28

Анонимен

преди 11 години

До otneseniteОт къде ще се платят тези 51% апортна вноска - от джоба на българския данъкоплатец (поне 10 милиарда от джоба на БЪЛГАРИНА). А другарите от новото правителство си взеха техните комисионни при сключването на договора, независимо че заплатите и пенсиите на българина са мизерни

27

tribun

преди 11 години

Нищо ново под слънцето.Хората отдавна са казали ,,Едно е да обещаваш ,друго е да даваш "Ако някой си мисли ,че ГЕРБ, БСП,ДПС и Атака ще оправят икономиката ни жестоко се лъже ,просто всички икономисти са завършили икономика ВИИ,,Карл Маркс"по Живково време ,а икономиката на социализъма се различава коренно от тази на капитализма.

26

Мен

преди 11 години

Значи признават че нямаме пари за Белене, но пък предните са виновни, защото са го разбрали това и са го спрели. Нещо.. аз ли не разбирам ?

25

эллл бэнди

преди 11 години

След това управлени явно на Дянков и Борисов ще им правим паметници,дано поне остане с какво.

24

Анонимен

преди 11 години

И за малките деца е ясно, че и пари няма и нужди няма и едва ли ще има в обозримо бъдеще. Сега е редно да излезете и да кожите на ***, защо ги излъгахте, че като се докопате до властта автоматически размразявате строителството!

23

Евросиганин

преди 11 години

А пари за плащане на ФЕЦа и ВЕЦа на корумбашев имате ли?

22

Shop

преди 11 години

Обикновен червен лъжец, като всички останали. Наговори куп глупости. Досега Бойко се оказва прав за всичко на 100%. Тумора се очертава.

21

эллл бэнди

преди 11 години

Ами то ГЕРБ това го твърдеше и преди референдума,само опукахте 20млн.Хората на 2лв сметка правят ВИЕ НЕЩАСТНИЦИ ПОХАРЧИХТЕ 20МЛН.ЗАЩО .Нито едно обещание не сте и имали намерение да изпълнявате,въпросът беше да се докопате до кокала.Дано поне не съсипете всичко както до сега сте правили,че и камък в/у камък няма да сложите е ясно.

20

ААА

преди 11 години

Нямаме пари за "Белене", призна министър Стойнев!!!! Ми като няма пари що ручахме жабетата на референдума??? комунистически НАГЛЕЦИ!!!

19

хаха

преди 11 години

Що бе,нали пари имаше бол.Затуй ги избрахте я щото са чак.Все хора Адам акълии.Сега май идва време за голата истина.

18

OllO

преди 11 години

Има имаааа. Има пари, ама ви е страх, че това е прекалено дългосрочен проект и вас няма да ви има никъде когато започне да снася. Одрахте народа с една камара такси ежемесечно, да не сте луди да влагате готови левчета в проекти, дето няма да ви ги удесеторят най-късно до месец!

17

Лина Малина

преди 11 години

Освен че нямаме пари, не ни и трябва, освен че не ни трябва засилва руското влияние в страната ни, освен че засилва руското влияние намалява европейското, за което се натискахме 20 години, тогава за какво е всичко това????????????????????????

16

Българин

преди 11 години

Преходът у нас ще е завършил ,когато в правителствата има млади и грамотни хора ,като това момче. Дано такива като него са повече.

15

РАД

преди 11 години

До otneseniteRWE се оттегли,защото проектът е неефективен. Единствените, които изкарват "анализи",че Белене е изгоден и ефективен са... руснаците. Няма никакви гаранции, че произвеждания ток ще може да се изнася, напротив. традиционните ни купувачи намаляват вноса и в момента. Освен това има куп неясноти в търговската документация. няма нормален търговски договор!Тези,дето държат на проекта са именно енергийните кръгове от БСП. никой друг!

14

Одисей 1

преди 11 години

16 ОТНЕСЕНИЯ , колко евтин ток би ли уточнил , нали си запознат , а на останалите добро утро и успешна седмица

13

Бай

преди 11 години

"Следователно сектор "Енергетика" у нас не работи и ние не можем да изнасяме своя ток. Защо не работи секторът сега?! Защо не можем да изнасяме?! Защото има такса "износ", която не е конкурентна и за една година сме загубили 1,5 млрд. лева", подчерта той.Е, казаха го!

12

Анонимен

преди 11 години

Тая сутрин видях на пътя 5 нови *** да прашат с метлата но от онез - калайджийките. Е на това му викам откриване на работна ръка. Повишаване на квалификацията и икономически ефективна и иновативна техника за метене на уличен прахоляк. Мазната *** мете и прахоляка полепя по нея .... няма нужда от оросяване:)Ето така се вдига БВП на държавата...

11

макето

преди 11 години

Чорбаджията сака или паре или дупе ,войводата отсече паре нема действай

10

otnesenite

преди 11 години

Министърът честно и почтено постави проблема. Доколкото съм запознат с проекта, идеята му е оборудването до сега да е апорт за 51% от проекта. Останалото от инвеститор, какъвто след прозрачен търг бе RWE. Накрая идват ГЕРБ и си просят техни фирми да строят, което доведе проекта до никъде. А трябваше вече да имаме един работещ реактор, който да произвежда евтин, подчертавам евтин ток!

9

Анонимен

преди 11 години

Как така няма пари ,нали имаше референдум да се строй?Нали ще увеличавате заплатите на 1000лв и пенсиите на 450 ?Нали знаете и можете ? - Тази комедия я гледаме 23 години,важно е да се докопат до топлото мляко ,да се налочат до пукване ,а народът кучета го яли,който не знае това СА КОМУНИСТИТЕ.