74

Dan

преди 11 години

Браво, нека! А сега да вдигнат и пенсийте, и средната заплата да увеличат, и на докторите учителите и военните да вдигнат малко заплатите...нали това искаха, да се направи от предишните, ето заповядайте правете, подкрепям всичко в тази насока!!!

73

_Анонимен

преди 11 години

Абе кво се разправяте? *** имат стаж в Чистота, споко! И те ще взимат!

72

Анонимен

преди 11 години

Ейййййййййй не искам жена ми от 290 да взима 310 лв. искам заплатите да са като в Гърция за да мога спокойна да си седи в къщи и да не работи УВЕЛИЧЕТЕ ЗАПЛАТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАЙЕНАДЖИИ ТАКИВА

71

Дянков

преди 11 години

Орешарски, виждам че си черпил опит от другаря Виденов. Май искаш да реабилитираш Костов със твоето управление? Не остана за приватизиране нищо, нищо

70

Аз

преди 11 години

До АнонименНеграмотник-първо прочети законодателството!Тези които имат минимум 2 години осигурителен стаж взимат първата година 80% от дохода,върху който са били осигурени.А тези,които не работят-взимат мин.работна заплата.Ха сега смятай кой ще се облагодетелства от това!Бебета/предимно ромчета/на конвейр-от едно майчинство-та на друго и т.н. а парите-от нас тъпите работещи !И максимум след една година ще се наложи да взимаме заеми и...предстои ни трета национална катастофа-Ореха си го призна!

69

БоСимеонов

преди 11 години

Ето това е. На простия народ няма угодия. Майките протестираха за увеличаване на майчинските. Сега ще има увеличение на майчинските, ама пак не сме доволни, щото щели да взимат и ***. А тези пари като ги взимаха за подслушвания, разходки със самолети, разходки с фрегата "дръзки"...тогава нямаше проблем.

68

123

преди 11 години

ЗНАЧИ,КАКТО ПОИСКАХА ОТ ГЕРБ

67

Анонимен

преди 11 години

До ГрудимирЕстествено че е казано, а това че ти си чел само ВинетУ и ползваш осигурителния кодекс вместо за четене за други работи си е твой проблем.Ясно и точно е написано, за да се получават майчинство, майката следва да има 24 месеца осигурителен стаж преди раждането и да се е била осигурявала за всички социални рискове, има си такъв фонд " бременост и раждане", но разбира се ти няма откъде да знаеш щото сред Бистришките тигри няма майки :)))

66

Ok!

преди 11 години

Орешарски, спри изобщо детските и направи данъчни облекчения за родителите. Така няма да потъват в бездънните гета нашите пари. Така и раждаемостта на *** ще падне. Ще решиш много проблеми. Разбери го това. На хората им писна да издържаме ***, а те да ни грабят и убиват. Стига толкова.

65

SKYBET

преди 11 години

bolene 4akam si zaplata ot 1000 leva , kakvo stana koga shte ja davash nali obeshta???

64

България

преди 11 години

До ГрудимирДа ве, брато, ама сумата, която получаваш е директно обвързана с осигуровките ,които си внасял и трудовия ти стаж. Ако никога не си работил и отговаряш на изискванията можеш да се добереш до 100-ина лева майчински. Има си Кодекс на социалното осигуряване, не четете глупостите тук, а се образовайте поне малко..

63

НЕ!

преди 11 години

Не,не и пак не!!!Не трябва да има никакво увеличение, докато не се намери механизъм парите да не отиват за изхранването на ***!Не искам част от моите данъци да отиват за развъждането на *** ***!Не на *** на България!

62

тъпчо

преди 11 години

до 66. Престани да лъжеш, ***!

61

ЮЛИЯ

преди 11 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ИМАЛИ ИЗОБЩО ВПРЕДВИД БЕЗРАБОТИЦАТА И ЧЕ ИМА МАЙКИ КОИТО НЕ СА ИМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТЯТ И НЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕ ДО 2 ГОДИНИ.ТЕ КАКВО ЩЕ ПОЛУЧАТ АДЕМОВ.

60

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Така, сега разтвориха кесията. Това значи, че щом за НАС има за ТЯХ има ОЩЕ ПОВЕЧЕ.Очаквам до няколко месеца кредитния ни рейтинг да се сгромоляса по комунистически и да се готвим за Орешарска зима

59

Анонимен

преди 11 години

До ПичМайчинството е обезщетение по смисъла на осигурителното законодателство, има си специален фонд за това към НОИ, и майчинство се получава след като майката има минимум 2 години осигурителен стаж и е била осигурявана за всички социални рискове, и не знам защо въобше намесвате *** тук, повечето *** нямат и един ден осигурителен стаж и нямат право да получават майчинство

58

Анонимен

преди 11 години

*** майчинство не взимат - то се дава след като дадената майка има 24 месеца трудов стаж назад! Престанете да мислите, че всичко е за ***. Ромките вземат СОЦИАЛНИ 100 лева/месец в рамките на една година, докато майчинство вземат само жените с трудов стаж и то не 6 месеца , а 24, тоест не може и да си ги платиш осигуровките назад, ако нямаш действителен стаж, защото осигуровките са МНОГО. НЕ ГОВОРОТЕ ГЛУПОСТИ, неподготвеняци такива!

57

trendi

преди 11 години

Само за ден правителството ви купи после децата ви ще плащат радвайсе народе на стотинки сега но утре като няма какво да ядете.......... като *** днес да има пък утре каквото стане

56

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е откъде и как се появиха тези пари?

55

тъпчо

преди 11 години

до 59. С тези лъжи до никъде няма да стигнеш. Тук почти всички сме родители и знаем за какво иде реч.