6

Гневен

преди 10 години

Това ли ви платиха да кажете, г-н Найденов?

5

Мъка има в погледа

преди 10 години

Това е измъчен човек. Погледа му казва -- какво направих, чака ме съдбата на Бареков хората да хвърлят само помия по мен. Защо се поддадох на манипулациите на БСП, само срещу обещанието че делото срещу мен ще бъде замазано. Сега като падне правителството и Цацаров няма да ме спаси.Драги, който се е включил в игрите на БСП, добро не е видял -- справка Бареков.

4

феникс

преди 10 години

МИРОСЛАВЕ! МЕН МИ Е ЯСНО, ЧЕ ТИ САМ СЕ САМОПОДСЛУША! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТЪРСИШ ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ ОТ ТОВА! ИЛИ СЕ ПРОДАДЕ ДА НЕ ТЕ СЪДЯТ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ? И СТАНА ТЯ: КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

3

KeepWalking

преди 10 години

Категорично ГЕРБ ще се разцепи.Ми аре да се разцепи ,да видим кво ше стане......и какво ше спечелят на изборите отцепниците....Факт е ,че Бойко Борисов е феномен в политиката......Нито една партия не е печелила два пъти избори за парламента, ако кампанията се водеше честно а не с компромати,помия,флашки и бюлетините в Костинброд.....ГЕРБ пак щяха да имат 120 депутата и те пак ще ги имат като кабинета падне.......а тебе след година две никой няма да те помни че дишаш..А иначе кога яде не рева

2

Анонимен

преди 10 години

***,ходи с болен,мюфтан и сърГея да си теглите по един език и си вземете стая.Само да знаеш,че БСП-арите са спинозни,така че зареди се с кап*ти или използваи сидер ага за тази цел.

1

Анонимен

преди 10 години

абе и ти вече заприличваш на воайор, каквото и да говориш....