10

assyta

преди 11 години

Нужна ни е реално работеща икономическа платформа, което означавла незабавно възстановяване на държавността, насърчаване на икономическото развитие и повече социална справедливост в обществото. Точка! Останалото е празнодумие и преливане от пусто в празно!

9

Петко

преди 11 години

Основната задача на кабинета Орешарски е стабилизирането на България, което може да стане само с работещи предложения и идеи. Радвам се, че Орешарски показва, че може да поддържа балансираните и рационални предложения, а ни да е партизиран талибан с неясни зависимости или имотно състояние

8

Геле

преди 11 години

Този ли *** *** ще се оставиме да досъсипва!?

7

Луцифер

преди 11 години

А зщо ние трябва да плащаме осигуровките на добре платените дяржавни служители ?

6

REDvayler

преди 11 години

Още преди да бъде взет мандатът от Пламен Орешарски, лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че за спасяването на България от тежката катастрофа, в която е оставена страната от ГЕРБ ще е нужен капацитетът на цялата нация и до момента не съм видял някой да опровергава аргументирано това заключение. Какво да се прави, като в ГЕРБ капацитета е преимуществено за производство на "калинки"?

5

Анонимен

преди 11 години

Най ми е интересно, когато се пише за Овчаров, Нинова, и др. комунисти крали през прехода. Защо ГЕРБ не ги вкара всички в затвора, а имаха цялата власт , включително и гл. прокурор. А сега реват. Защото и те нямаха време от кражби и постоянно нарушаване на държавността. Истината е една ГЕРБ нямаха капацитета да се справят с управлението на държавата. Не може начало на държавата да стои човек с ограничени умствени възможности. Единственото успокояващо сета е, че Орешарски е дясно мислещ човек.

4

Х

преди 11 години

ЩЕ СЕ СПРЕ НАТИСКА ВЪРХУ ФИРМИТЕ НА ОВЧАРОВ,НИНОВА,ДОГАН,БРАТЯ ГАЛЕВИ И ДРУГИ ПАРТИИНИ БИЗНЕСМЕНИ.ЩЕ ВДИГНЕВМ ОБВИНЕНИЯТА ОТ ДЕСЕДЕНТИ КАТО АЛ. ПЕТРОВ,НАГЛИТЕ,КИЛАРИТЕ И ДРУГИ СЪЮЗНИЦИ НА КОАЛИЦИЯТА.

3

Анонимен

преди 11 години

Проекто-правителството е публикувано в пресата- твърдо партийни кандидатури, зам.министри от тройната коалиция и даже министър от времето на Жан Виденов. И този ще оглави МВР без нито един ден стаж в системата. Голям "експерт" е Червеняков, ако не друго поне може да разказва на оперативките в МВР за това как по времето на Виденов БСП доведе страната до разруха и създаде групировките и олигарсите. И този "специалист" беше тогава министър на правосъдието. Това е твърдо партийно правителство.

2

Анонимен

преди 11 години

Ще "спем"?

1

Bobo

преди 11 години

Поне цитата на Орешарски в заглавието оправете ...