59

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЦКО Е НАДИПЛИЛ КИНТИ ЗА ОШТЕ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА, КЪВ МУ Е ПРОБЛЕМА, ЦЕЦКО СИ Е ТАРИКАТ ОТСЕКАДЕ

58

нострадамус

преди 11 години

тоя пъпеш няма да се върне, помнете ми думата. някой да му вземе международните и дипломатическите паспорти овреме.

57

Shop

преди 11 години

до 70 Ама ти, приятелю, изобщо не си бил да ти дават оръжие. И психолога ти е с фалшива диплома, казах ти.

56

Анонимен

преди 11 години

Бъдещето на бившия премиер Бойко Борисов е поставено под въпрос. След като Брендо го заплаши, че ще разкрие тайните му, сега информацията стигна и до Брюксел.Въпросът е, кой поръча отвличането Лора ?

55

Анонимен

преди 11 години

До ГражданинЗа разлика от комунистите които на времето покриха страната с гробища - ГЕРБ не е изкопал нито един гроб !!!! Така че ходи ги разправяй тези някъде другаде -*** такъв!

54

Анонимен

преди 11 години

Мирослав Найденов вече изтегли семейството си в Швейцария. Милионерът президент Плевнелиев крие жена си и не я показва публично като на международни посещения ходи като разведен. Бившата на Борисов и дъщеря му също емигрираха в САЩ.

53

Аз гласувам за АТАКА

преди 11 години

ОМРЪЗНА МИ ДА ОБЯСНЯВАМ НА *** ЦИТИРАМ-Устна заповед на министър на вътрешните работи за изземване на лично оръжие и документ за разрешение за ползване!?? Защо не писмена? КОЙ НОРМАЛЕН ВЪЗПИТАН ЛИЦЕМЕР ЩЕ СИ ПОСТАВИ ПОДПИСА НЯКЪДЕ ОЩЕ ПО МАЛКО КАТО Е НА ВЛАСТ И В НАЙ ВЕЧЕ В БГ?ВИЕ С ТЕЗИ ВЪПРОСИ КЪМ МЕН УМСТВЕНО СКОПЕНИ ЛИ СТЕ?23 ГОДИНИ В КАКВА СРЕДА ЖИВЕЕТЕ?ИМА ЛИ В ЗАТВОРА НЯКОЙ ПОЛИТИК ЗАРАДИ ПОДПИС И ЗАПОВЕД?ГЛАСУВАМза АТАКА ИМЕННО ЗАЩОТО МЕ ДРАЗНИ ЕТО ТАКАВА ИНФАНТИЛНОСТ И ШИЗОФРЕНИЯ

52

Яко до Добряк

преди 11 години

"Много ми е интересно, като ти свършат "анонимните" отговори с кой профил ще влезеш. Ще следя.".................................................................................................................................Няма да ползвам профил. Ще вляза "en face" /анфас/. А ти ще следиш...

51

Анонимен

преди 11 години

Siderov e dalnoviden! Ako stane nape4eno za nego hei go vlaka za Anadola!

50

Shop

преди 11 години

Мисля вече да ви стана ясно, че Цецо не го съдят за подслушване. Съдят го, че някой бил подслушвал, а той не знаел за това.

49

Алекс

преди 11 години

Забрана за напускане на пределите на Република България Чл. 68. (1) В досъдебното производство, когато обвиняемият е привлечен за тежко умишлено престъпление, за което се предвижда лишаване от свобода или друго по-тежко наказание, прокурорът може да забрани на обвиняемия да напуска пределите на Република България, освен с негово разрешение. За наложената забрана незабавно се уведомяват граничните контролно-пропускателни пунктове.

48

Shop

преди 11 години

Според мене ако наистина вярваш, че такива неща стават с устна заповед, значи си минал психото по приятелска линия.

47

Алекс

преди 11 години

:)) До 48 :) Става въпрос, че ще бъде подведен под нак. отговорност и ще започне производство срещу него ... поради тази причина ще трябва да поиска разрешение и да получи разрешение от съд/прокуратура , за да напуска пределите на странта:НПК:Забрана за напускане на пределите на Република България Чл. 68. (1) В досъдебното производство, когато обвиняемият е привлечен за тежко умишлено престъпление, за което се предвижда лишаване от свобода или друго по-тежко наказание, прокурорът може да

46

Един друг

преди 11 години

Аз едно не можах да разбера. Нали Цветанов бил подслушвал се говорише преди изборите.Сега какво се оказа че не е бил той а е оставил да подслушват негови подчинени и бил бездействал.Смях за българското правосъдие.

45

Цацаров , внимавай !

преди 11 години

Цацаров, сложи му прангите на този ***. Той ще избяга , също като братя Галеви.

44

OllO

преди 11 години

Ми то без имунитет не пускат човек и да припари в Брюксел! А може би имат предвид друг вид имунитет, дето се получава чрез ваксини, задължителни преди пътуване в страни доста далеч от ЕС???

43

до 47 samogerb

преди 11 години

За последните четири години също не сме видели осъдени от белите якички, така че, не се изхвърляй много!

42

Цветан Цветанов

преди 11 години

По-добре в нелегалност в чужбина,отколкото с 6 апартамента ама в затвора!

41

Обява

преди 11 години

Заменям 6 апартамента в София за 6 във Дубай!

40

Анонимен

преди 11 години

Многострадалната Геновева била жертва на сценарий... Сигурно и Хитлер е бил жертва на такъв сценарий. Не бил прочел мотивите на прокуратурата?!? Страх те е да ги прочетеш ли, или във ВИФ не ви учиха на такива глупости? Иначе бил готов да го арестуват... Ходи се гръмни ритуално в Брюксел, страхлив мишок!