198

До рокиТе се крият зад децата си !

197

роки

преди 11 години

Платените гербави *** обикалят и замерят с камъни и бутилки партийни централи (обаче заобикалят герб), а полицията седи и ги гледа! Абе ударете им една палка по задниците, да видите как цялата страхлива *** ще се разбяга за секунди!

196

don

преди 11 години

гаден американски агент с бойко продадохте българияволен ти казва истината в очите

195

Анонимен

преди 11 години

Президента на ГЕРБ да си прибира простотоиращите овце от улиците на СОФИЯ...

194

Анонимен

преди 11 години

***

193

До Сърп и Чуказ съм към 120 и не ми дават 30 а по 300. Замисли се ти за какво работиш. Айде бегом на протеста и искай по-голяма заплата.

192

дред

преди 11 години

Плевня, правомощията ти са да гледаш като излъгана ученичка и да премигваш глупаво, за друго не ставаш! С твоя избор за президент бойко показа колко много мрази България и българите!

191

Ok!

преди 11 години

"Плевнелиев се разчувства: Гордея се с уникалния протест"А защо не се разчувства на февруарските протести?

190

До Одисей 1Това е само твоя гледна точка . хи хи

189

Сърп и Чук

преди 11 години

*** колко злобари и *** (на Гея, Бея и Злодея) се подвизават тук, сигурно и тук ви дават по 30 кинта и сте над 95кг, да натискате силно клавиатурата :))))))Бегом марш на Хаинбоаз и Бузлуджа да строите комунизма, безделници злобни!!!!Сърп и Чук за вас!

188

Beta

преди 11 години

Най-глемият бич за държавата ни са простаците и глупавите хора. За съжаление те стават все повече... И за това има вина политиката на геноцид над народа ни. Всички имащи власт работят за това. Днес прстака и *** се смята за велик, непобедим, безсмъртен, силен и най-лощо УМЕН! Тази прослойка е като тумор в обществото ни - агресивни, нагли, четъртити... Те са в спорта, в политиката, на пазара, живеят в нашят блок, дишат ни във врата...

187

102

преди 11 години

ВаршавянкаВихри враждебные веют над намиТемные силы нас злобно гнетут.бой роковой мы вступили с врагами,В Нас еще судьбы безвестные ждут Но мы подымем гордо и смело Знамя борьбы за рабочее делоЗнамя великой борьбы всех народов За лучший мир, за святую свободу На бой кровавыйСвятой и правыйМарш, марш вперед,Рабочий народ.

186

Тиквун

преди 11 години

Мда *** добре се справя със задачите, които съм му поставил.Довечера да се яви при бате си Бойко на инструктаж за утрешното му поведение.

185

До Одисей 1Иване ти ли си бе ?

184

3

преди 11 години

а може ли да каним на консултативен съвет обвиняем

183

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Beta, Betaaaaa направо си Omega (Ω)

182

Този е долен разчустван ГЕРБЕРАСТ ! Вместо да се опиташ да успокоиш обстановката ти с всички сили се опитваш да засилиш протестите. Снемане на доверие , подстекаване към протеси - това не е държавен глава а партиино поръчение ! ЗЗД:Чл. 11. (1) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в дейности, неблагоприятни за неговото физическо, психическо, нравствено и образователно развитие.(4) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.

181

китай

преди 11 години

да бе верно протестите са само пре бсп, атака и дпс като че ли те със своето управление от 20 дни насам докараха България до това положение Ало умните и културни протестиращи я се разходете малко и до ГЕРБ ако сте такива за каквито се представяте ще си спомните че ГЕРБ доведе българина до глад и мизерия и до това да се самозапалват

180

Анонимен

преди 11 години

Тези нощни разходки са доказателство за безпомощното малцинство на ГЕРБ.СТРАХЛИВЦИ! ЧАЛГАДЖИИ!10 хиляди овце с камбанки!

179

Beta

преди 11 години

Г-н Президент, не стимулирайте простаците и глупаците...