147

До 211

преди 11 години

И продадена 2010г,мнооого ти е стара информацията!

146

dnes

преди 11 години

Лидерът на ЕНП Мария Капон обясни в четвъртък, че сме свидетели на "политическо театро" от типа "Как си говорят съпруга и любовница само през мъжа". "Така и ДПС, и "Атака" ще се правят, че нямат нищо общо помежду си и самостоятелно водят разговори с БСП", каза Капон. "По "Белене" ще познаят всички накъде върви корабът. Това е лакмусът", подчерта председателят на Единна народна партия Мария Капон

145

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ СКОРО ЩЕ Е *** ,СПОКО ,НЕГОВИТЕ КАКВО МУ ГОТВЯТ ,НАПРАВО ТОЯ ПЪТ ЩЕ С Е ОБЕСИ

144

Анонимен

преди 11 години

Волене я кажи бсп и дпс какви интересни постове ти предложиха.

143

БГ

преди 11 години

По добре АТАКА , отколкото пълната безесходица!

142

до 204

преди 11 години

Не .Грешиш. Ще дигне заплатата с 500, защото е само с единия крак във властта.Ако беше и с двата - тогава 1000лв.

141

55

преди 11 години

На Станишев и Волен ще им взематмярка за ***!!

140

Анонимен

преди 11 години

Има разминаване между институциите по повод изтеклите към медиите анонимни твърдения, че акцията в Костинброд е политическа поръчка към Прокуратурата. Това обяви премиерът Марин Райков, който се е срещнал тази сутрин с директора на ДАНС.

139

До 202

преди 11 години

Коя е банката на Бойковица?

138

прос лумпен

преди 11 години

И аз гласувах за атака.Сега волен ще ни вдигне 1000 лв заплатите защото е с единия крак във власта.

137

Анонимен

преди 11 години

Само като видя или чуя думи на Сидеров, Станишев и Местан и веднага ми става ясно колко злобни и алчни хора са те. Дори само от думите им мога да заключа колко са страхливи, колко са се ядосали и искат да си отмъстят с всички средства. Толкова са нагли, нахални и арогантни (най-много е Станишев, след него е Волен и в по-малка степен - Местан). Такава помия да изсипват всички върху ГЕРБ просто защото не искат да делят власт и пари с никого. Волен и той се прави на голямата работа.

136

АТАКИСТ

преди 11 години

Волене ако се сдушиш с турците това ще е краят на АТАКА

135

до 193

преди 11 години

Чакай бе,Белене не беше ли с Руски пари ,какво ще плащаш,сега остава и Волен да се откаже от 1000лв заплата и 500лв пенсия и за какво гласувахме за него?

134

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ ОТ СНИМКАТА НЕ Е ЗАКРИЛ НИТО ЕДНО У-ЩЕ,НИТО ЕДНА БОЛНИЦА И НИЩО ДРУГО ЗАЩОТО НЕ Е ИМАЛ ТАЗИ ВЛАСТ,АКО БАЛЪЦИТЕ КОИТО ОЧАКВАТ НЕЩО ОТ НЕГО ГО ПОДКРЕПЯТ МОЖЕ ТОЙ ДА ЗАТРИЕ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА,ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ

133

Анонимен

преди 11 години

На Сидеров му се иска, ама не му стиска, оти знае, че под матрьошката се крие феса !

132

анонимен

преди 11 години

Никой не иска Атака - и турци и комунисти. Няма да има оферти, а откровените лъжи са ваш патент. Спечелихте нещо, но ще ви бъде за около 2 месеца

131

БГ

преди 11 години

На предсрочните избори да вземем да гласуваме масово за АТАКА!?-И защо? Защото подкрепя турците, а не българите ли? Никога! Волен Сидеров е политически труп, ако сега директно или индирекно подкрепи БСП и ДПС.

130

анонимен

преди 11 години

Атакистите, нали спечелихте, защо продължавате да се държите като в предизборна кампания?

129

до 175

преди 11 години

Цвинокио, пудел, боко............както искаш така ги наричай. Няма лошо. А сега обясни на атакистите как да преглътнат Доганя:))) Щото фюрера се оказа най-обикновен далавераджия....за парички.:)))))) Ха ха ха ха ! Ама то наистина ще излезе прав В.Симеонов, че само *** *** гласуват за атака:)))))) Щото ако имат мааааалко мозък в главата си, никога няма да повярват на обещанията за 1000 лв. мин заплата. Наистина трябва да си безумно ***, че да се вържеш на това.

128

тихата_стъпка

преди 11 години

до 176Не ме интересуват гаджетата на Сидеров и къде са били ходили, това на фона на прегрешенията на управляващите през последните 20 години просто как да го кажа... бледнее. Относно Уорлик, мисля че беше достатъчно да го изкара извън релси (Уорлик тогава заплашваше, че ще унищожи Сидеров), а и все пак не беше премиер за да *** посланика качествено. Нужно ли е да питам по чие нареждане си съкратихме армията и нарязахме снаряжението?