29

преди 10 години

Крадеца вика "Дръжте крадеца!". Всички виновни за злоупотреби трябва да бъдат наказани, но ВСИЧКИ!!! Защо точно сега се сетиха за това и проверяват само от 2009 насам? Защо като са започнали не направят пълна проверка поне 2 правителства назад? Май някой се опитва да си намери изкупителна жертва, да отклони недоволството и да симулира правосъдие.

28

до 25

преди 10 години

Ами да прави ве,ама първо да пойска имунитета на Станишев и да го пита за Хохегер,после да го разпита каде потънаха 2 милиарда за Белене,после да го пита за колко милиона са купени самолетите Бойнг.Ама никой не му задава тоя въпрос,всичко е нагласено да се затрие ГЕРБ защото голям страх ги хвана да не би да паднат пак.

27

Защо се срамуват???

преди 10 години

Че са опъвали мацките на тез диванчета е ясно. Що се опъват и не си признаят. И на мацките им е хубаво и на тях също им е хубаво.То бати Бойко лоши работи прави ли?Опънал няколко мацки и един народ и сега ще го разследват.Могъл опънал ги е.

26

ИнтелЕгентен

преди 10 години

Всички на протест. Да спасим любимия Боко!!!Както и досега - на протестите строго се забранява присъствието на хетеросексуални!!!

25

do dedo

преди 10 години

Ами не са му разрешили от тройната коалиция,да рови там защото и той самия знае че ще излязат много далавери,сега нали има поръчка да разцепи и да затрие ГЕРБ и сега с всички средства се мъчи да е затрият,защото много ги боли да не би пак на изборите да паднат от ГЕРБ,той гл.прокурор ако е прокурор първ ще пойска имунитета на Станишев за Хохегер и ще се разрови в енергетиката,ама няма как да го направи защото не са му поръчали това.

24

Анонимен

преди 10 години

Добре е да се разследват такива неща, но ... проблема с българските политици е, че докато с едната ръка разследват (отмъщават) на предишните ... с другата ръка забъркват още по-големи далавери ...мислейки, че ще са вечно на власт.

23

извод

преди 10 години

Намирам,че всеки, който счита злоупотребата с милиони левове за гориво на правителствения самолет, военните вертолети и т.н.ЗА КЬОРФИШЕЦИ е един от тези, които са злоупотребявали!! Капка по капка... изяден бюджет, нали? Мошенници!

22

Цацаров

преди 10 години

Операцията е с препоръката на еврокомисар Йоханес Хан. Честно)))))

21

Анонимен

преди 10 години

Абе Lil Wayne се вози в по-хубав самолет,хахаха

20

обeктивен

преди 10 години

Май ще излязат истина пътуванията на Пашата с куфарите на военните самолети...вие си викайте "Искаме си Бойко "..

19

dedo

преди 10 години

Този гл. прокурор е политически шут!Ако действаше с такава скорост и беше толкова усърден с престъпниците пората от цял свят щяха да се натискат да живеят тук!Само не ми е ясно защо мълчи като *** за случаи внесени му преди горе разглеждания? В писмото на Едвин става въпрос за много по-вече пари потрошени извън закона! Делянчооооооооооо,веднага да наредиш на ЦАЦАТА да се зарови и в тия документи.Ще остане без очи тоя кьорчо да се взира само в една точка!

18

Анонимен

преди 10 години

..те са превишили властта си, като са предоставили 51 пъти военни въздухоплавателни средства за ползване'и какво, пак служителите виновни? звъни президентът или премиерът, заповядва им и те ей-така ще му откажат..превишили правата си друг път..и да не би да са си прибрали парите от полетите в дюшека на село? хайде стига с говнярщините, ясно е кой е виновен и кой е превишил власт..и надали е ставало само по времето на борисов..

17

Бравууууус боклук

преди 10 години

Как събра в мозъка си толкова хубави неща за управляващите бе. Май там има мноооого празни пространства.

16

zarenkov

преди 10 години

Нека разширят търсенията си и за предишната тройна, не само за ББ. Срамежливо забравят и понеже са червени не им личи. Щом за това са се вкопчили и нямат за какво друго, ББ трябва да е бил цвете. :))

15

пътник без билет

преди 10 години

Браво!!! Най-накрая и мутрата Б.Б. да бъде съдена и да влезе в затвора!

14

Анонимен

преди 10 години

Цаци, авиоотряд 28 ни е последния проблем. Кажи как така свинеевски получи допуск до най-секретната информация на ДАНС преди да е станал шеф и то за 1 седмица. Кажи ко стана с бюлетините и НАЙ-НАКРАЯ ОПРЕДЕЛЕТЕ Цветанов какво е правил - МНОГО Е ПОДСЛУШВАЛ ИЛИ НЕ Е ДАВАЛ ДА СЕ ПОДСЛУШВА. Та чак тогава почнете келявия авиоотряд . Гнусни плазмодии!!!!!!!!!!

13

мда...

преди 10 години

Отриват лова на вещици с кьорфишеци

12

Херон

преди 10 години

Като няма хляб, остана само да се предлагат зрелища! Дано хората да се заситят и това да ги ощастливи - щото мен това ама хич не ме топли. Зимата пак ще дойде...

11

681

преди 10 години

Като кривне народе на някъде или дигне леко глава и *** винаги са почвали да отклоняват по много забавен начин вниманието-кво ни занимавате с тва самолетче,скоро и новина на века ще го направите,нали казвахте че не е било никога толкова зле.Това ли е най-важното?

10

qur4u

преди 10 години

Има ли още някой неразбрал, че Цацаров изпълнява политически поръчки??