

До ЕгонА, 2-3 месеца горе - долу при същата конфигурация, да очакваме ли 10 000 човека да се хванат отзад и да се разцепят?

29

Анонимен

преди 11 години

Единствено на избори се чува гласа на народа.Само тогава политиците могат да бъдат наказани или наградени.Ако изборите не решават нищо,това означава ,че го решават парите и машинациите на тези нагли типове.Те забравят ,че не са в парламента за да управляват, а за да защитават интересите на избирателите си! ОСТАВКА!!!

28

nero43

преди 11 години

напротив изборите ще решат веднъж за винаги едно нещо -началото на изчезването на партията наречена БСП.никой нищо лошо не е направил на въпросните депутати или забрави когато г-н депутата Болен Сидеров нападна български журналист и след това полицай пред сградата на парламента къде беше ти специално мульо. ако сега не си отидехте много скоро и това ще стане защото правите гаф след гаф в стремежа да се окопаете здраво

27

Ali Baba

преди 11 години

Много интересно тези мишоци и Мая говорят напълно противоположни неща през февруари те бяха за демонстрациите и с цяло гърло пригласяха за оставка на Боко. А сега лапнаха кокала правят каквото си искат без да се съобразяват с народа като демонстрират високомерие и наглост.

26

.

преди 11 години

Аз от неговите думи разбрах, че няма проблеми хората да си протестират, даже и 7 милиона да са на улицата, стига да е мирно...проблема бил като ги замерят с яйца и домати...че като не разбирате от дума какво искате, бе!УЖАС!ОСТАВКА!

25

х

преди 11 години

Не мога да повярвам, че това го казва председател на НС в държава членка на ЕС. Да ажеш,че изборите в демократична държава не решават нищо е чисто безумие. Комунистите вече не знаят какво говорят. Те сигурно искат да върнат чл. 1 от Живковата конституция където пишеше че БКП-БСП е единствената ръководна партия в държавата - така изборите стават излишни. Дано никой в Европа не разбере каква глупост е казал, защото моментално ще ни изхвърлят от ЕС където изборите са основен инструмент при криза

24

dan

преди 11 години

Изборите са най висша форма на демокрацията Политиците предлагат решения а хората избират Политиците трябва да предлагат дотогава докато хората кажат ТИ СИ Правителствени кризи е имало има и ще има Не плашете гаргите