74

Анонимен

преди 11 години

Браво, Светльо! Другия път- в парламента! За разлика от мутраците пича си направи съвсем скромна кампания и доказа, че има все още мислещи хора!

73

До Камбарев

преди 11 години

Oxлюв, нали се сещаш , че се падат по 4лв годишно на ВСЕКИ българин. О колко от всички българи са работоспособни, не са безработни и реално си плащат данъците?!?!? дали има и 2 милиона? Ние , които все още сме тук и си плащаме прескъпо този лукс, наречен живот в БГ, ще я платим тази субсидия. и реално аз ще дам доста повечко от 4лв на година. Къде е на Витков платформата? Каза ли някакви реални мерки, планове и стратегии за промяна - НЕ?той дойде с лопати да чисти. Хубаво шоу, но не за 2мил. лв

72

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯЯЯ?!?! 12 лв на ГЛАС! Защо ще получават партии субсидии, при положение, че те дори не са в парламента и съответно не вършат НИКАКВА РАБОТА!

71

simeon.mihaylov

преди 11 години

Не се ли усещате, как тънко ви работят медиите? Как се плюе срещу малките партии, направени от ентусиасти, без да имат финансов гръб с неизяснен произход?А "големите 4" са се набълбучили със спонсори (Дето няма да искат нищо в замяна ли?) и освен това дърпат 3 до 10 милиона на година.Нека има субсидии за малките партии. Но защо няма таван на субсидията за големите?

70

пънк политика пари

преди 11 години

П о добре Светльо отколкото Яне Флашката цирк.

69

Омерзен

преди 11 години

НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИЙНИТЕ КЪРЛЕЖИ! ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ЗАВИНАГИ! САМИ НЯМА ДА СИ ОТИДАТ! НЯМА ВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ - ЯСНО Е, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ И НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ БЕЗ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ.

68

91

преди 11 години

Те затова са участвали - и 50 000 лв да са извадили от джоба си, сега ще печелят по 500 000 на година. Добави към тези пари и парите, които Витков взе затова че се яви на президентски избори, сигурно ще направи 1 милион на година. Ама не е луд този който яде зелника. Ей, големи хитреци са всички.

67

Анонимен

преди 11 години

Камбарев, успокой топката! демократичното право на всеки да направи партия и да се бори . Ами да си прави партия и да се бори да харчи лични средства, да събира членски внос, да си търси спонсори. Ама ако ние не сме им били давали парите /ако нямало официална държавна субсидия/ щели да ги купят разни мафиоти... То добре, че сега не е така (((

66

Избирател

преди 11 години

Държавната субсидия за цялата политическа *** трябва да бъде незабавно премахната. Който иска да е политик, нека да финансира партията си сам, така, както който иска да е бизнесмен, сам си търси средствата за бизнес. Откъде накъде данъкоплатеца ще плаща на доказани негодници, крадци и в най-добрия случай - нищоправци да плюскат за негова сметка.

65

Анонимен

преди 11 години

Хиподиле, що приятелката ти е щерка на Бриго Аспарухов?

64

Анонимен

преди 11 години

Формацията на музиканта ще получава почти половин милион на година благодарение на своите 1,39% от гласовете. НФСБ пък ще взима по 1,3 млн. лв. годишно, а партията на Кунева - по 1,12 млн. лв., допълва 24 часа". 660 хил. лв. ще е годишната субсидия за ВМРО, а малко под 600 хил. - тази на Янев. ГЕРБ трябва да вземат по 10,5 млн. лв., БСП - 9,3 млн., ДПС - 3,6 млн., а "Атака" - 2,5 млн.И ТОВА ВСИЧКОТО НА ГОДИНА ДАМИ И ГОСПОДА! ВИТКОВ, ЯНЕВ И СИЕ СИ ОСИГУРИХА ЖИВОТА ДО СТАРИНИ С ВАШИТЕ ПАРИ!

63

зад кулисите

преди 11 години

на ви сега : Държавата ще затъне при евентуално управление на БСП и ДПС, но мижавите партии които участваха на изборите с ясното съзнание, че няма да минат бариерата, ще си харчат държавни пари и ще си живуркат - защо? защото хората не мислят и има тикви да гласуват за тях. е сега вече ни е е.ана мамата.

62

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Този *** на снимката се прави на голям патриот,беше във едно студио заедно със някакъв брадясъл негов съратник.И говореха как майките им не можели да си плащат лекарствата,стандартните клишета.Е вече ще могат със народните пари от субсидията.Този със брадата беше много неприятен тип.

61

Ole

преди 11 години

Това постигнаме - изпразнихме хазната, за да лапат субсидии такива като Яне Янев и Слави Бинев!

60

Анонимен

преди 11 години

"За всеки получен действителен глас, преминалите 1%-вата изборна бариера партии ще получат по 12 лева субсидия. Точно това е сериозен стимул за много малки формации на вота, за които е ясно, че няма как да влязат в парламента."Хайде сега сметнете по колко се пада на партия и тогава се джафкайте. Нали разбирате, че знайни и незнайни ще живеят с тези пари няколко години.

59

!

преди 11 години

Ако е пич, за какъвто се мисли, да дари демонстративно субсидията за обществена кауза.Така ще докаже, че не всички са маскари и че има надежда за тази страна.Иначе се оказва, че викаме не срещу далаверите, а че не можем и ние да си топнем пръста в меда. И това като пример е по- деструктивно от цялата предизборна помия.

58

Камбарев

преди 11 години

... останалите над 200 лева на месец от заплатата ви (одържани под форма на данъци)? Ще се потретя, но наистина ми е трудно да го повярвам ...Дано сте платени, дано! (за драскачите говоря)В противен случай, нека по-бързо си отиде България и да не се мъчи ...

57

Анонимен

преди 11 години

подпишете петицията против субсидиите peticiq[tochka][com]/ne_na_subsidiiteТези пари може да се използват за детски надбавки, майчинство, образование и др. далеч по-належащи нужди.

56

Камбарев

преди 11 години

Леле ако всичко това не са платени писания народа ни наистина си заслужава това, което ни е на главата! Изчетох само една страница с коментари и ... нямам думи!Пак казвам, ако не сте платени то сте уникално ограничени! Да, не е ОК тези пари да излитат така от хазната, но това до определена степен защитава демократичното право на всеки да направи партия и да се бори!Като ви е толкова кофти за 4-те лева на човек за година, които излизат от джобовете ви, кажете ми къде отиват останалите ...

55

Анонимен

преди 11 години

Спокойно, Костов си има още от Балкан, ще мине и без субсидия!