56

Антикомунист

преди 11 години

До АнонименСамо ,че нищо не е построено-просто комунистите откраднаха 1.5млд. , и по-лошото е , 4е искат още да крадат и да заробят народа да им плаща версиите.А ти си много *** и неурентиран.

55

!!!

преди 11 години

Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева peticiq/otkrito_pismo_sugarev

54

тъпчо

преди 11 години

ДО 56. НЕ Е КОРЕКТЕН ПРИМЕРА ТИ. ОТ ТАЗИ "КЪЩИЧКА" ДО МОМЕНТА СИ ПОСТРОИЛ САМО ВРЕМЕННИЯ КЛОЗЕТ ЗА РАБОТНИЦИТЕ. ЗА 1.5 МИЛИАРДА.:))

53

Анонимен

преди 11 години

По добре милиард от колкото България на колене, а червената *** по силна и по богата за сметка на хората. По добре шанс за децата ни. Достойнството няма цена.

52

Анонимен

преди 11 години

ДО ***. САМО ЕДНО ВЪПРОСЧЕ. ДА ПРЕДПОЛОЖИМ,ЧЕ СТЕ СИ КУПИЛИ 20 ДЕКАРА ЗЕМЯ И СТЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА СТРОИТЕ КЪЩА.ПРАВИТЕ Я ДО 2 ЕТАЖ ИНВЕСТИРАТЕ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ ОБАЧЕ СТИГАТЕ САМО ДО 2 ЕТАЖ.КАКВО БИХТЕ ПРЕДПРИЕЛИ БУТАТЕ ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ПОСТРОИЛИ ИЛИ ТЪРСИТЕ ПАРИ ДА СИ ЗАВЪРШИТЕ КЪЩИЧКАТА ЗА ДА МОЖЕ ХЕМ КЪЩИЧКА ДА ИМАТЕ ХЕМ ПАРИТЕ ДА НЕ СА ХВЪРЛЕНИ В ***.МНОГО ЯСНО,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОИ АЕЦ БЕЛЯНЕ НО НЕ С ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА.А ИНТЕРЕС ОТ ИНВЕСТИТОРИ ИМА ЩОМ НЕ МИ БЪРКАТ В ДЖОБА АЗ СЪМ ОК.

51

Сотир

преди 11 години

е тва си е чисто изнудване :) Ама рашките са така, с едната ръка гали, с другата к*рец вади

50

Анонимен

преди 11 години

Нека да припомним, че на референдума по-голям брой от гласувалите бяха ЗА строежа на Белене, така че е напълно нормално да се преговаря отново с Русия. Да не говорим, че Делянчо такива ги забърка, че сега трябва да се бръкнем с 1,25 млрд евро. Добре, че руснаците винаги са насреща, стига да се покаже малко уважение към тях.

49

тъпчо

преди 11 години

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ПЛОВДИВ ОТ ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЖИВ ДА НЕ БЯХ!

48

Дядо Благо

преди 11 години

Съжалявам за всички Вас тук, които не разбирате от икономика. Без основата на силно земеделие, добивна промишленост и енергетика никаква икономка не може да се развива. Не бъркайте търговията е икономика. Търговията не носи принадена стойност на продукта а само Ви ограбва допълнително и ненужно! Докато не започне да се произвежда в тая страна всички ще страдате! Тежко ви!

47

Анонимен

преди 11 години

резултата от референдума беше ясен, НС също взе решение за спиране на аец беленев момента правителството на Орешаров нарушава конституцията и слугува на чужди интереси

46

88

преди 11 години

Руснаците ли са виновни,че българи-продажници вършат всички тези престъпления срещу България? Ибрика е измислен в Турция, ибрикчийството е измислено от българи. За шепа грошове съсипват и заробват цялата нация.

45

тъпчо

преди 11 години

Честито на всички. Най-вече на пловдивчани. А! И на Волен Сидеров!

44

Анонимен

преди 11 години

Ако рестартират Белене, това което стана в Истанбул, ще им се стори празничен фоерверк !Жалко, че ще изпратят жандармерия срещу хората, а не някои червени амбразурчици...

43

неук

преди 11 години

Доколкото си спомням има направен референдум. След като на него няма гласували повече от половината избиратели, той няма задължителен характер, НО СЛАГА ВЪЗБРАНА ЗА РЕШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЗА 3 ГОДИНИ. Като изтекат да питат отново. Народът не се е произнесъл, но като вече веднъж са го подложили на гласуване не може сега да го решат еднолично. Решение ще има след следващо допитване или остава сегашната ситуация.

42

Анонимен

преди 11 години

Плачете тъмносини талибани, че народът няма повече да ви позволи да рушите нашата страна.

41

Анонимен

преди 11 години

към 36забрави за връщане на задължителната военна служба

40

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Турция строи АЕЦ за 20 млрд. долара и вика УРА. *** Балкански не иска ! Като свърши петрола и бенза стане 10 лева, как ще живеете ? С каруците :) *** народ, ейййй !

39

тъпчо

преди 11 години

Областен управител на Пловдив ще е Венцислав Каймаканов, разбра БЛИЦ. Бизнесменът е от квотата на ДПС. До последния момент се знаеше, че губернатор на втория по големина град в страната ще е заместник-председателят на ОбС Пловдив Георги Търновалийски. Три независими източника потвърдиха пред БЛИЦ, че ДПС е надцакало БСП в спора кой да седне на стола на държавния представител. Каймаканов е родом от Цалапица. На 44 години е. Бивш изпълнителен директор на завод Юрий Гагарин АД. Преди два мандата настоящият бизнесмен беше независим кандидат за кмет на Пловдив. В момента заедно с брат си е аренда

38

Анонимен

преди 11 години

те това е диктатура на пролетариата

37

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Е СЕГА АКО НЕ СВАЛИТЕ БСП-ДПС-АТАКА ОТ ВЛАСТ, ТОГАВА ВЕЧЕ НЕ ЩЕ КОПАЕТЕ ДЪНОТО, А ЩЕ ИЗЛИЗАТЕ ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА ЗЕМЯТА