305

БАЙ ИВАН

преди 11 години

ДА НИ Е ЧЕСТИТО: "ТУРСКО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО"

304

ела

преди 11 години

Какво прави държавата и нейните институции-готови на всяка цена да подритат вота,волята, правото на хората да имат честни и ясни избори, само и само съставяне на някакво правителство от невъзможно коалиции с различни идеологии вместо да проведе нови избори за да уважи желанието на народа, да изчисти позорното домогване на политически инвалиди, при толкова купени гласове, компроматна война това ли наричате свободни и честни избори и на всяка цена сте готови да ги признаете.

303

Анонимен

преди 11 години

Това е верният път за отърването от ГЕРБ.

302

П_Петров

преди 11 години

В прав текст държавна регулация и минимална заплата 1000лв означава хиперинфлация 400% и падане на валутния борд.Виденов успя да я докара едва до 316% и минималната пенсия стигаше за две бурканчета кисело мляко. Обещават ни да не стига за повече от едно.Сидеров, като си вътре в парламента, а гладната тълпа е отвън, мислиш ли, че някой ще сортира, кой от коя партия е?

301

alf2

преди 11 години

За разлика от Волен НФСБ не прави компромиси с интересите на България!

300

е

преди 11 години

нали искаме високо образовани , а ква стана 21годишен и понеже е разнасял знамената и е викал по площадите глупостите на сидеров хоп депутат нищо че е без образование, и току що гледах изказването му по тв. интелекта му никак не е висок, и докато бг парламента е опитно поле на такива *** като този а те наистина са много ,държавата ще върви от зле на по зле

299

Анонимен

преди 11 години

ех как ми се иска да видя тази сватба на живо,мюсулманин-националист ,мюсулманин -националист,пък на другите избори които запомнете ще са много скоро,ще видим с колко ще се стопи електората им ,и дали болнавия Воленчо няма да последва Ян-гей!!!!!!!

298

b

преди 11 години

до интелигентка , моме ако наистина имаш 2 висши в което се съмнявам а може и да си си ги закупила в бг е лесно, първо щеше да имаш малко уважение към възрастни те хора а не да ги наричаш червени *** щото и ти може би си от някое село , второ ако знаеше малко история щеше да знаеш че от комунист демократ не става а ръководството на герб всички са от бкп котилото

297

Анонимен

преди 11 години

от атака нищо не зависи! бсп и дпс ще си купят няколко депутата и атака заминава директно в трета глуха! болния сидеров го разбра и побърза да предаде идеите и избирателите си, та белким се включи и той в голямото лапане! ама надали!

296

ddt

преди 11 години

от всяко дърво *** не става а ? политиката и журналистиката ( плямпането ) са две много различни неща .

295

ПРОДАЖЕН ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

МОТОТО НА ГЕРБ - ДА ПРОДАДЕМ *** НА ТУРЦИЯ

294

Анонимен

преди 11 години

До МамантосЕ ВИЕ ОТ " б'АТАКА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ " ЯВНО НИ ПРЕДЛАГАТЕ ПАК ДА СТАНЕМ ТУРСКИ ВИЛАЕТ А БОЛЕН ПИДЕРОФФ ДА СТАНЕ ВЕЛИК ВЕЗИР !!!

293

ДО РИБАРИТЕ...

преди 11 години

А БЕ НЕ Е ВАЛЯЛО ДЪЖД, А ВСИЧКИЯ ЧЕРВЕН ЧЕРВЕЙ ИЗЛЕЗЕ ОТ ДУПКИТЕ! ТА ПИТАМ ДЕ,СЕГА КАКВО СЕ ЛОВИ НА ЧЕРВЕН ЧЕРВЕЙ? КАРАБАЛЪЦИ ЛИ? ОБИКНОВЕНИ БАЛЪЦИ ЛИ? МРЕНИ ЛИ?....СЛЕД 12.05.2013г РАЗПРАВЯТ РИБОЦИТЕ СТАНАЛИ МНОГО СТРЕСНАТИ И НЕ КЪЛВЯЛИ! ЯВНО МНОГО СЕ Е ЛОВИЛО НА 12.05.... НАПЛАШЕНА Е РИБАТА....

292

Мамантос

преди 11 години

Българите си заслужават дереджето, понеже не са разбрали какво означават евфемизми като "чуждестранен инвеститор" и "финансова стабилност". Нужно е да се излекуват от несподелената си любов ком ЕС и към Запада мъобще. Дотогава все ще се държат с тях като с долна ***.

291

бАТАКА

преди 11 години

До националистДА , ДА ПАТРИОТИЧНА ОПГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА Е бАТАКА , АМА ТУРСКА А НЕ БЪЛГАРСКА !!!

290

Анонимен

преди 11 години

Забравете всички различия,истинските политици трябва да отчетат,че в момента страната ни се нуждае от правителство на единството,съставено на широка коалиция на експертите,не на "калинките" и шуробадженаците.

289

националист

преди 11 години

ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПЛАТЕНИ ДРАЗКАЧИ ТУКАкоито плюят патриотичната партия Атакаколко ви плаща ГЕРБ?

288

akud

преди 11 години

как да иска ако има нови избори и 3% нема да хване, бсп също

287

феникс

преди 11 години

Няма голяма разлика между двете националистични партии ДПС и АТАКА: Волен Сидеров е един и Павел Шопов е неговия пророк! Атака без Волен е като Герб без Бойко! Но със своите недомислени изказвания, публикувани в за национализация и тем-подобни революционни идеи ще влошат инвеститорския климат в Б-я. Пари нямаме, но и отвън няма да дойдат! Как някой може да си представи, че ще изгони фирми като Метро, Кауфланд, Лидъл, Техномаркет, Баумах и др. след като ги има в цяла Европа! Фантасмагории!

286

атакист

преди 11 години

Болене, гласувахме за теб и повярвахме в обещанията ти. Оказа се, че ти си по-голям измамник и мошеник от червената банда начело с украинския предател Съргей. Кажи колко депутата набра от сътрудниците на ДС и какво получи срещу това. Но ти щом предаваш своите ти ще предадеш и тези на които се навеждаш. Позор за тебе и за цялата ти комунистическа шайка. Ако има нови избори тогава ще те пратим при Иван Костов.