174

ПЕТЬО

преди 11 години

По - зле от ГЕРБ няма как да е, така че спираме простестите

173

ДЯДО

преди 11 години

СЕРГЕЯ В ИЗГНАНИЕ.МЕСТАН ДОГАН В АНАДОЛА. ОСТАНАТ ЛИ НА ВЛАСТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. НИКАКАВА ОТСТЪПКА ДА СЕ МАХАТ ТЕЗИИЗРОДИ.

172

Анонимен

преди 11 години

А в събота следобед защитаваше назначението! Много къса памет има комсомолеца, но ние нямаме. И докато умре, все ще повтаря, че не хората са излезли, а някой друг (ГЕРБ) ги е изкарал!Все ни правят на ***!

171

Анонимен

преди 11 години

Мазна еврейска гнида родена в град Херсун. Дори Доган е по Българин от този, поне е роден в България а този ?!?! Всички в затвора *** долни. Бойко изкарвай ударните групи и недей да се церемониш с тази *** лицемерна.

170

g

преди 11 години

Е комунистчета хващайте се за ръчички с Доган Местан и Волен и дим да ви няма. Народа не ви иска и ви изкорини от Р България която вие разпродадохте и ограбихте. Вън Вън Вън

169

Гошо...Тъпото

преди 11 години

Съсел Интригантски,много грешки...направи;не ставаш за водач на...партия и цял народ.И това е така,защото не си се изградил като личност,по нормалната възходяща стълбица,ами си спускан с...парашут.Параванов е виновен,че те насади на чело на сплетницата и стана...премиер,без един ден трудов стаж.Сега с...топ не могат да те махнат,защото имаш безгранично...нахалство,но и тяхното търпение се...изчерпа.

168

ПЛЪХ

преди 11 години

ПЛЪХ СИ СТАНИШЕВ МАХАЙ СЕ ОТВРАТ СИ ГНУСЕН ДОЛЕН МИШОК

167

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

СЕРГЕЕВО ЛЯТО 2013-ЖАН ВИДЕНОВА ЗИМА 1997

166

Анонимен

преди 11 години

Абе, *** стара, мишко проклета, писна ми да те гледам бе, ***! *** си управлявай евро соц лимпените и ни остави да дишаме бе!

165

АЗ

преди 11 години

Преди повече от 20 години ,същите тези червени *** инсцинираха кражби по фабриките .Повода беше да съберат отпечатъци от всички мъже .подведоха хората да протестират и се запишат в синдикати и уж демократа *** костов започна терор над тях гонейки ги от работа.Върнете се назад във времето и ще си обясните всичко.Вечно Ваш ,този който трудно се лъже ,долни червени фашисти.

164

outsider

преди 11 години

Нови избори. Вървете да молите пак Бойко Борисов да стане премиер. Той именно на такива наивници разчита, а сетне викайте ура като благоволи да отреже някоя лента. А Цецо ще си продължи контрабандата.

163

Анонимен

преди 11 години

А какво говореше вчера *** нещастен , забрави ли???????

162

ГЕЙ СЕРГЕЙ

преди 11 години

ЕЙ *** МРЪСЕН СЪСЕЛПЛЮНКА В ЛИЦЕТО ЗА ТЕБ!

161

Анонимен

преди 11 години

От цялата дандания ясно е едно - ГЕРБ, БСП, ДСП и Атака - всички са пионки в Корпоративната Банда.

160

Самето

преди 11 години

5000 ама само в неговите очи!!! Да прибави още 10-тина хиляди, МизерникА скапан!

159

outsider

преди 11 години

БСП трябва да предизвика нови избори, това е изхода. Нека тези, които сега протестират да си получат пак Бойко Борисов за премиер и да му целуват още 4 години задните части докато ги скубят банки и монополи - това искат - това да си получат.

158

Анонимен

преди 11 години

Станишев, самото ти съществуване е грешка!Хубавото е, че поправима!

157

БГ

преди 11 години

Затова Олигарски, Гея, Бея и Злодея ОСТАВКИ и нови избори!Там ще разберем кой ще получи доверие от хората.Българи гласувайте МАСОВО и сами си определяйте бъдещето!Поздрав за гьотферен волен АГА с назначаването на областните за Пловдив, Благоевград и др...

156

outsider

преди 11 години

До 171: Къде ги видя за две седмици тези откраднати милиони от правителство, което дори на практика не е започнало да работи? Ако някой в последните години открадна милиони, това е правителството на ГЕРБ.

155

Мето

преди 11 години

Сбогом момченце, *** да си подредиш играчките в стаята, да не те напляскат когато големите се върнат. И да си изпапкаш кашичката, че ще има "пет-пет".