121

гласувал за БСП

преди 11 години

Станишев моментално да си подаде оставката за гафа с избора на Пеевски.

120

ta0mi

преди 11 години

Не бива толкова спорна личност да оглавява важна институция като ДАНС.

119

УРА искам в ДАНС

преди 11 години

Завършил съм ВНВУ В.Левски и искам в ДАНС да работя . Сега когато ДАНС минат като европейски отдел на турската МИД белким заплатите да ги направят като в Турция поне пари ще взимат работещите в ДАНС . *** съм и турски съм учил в ВНВУ-то Имам и солиден стаж в професията си

118

тъпчо

преди 11 години

Това си е чиста проба преврат!

117

Анонимен

преди 11 години

Ето това е правителството на ДПС !столетницата е не просто изнасилена ... столетницата я погребаха днес.

116

Анонимен

преди 11 години

До Рашко ОлигарскиБраво!!! Точно така!!!

115

Мира

преди 11 години

Повръща ми се от това "правителство"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хора, защо няма протест???? Дайте да свалим това "правителство"!!!!!!!!!

114

Рашко Олигарски

преди 11 години

Ако някой знае историята да раскаже как е превзето Велико Търново небеше ли някой си Коен излъгал българите да отворят вратите че турците се предават ? И после 5 века робство ! Сега гнома Станишев ни насажда под друга форма турско робство като ДАНС ще бъде оглавена от ЕЛИТНАТА *** *** Пеевски . ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП Сега тия които знаете че са гласували за БСП трябва да бъдат бити на всяка крачка да не кажа и убивани . Скоро тия ще са ни чорбаджиите . ЧЕСТИТО И НА НЕ ГЛАСУВА

113

НЕЛИ

преди 11 години

БРАВО НА СЕРГО И ОРЕШАФА!!!дОБРЕ МИСЛЯТ ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА!***!!

112

Мира

преди 11 години

Повръща ми се от това "правителство"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111

коко

преди 11 години

Всички недоволни от БСП да преминат в ГЕРБ :))))))))))))))

110

Наблюдател

преди 11 години

Ето до къде Ви доведе дупедавщината! Искахте и си направихте коалиция с турци и родоотстъпници, жаждата за власт никога не е добър съветник! Искахте власт, но не мислехте за народа! А народа отдавна вече не Ви иска!

109

IJK

преди 11 години

Виждам Бея и *я, къде се скрил Злодея?

108

Мислещ

преди 11 години

Не трябва да им се позволява да мигрират, те са си същите гнусни комунисти, просто трябва да изчезнат заедно с апртията тровила толкова време България, както и нейните продължения: атака, ДПС!

107

:)

преди 11 години

Е са я втасаха...

106

qwer

преди 11 години

Без гражданска война в която да бъдат избити всички комунази които откажат да върнат парите които са окрали в техния подъл живот, няма да има развитие на България в положителна насока. Народе съвземи се и се въоръжавай за разплата, нямаш друг избор,ако искаш да предложиш по-добро бъдеще за поколенията си. Този вече е единственияти последен шанс, без комундури винаги е по-добре.

105

Базилио

преди 11 години

Атака не е гласувала, за да не вземат да го отхвърлят изглежда, щото БСП не са си събрали всички депутати. Атака първият път са гласували против, защото ГЕРБ са били извън залата. После влизат и искат да се прегласува решението. От ГЕРБ гласуват всички против, но този път Атака не гласува! Какво по - очевидно от това. Воленчетата са се обрязали и го топлят на Доган между бузките си. Пълен потрес.

104

Сахо

преди 11 години

Незнам защо, ама някак си хванах само "и е в състояние да се справи със задаващи се протести" от тая новина. Значи шефа на ДАНС трябва да е добър в справянето с протестите? Да заповяда в неделя :)

103

123

преди 11 години

*** уродлива ***. За пореден път продадохте БЪЛГАРИЯ.

102

Базилио

преди 11 години

София, докажете, че сте СТОЛИЦА !!! Ще докажем, но и вие можете да излезете, в което и кътче на България да сте. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Не оставяйте България в ръцете на тези ***. Иначе много скоро ще се събудим с фесове.