20

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ! САМО БКП!

19

Анонимен

преди 11 години

До Един може...и единият със сигурност.... За да занасе цигари в панделата на Цвъко!

18

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ съсипаха страната и ако бъдат допуснати пак до властта, ще стане революция. Слобода и другите не знаят за февруарското въстание, когато Тиквата се направи на тежкоболен с фалшив инфаркт, за да обере симпатии, че несправедливо падна от властта и да получи съчувствие от Барозу и Меркел. ГЕРБ са просто артисти и циркаджии.

17

strephen

преди 11 години

До Угаснал Фар ЕДВА ЛИ ТОВА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРОБЛЕМ В ДЪРЖАВАТА! А ИНАЧЕ НЕ ЗНАМ - КОГАТО В БГ ИМА НОРМАЛНИ ВОДАЧИ, ПОНЕ 60%ТОГАВА И ДРУГОТО МОЖЕ ДА ОТПАДНЕ! СМЯТАЙ - НИКОГА!

16

Един

преди 11 години

ТРИТЕ ГЕЯ НА СНИМКАТА ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ НА ТОПЛО !!! ЛИЧНО СЪМ ЗАИНТЕРЕСУВАН ГЕЯ НАЙ-ОТЛЯВО ДА ГО ПРИБЕРАТ ОЩЕ ДНЕС !!! ДРУГИТЕ ДВАМА - КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ТАМ, ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ !!! .... и по-бързичко, че НЕАМ НЕРВИИИИИИИ

15

diadko50

преди 11 години

Българина не може да понася умните хора и затова е най бедният в ЕС.

14

Млад протестиращ

преди 11 години

Мен мноо ме изкефиха протестите. Супер яко е-отиваш като на мач, но без пара за билет, снабдяваш се с кенчета с бира, псуваш на воля и хвърляш некое и друго яйце. Срещаш се с нови, за две седмици приятелите ми от фейсбук нараснаха двойно от 500 на 1000. Протестите са едно добро културно мероприятие за млад човек като мен!

13

strephen

преди 11 години

защо ми се струва, че някой му е азал какво всъщност да каже? МАЙ Т.НАР СОЦИАЛИСТИ РАЗБРАХА, ЧЕ Е ДОБРЕ ДА СПОДЕЛЯТ С НЯКОЙ ОТГОВОРНОСТТА ЗА КАТАСТРОФАТА! Е ДА, ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Е ПОТЪВАЩИЯТ КОРАБ! ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ ББ Е ПРАВ! НЕ ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ, ПОНЕ НЕ САМИ! ТРУДНО С ЕПОЕМА ВИНА! НАУЧЕТЕ ТАЗИ ДУМА ДРУГАРИ! ВИНА! ЗАЩОТО ВИ ГЛЕДАТ ПОД ЛУПА ВЕЧЕ!!!! ДУМИЧКАТА ИЗВИНЯВАЙТЕ ВЕЧЕ Я ЗНАЕТЕ, НО ТРУДНО Я ПРОИЗНАСЯТЕ! НАУЧЕТЕ И ДРУГАТА!

12

Анонимен

преди 11 години

Хубаво е Орешарски да остане по-дълго време на власт и така ГЕРБ ще останат дълго време без заплати. Добре е да се приеме и ГЕРБ да не получават никакви субсидии за това време докато не идват на работа в парламента както и да плащат данък върху вече получените пари от бюджета.

11

Угаснал Фар

преди 11 години

Кога ще започнат Протестите срещу Тъпотията да се кара кола със Светнати фарове и то при 36 градуса жега и съответно при заслепяващо Слънце???!!! Кому е нужно това?? На Лукойл, на Шел ли?? Ненужното светене на фаровете вдига разхода на гориво. Представяте ли си колко допълнително милиона се наливат и то само от ненужното светене на фаровете??!! И после, когато наистина ви трябват, вече няма да ги има?!.. Кога ще отмените тази Простотия??!! Това е по-тъпо, отколкото беше назначаването на Пеевски.

10

Пич

преди 11 години

Прави са ,а българите сме продажни

9

Бай Иван

преди 11 години

целия този панаир много напомня на живота преди 1990г в България. Сергейчо се прави на Т. Живков, Шулц на Брежнев, Орешарски се прави на мин. председател ама хич не е такъв, само където днс имаме нещо като опозиция и няколко псевдо националисти, и вместо да се гради се краде като за последно.

8

Анонимен

преди 11 години

Господин Ханес Свобода, някой трябва да отърве кабинета от ДПС...

7

DeDe

преди 11 години

ШШЪТТ бе ,ти не знаеш какъв престъпник ти е председаля с кликата около него с ДПС

6

Анонимен

преди 11 години

НЕ забърквайте ГЕРБ във вашите интриги!НС да променя изборния закон и да си ходи.После народа ще реши кой да го управлява.

5

Анонимен

преди 11 години

Kvoto i da kazvat balgariq propadna ve4e ne sa6testvuva tq e prezveta ot dogan i sergeq

4

дядо Данчо

преди 11 години

Спявка.Нема лабаво!Коминтерна в действие.

3

Анонимен

преди 11 години

Rusko turska balgariq

2

компир

преди 11 години

как да са безкомпромисни към корупцията и контрабандата,като от там си пълнят касичките

1

bgsoldier

преди 11 години

"Той призова правителството и БСП да бъдат безкомпромисни по отношение на борбата с корупцията, контрабандата и за демокрация."MОЛЯЯЯЯ? Абе вие от небето ли падате бе, та то бсп е самата корупция! Кво ще се бори.На руски ли трябва да му кажем на пикльото, че нито него искаме, нито неговите приятелки от бардака!