42

атака

преди 11 години

ще направим коалиция са ДПС ако1. Спрат новините на турски2. ДПС построят 3-4 църкви3. Се обединят с нас с/у борбата с монополите

41

Анонимен

преди 11 години

В предното народно събрание ГЕРБ крадяха депутати от други партии, сега обаче ролите са разменени и те ще се превърнат в основен донор :))) Като ги знам какви са мижатурки, като щракнат белезниците около ръцете на Цецо и ББ и вече няма кой да бди над тях :)))) в името на депутатското кресло и имунитет ще се поразепят и ше се основен донор на БСП, в края на крайщата са от едно котило :)

40

ДПС

преди 11 години

условиеята към БСП1. Хидроинжинер по новия АЕЦ ще бъде най добрия експерт - Доган - 40 000 лв2. Станишев да се наведе3. Министерството на земеделието е наше - в момента там са парите както знаететова е всичко което искаме станишко

39

Анонимен

преди 11 години

Мдам... за сметка на това по времето на тройно крадливите нямаше никакви безработни...

38

Анонимен

преди 11 години

за какво заставаш бе ***, за това да те управляват "коалиции" ли? Където отговорността я носят всички и никой едновременно?Че ви показаха как купувате гласовете ***, зад това ли заставаш? Че турците ще ви дърпат юздите, това ли те радва?

37

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 51 - това се обяснява на умни хора, а не на латерни, повтарящи едно и също!

36

Анонимен

преди 11 години

Отново се получава ,...ДПС не искат да са първи ,за да имат ''ОТГОВОРНОСТ'',а 2-ри !Така се присвояват БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ в Бг ,от ---ДПС !За 20 в Бг ,бяха построени --1820 джамии ,....С ЧИИ ПАРИ ?Заменки ,...кон за кокошка ????Безотчетни пари присвоени от Емел Етем !?В министерството на замеделието се говореше само на турски !?

35

Анонимен

преди 11 години

Ако червените и турците вземат 120 депутата тогава за Сидеров всичко е ок. Ще си го подкрепя под масата, ще лае по трибуните 'против тях" и ще си лапка. Проблема му иде ако ще трябва да даде двама-трима от "своите" да подкрепят правителството да мине в парламента. Тогава какво ще обяснява на симпатизантите си не знам. Хем против турците, хем им подкрепя правителството:))))) Най-вероятно после ще "заклейми предателите" и........вълка сит и агнето цяло....:))))

34

А?

преди 11 години

Нема такава държава...Комунистите изгониха царя. После и турците.Ама царя се върна и ги прегърна. Турците - също.Пък царя страна републикански председател.Герб никого не са гонили, а никой не ще да ги прегръща...

33

Анонимен

преди 11 години

АКО НЕ СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ТО БЪРЗО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА. ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ПО НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН БЕЗ РАЗТАКАВАНЕ. НАСЛЕДСТВОТО КОЕТО ОСТАВИ ГРОБ Е ПРАЗНА ХАЗНА УНИЩОЖЕНИ ФИРМИ БЕЗРАБОТИЦА С КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ МИЗЕРИЯ ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ЕДНА ГЛЯМА ПОСТНА ПИЦА ОТ НЕВДЯНКОВ. СЪЩИЯТ ТОЗИ НЕВДЯНКОВ СИ ХВАНА ТА.АЦИТЕ И СИ ЗАМИНА ЗА ХАМЕРИКАТА СЪС ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНЧЕТА А ВИЕ МУ ЯЖТЕ ДОЛУ ПОДПИСАНИЯТ.

32

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 50 - ха ха ха! Пълна смрад! Свестен политик - с цветущ език и заговорничене за прикриване на престъпления! Свестен политик с демонстрацията му на явна омраза към всички в тази държава! Свестен политик с насаждането си на интриги и настройването всеки срещу всеки! "Браво"! Нямам думи! Колкото повече ви крадат и тъпчат, повече ви харесва!

31

Анонимен

преди 11 години

Точно от такова,,надпартийно'' правителство да те е страх-управляващи,без отговорности.Нищо чудно и валутния борд да бутнат и тогава някой мноооооого ще плаче,ама този някой точно това си и иска,Жанвиденовото време да му бъде като в рая.Смешен плач на 7 000 000 умници.И тогава докато умните се наумуват,лудите ще се налудуват.

30

възмутен

преди 11 години

До citizen - това си е твое мнение, но аз заставам твърдо зад думите си! А вие си гласувайте за простащината и чакайте да сте добре! Радвайте се на живота и си живейте в заблуда!

29

Анонимен

преди 11 години

Стачки до дупка и нови избори, с по-голяма активност!

28

как

преди 11 години

Тоя Бисеров как има лице да се показва. От такива подли продажници вазелина по аптеките е дефицит.

27

възмутен

преди 11 години

До ... - за какво да ти дам документ? За това, че в държавата няма пари и са изхарчени де що резерви имаше? За това, че няма да има пари дори и да се изплащат пенсиите? За това, че само в Дянковото министерство и НАП са раздадени над 170 милиона бонуси, което си излезе като официална документиция? Кажи за какво точно искаш документи?

26

Политолог

преди 11 години

Аз не мога да разбера защо турците и комунистите не се обединят? Докога ще ни мажат очите с тези "коалиции"?

25

Анонимен

преди 11 години

Правителство ще се състави от Орешарски и поне 20-30 депутати от ГЕРБ ще го подкрепят, трябва да ни е ясно на всички, че депутатите от ГЕРБ ше драскат със зъби и нокти за имунитет и точно за това под претекст "национален интерес и стабилност" ше подкрепят това правителство

24

х

преди 11 години

Българино, това ли искаш? Турчин да бесней над бащино ти огнище?

23

Анонимен

преди 11 години

ИМАШЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЕДИН ---ЛАФ!Гласуваш за Станишев ,.....ВЕРНО ПОЛУЧАВАШ ----ДОГАН/МЕСТАН/,ОЩЕ ---24г.