52

ssss

преди 11 години

До АнонименТИ СИ ЛУД !!!!

51

ssss

преди 11 години

10000 човека без работа !!!На, който не трябва да се позволява да променят волята на 1000000 човека гласували на изборите !!!Защо не протестирахте 3 години и половина, когато ни управляваше най-голямата мутра !!!?????

50

стоян петров

преди 11 години

Атака ставате само да лапате чурки. Ако с това може да се гордеете си е ваша работа.

49

Левски-КЗЦ

преди 11 години

там сме!

48

анонимен

преди 11 години

Още малко ,приятели. Още малко и ще отървеме Цецо от пандиза.Още малко и ще озаконим последните средства на МУТРАТА.Ще узаконим купените от него 30% акции от една Национална телевизия. А фидосова да не се прави на тапа и да раздавна навреме парите.

47

Анонимен

преди 11 години

нека организираме конкретне искания освен думата Оставка. Нова изборен кодекс който да промеин статуквотоНов закон за рефернудимете, който даде повече чуваемост на народанова кръгал маса последвана от Нова Конституция

46

сдфдсф

преди 11 години

Та от кой ще ядат бой 10 000 човека? От мишока Волен ли? Та той не смее да си покаже носа.

45

Анонимен

преди 11 години

Употребени протестиращи!Дори в протестите сте употребени от ГЕРБ!Жалко за вас и бой ще ядете!АТАКА !

44

sfdgkljf

преди 11 години

Днес за четвърти път пак сме там! И така докато болшевишката *** си отиде!

43

BG

преди 11 години

Мисля, че това с прасето пеевски беше пушилка - хората се вдигнаха срещу него, а в това време мафията дпс си назначава областни управители в най-българските градове и области. Трябва да унищожим структурата дпс.

42

Анонимен

преди 11 години

До 37: Няма ли масови безредици и обесени политици, съдии и прокурори НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. Трябва да се вдигнем на възстание, та следващите политици да си го имат като обица на ухото, че може и те да увиснат на бесилки.

41

Анонимен

преди 11 години

Оставка! Оставка!Само Борисов може да управлява демократично!Само Цветанов може да се справи с мафията!Само Дянков може да се справи с финансовата стабилност, с пенсионерите и с медицината!Само ГЕРБ може да е на власт!Върнете Пашата , върнете Каратиста , върнете Менда с Цар Киро ! Харизма искаме по ТВ !

40

black sea

преди 11 години

A be gavazite na Volen ako izliazat sre6tu agitkata na Lecski i CSKA dali 6te sa takiva erbapi kakto sre6tu bezza6titni momi4eta ostanali sami sled protesta?

39

от №39

преди 11 години

И така като гледам колко минуса събрах за около пет минути - вие май искате да ядете пържоли без да си мърдате гъзовете от диваните и фотьоилите, докато гледате нон-стоп телевизия или пишете по форумите, или си копаете фермите по фейсбуук. Не става - хванете се на работа и ще ядете и вие.

38

BG

преди 11 години

До 39: Разбрах- станал си депутат.

37

Мафиоти

преди 11 години

След този избор как да вярваме повече на този кабинет, оставка. Довечера и аз съм там

36

Анонимен

преди 11 години

Абе, вие ненормални ли сте? По времето на ГЕРБ се тъпчех с полуфабрикати и измислен салам, а сега от както БСП са на власт, всеки ден ям пържоли и салати. Как може да сте такива недоразумения?!

35

Днес съм там

преди 11 години

И днес съм там. Да иринем мафията и куклата и олигарски

34

просто пада

преди 11 години

днес правителството ще го бутаме

33

пенсионер

преди 11 години

като ви казах преди да гласувате да помислите не мислихте аиде сега не се оплакваите ами стоите в мизерията...никакви протести да излиза полицията с бухалките и в затвора директно без присъда за хулиганство имаше избори да сте мислили