53

атака

преди 11 години

не ме интересува сидеров дали подкрепя бсп или не за мен е важно да отстоява идеите заради които сме го избрали

52

Избирател

преди 11 години

Ей, голям трън в дирника ви е този Волен - значи не е толкова луд, колкото искате да го изкарате. Всеки който ви пречи на далаверките трябва да е луд, ***, фашист и т.н. Аз пък точно затова гласувах за Атака и се радвам, че като няма кой да ви вкара в затвора където ви е мястото, поне ще има някой който да ви пречи и изнервя.

51

Анонимен

преди 11 години

Печатницата в Костинброд да започва усилено да работи-новите избори ще са скоро

50

българина

преди 11 години

Волене Волене ако ще предизвикваш избори си кажи директно , че Хамстера вече е изпаднал в екстаз след пародията Миков се задава мюрето-параван Орешарски с подкрепата на ***

49

Анонимен

преди 11 години

Бокич, въпросът е, че на тебе вече никой няма да ти се хване! Циркаджия такъв, нещо смислено няма ли да кажеш поне веднъж?

48

Ahil

преди 11 години

честито Българи. Вие си избрахте да Ви управляват комунисти и турци. Честито

47

льольо

преди 11 години

И *** 13 години се прави на какъв ли не,а си беше и си остана най-обикновена кратуна!И на него няма кой да му се хване!

46

Бойко Борисов е...

преди 11 години

...член на БеКаПе

45

are_kulata

преди 11 години

NIKO111111 го каза, мното точно !

44

,,PIPO,,

преди 11 години

KARTA OT ,,SIBANK,, ...

43

do 46

преди 11 години

Българинът все иска спасители, но самият българин не застава зад спасителя си. Все за Левски говори, ама една птичка пролет не прави. Българинъ е страхлива мишка. За това нямаме и гражданско общество, за това нямаме и гражданска позиция. Жалко и за Левски и за Ботев.

42

Марк Твен

преди 11 години

Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA e bilo na 4-5-6 Masto PO STANDART zaedno S Belgia i Holandia V EVROPA i na 8 Masto V SVETA PO STANDART I BLAGODENSTVIE, много си *** Сашеееееняколко големи фабрики, работа от сутрин до вечер няма отпуска, няма осигуровки, заплата колкото да не умреш от глад, баба ми е била шивачка и е треперила жената да не се разболее, защото ще я изхвърлят "фабрикантите" мизерия и беднотия, няма профсъюзи, власт на оядените царски шопари!!!

41

NIKO11111

преди 11 години

Само да не пропускаме въпроса.Днес кой си тръгна пръв от Парламента?Май бяха Атака, защото не искаха да дават своя кворум за избиране на председател. А ГЕРБ услужливо останаха, дарявайки нужното число депутати над 120, за да има кворум за избора на Михаил Миков.Честито ви, гербери, новата тройна коалиция!!!Само че сега Симеон е изпратил неговия ученик Бойко Борисов да помага на партията- майка БКП.Вдън земя да потънете и да освободите българите да си отдъхнат!!!

40

Divine

преди 11 години

Гербери мамини пак ли Волен ви е виновен бе дечица. Тоя Волен ви изкара всичката злоба от вас Хахаха

39

тцЪ

преди 11 години

Избори по никое време - трагикомедия в 3 действия. В момента виждаме едно идиотско дърляне, което и децата в детската градина не правят. Бат Боци Тиквуня- да се свети името Му отново е взел ролята на селския тарикат, Съселът се прави на загрижен за демокрацията, помакът Местан - за правата на избирателите му, а Болен - за "доброто на нацията"...После що в България западна циркът. Просто нито един цирк не може да бъде конкуренция да българските политици.

38

Divine

преди 11 години

Знаете ли защо Бойко е сам в парламента от Герберите - причината е проста вече не искат да го снимат защото не е никакъв за това е казал на овците да се изнесът та само на него да се вижда голямата глава=НАРЦИСИЗЪМММММММММММММ

37

Анонимен

преди 11 години

Бездействието на Волен е действие-в подкрепа на БСП и ДПС. Волен да не си мисли, че народът е толкова ***, та като прави циркове уж, че не подкрепя, и народът няма да разбере, че всъщност точно подкрепя ДПС и то точно ДПС-срещу които казва, че е неговата партия!

36

Анонимен

преди 11 години

Ами, борчо с твоите и цветановите ченгеджийски номера до тук стигнахте. Сега ще ви е////т в Парламента, за да ви върнат за унижението, в което поставяхте другите партии. Що не привика и Седянков, нали ти бе дясната ръка? Провала ти бе осъществен от твоите вицета, които ти наивно смяташе, че работят за теб.

35

умню

преди 11 години

-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета? - Не знам, ага. -АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш

34

АГРАР

преди 11 години

ДО 14 ПИТАМ АЗ АКО НЕСА АГРАРИТЕ ТИ КАКВО ЩЕ ЯДЕЖ БЕ.ЕЛИ СТОИШ ПО ЦЯЛ ДЕН НА КОМПЮТЪРА И ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ДА ТИ ДАДЪТ НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ЦИГАРИ И КАФЕТА- ИНЯМАШ ПАРИ ЗА АГОСТОКА Т. Е. ПЛОДОВЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ МРЪВКИ -ДАТЕ СВЕТНА АКО НЕ ЗНАЕШ ЩО ЕТО АГРО.