26

Comodo dragon

преди 11 години

Чикатило, чул ли си човече, как цитирания от теб супергерой е членувал в БСП до 2004г. Незнам от кога. Та с кое викаш няма нищо общо??? Хубу, стават разни метаморфози с човек, но после да се обърнеш на 18 градуса и да обясняваш че ониия са ти най-върли идеологични врагове, си е врътка, която не всеки я може :))))

25

крис

преди 11 години

спешно трябва chikatilo да си го приберат в психиатрията при странджата, герберски ***

24

!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

До marsianХапльо, ама тя кризата свършили вече ?

23

гражданин

преди 11 години

Наблюдавайки съставянето на новото правителство с мандата на БСП и изказванията на министрите през първата седмица след избирането им - особено на премиера Пламен Орешарски - бях връхлетяна от свит стомах и остра болка в главата. Научих, че първите приоритети са започването отново на проекта за атомна централа "Белене", запазване на държавните пари в три банки, лишаването на бюджета от приходи от дивиденти.Новият премиер Орешарски ми казва, че той има усещане за случването на ядрената централа "Белене". Преди месец самият той и подкрепящата правителството партия ДПС бяха против. Това за ме

22

Анонимен

преди 11 години

Да се открие Дянков мишока(ако трябва да се наемат ловци на глави от държавата),да се домъкне тук и да се изтръска....Все от джобовете му ще падне някои и друг милион...

21

Chikatilo

преди 11 години

БОЙКО ГО ПЛЮЕТЕ ама нема нищо общо с тая червена и добре обучена комсомолско руска *** ! Тия си личи само като ги погледнеш кви са лицемери и на какво са готови за власт ...Орешарски нокога нема си подаде оставката като Бойко дори трупове да има по улиците

20

diavolcheto

преди 11 години

Новото правителство взема мерки за увеличаване на помощите за отглеждане на дете: хубаво!Нека, обаче, се помисли и по какъв начин да бъде ограничена раждаемостта при ***: защо ми се струва, че с увеличението на тези средства ще се увеличи още повече *** население?Нищо лично, но трябва да има някакво решение на този проблем: не работят, крадат, мамят, добре ни представиха пред цяла Европа и къде ли не...хайде на де изреждам повече!Да, не всички са такива, но нека се вземат мерки срещу тоталните исползвачи на паричните средства, предоставяни от държавата!

19

макето

преди 11 години

пари нема действайте а я ке пием и ке пеем

18

българия

преди 11 години

всички пари, които давате ще отидат при *** - вие сте *** правителство. на следващите избори сте вън, както и предишните и дано да е по-скоро.

17

marsian

преди 11 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!Льольо ,явно хабер си нямаш от света и по -добре не се изказвай .Бойко ,управлява по време на голяма световна криза и пари нямаше в световен мащаб .

16

Анонимен

преди 11 години

Който не работи трябва да яде, който работи НЕ трябва да яде. Защо да яде след като работи? Еми или работиш, или ядеш... Това е мотото на политиците ни.

15

Георги

преди 11 години

До N 9 Лицето Дянков се изпари от България след като си оправи личните бакии!

14

Comodo dragon

преди 11 години

Jewel6316, поздравления! Брилянтен полет на мисълта! Само не става ясно защо си го лепнал два пъти?

13

Chikatilo

преди 11 години

Спешно трябва ГЕРБ да се върнат на власт !

12

!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

До marsian Баба ти може но Бойко не можа !

11

Анонимен

преди 11 години

ми така е като чобанин ще се грижи за финансите...

10

Chikatilo

преди 11 години

до 9..Дянков е мерзавец ама поне не говореше напразни обещания за пари и големи заплати...вие кое предпочитате?

9

neglasuval

преди 11 години

ревахте от ДЯНКОВ А СЕГА ВИЕ СТЕ МНОГО ДАШНИ.ПАРИ НЯМА. АМИ ЩО НЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДАРЖАВАТА

8

крис

преди 11 години

абе гербери ненормални, осъзнавате ли колко сте прости, само *** ли имат деца???? По това се уверявам, че да си гербер е диагноза , каквото и хубаво да се направи, вие ще го оплюете... И стига с тези 250 000 работни места, как да стане на първата седмица, чел съм програмата им, до края на мандата е това обещание.

7

Comodo dragon

преди 11 години

Лицето Дянков има обяснение, но просто не му остава време да отскочи до България и да отвори очите на Орешарски.