16

акуд

преди 11 години

аз искам да ме управляват БСП, ДПС и НДСВ(кунева) защото по тяхно време не си плащах данъците и можех да крада лесно, а *** станаха роми

15

az

преди 11 години

zna4i kvo..ako e za obiknoven grajdanin 6te go vkarat na barzo po barzata procedura za6toto nqma imunitet a koi sa tezi(Националната разузнавателна слежба )(Как се става шеф на ПЕС)( "човекът от разузнаването е тук".)ne6to nese spomenavat mnogo imena i pri koi otiva tazi cqlata informaciq.V POD PRIKRITIE se vijda 4e koi darji preseta i vsi4ko....???i v 6MENTI KAPELI sa6to.4estito na pe4eliv6ite.izvinqvam se 4e pi6a taka.

14

Анонимен

преди 11 години

дУ 11А кои им бяха ---учителите ?---БСП/ДПС,СДС,НДСВ---

13

Спонги

преди 11 години

Много е честен ЦЦ. Натопи тъща си. Какъв човек трябва да си за да злепоставиш майката на жена си. Нали са мъже с ББ. Около тях витае страх, страх...Само с мускули не става, трябва и малко акъл.

12

Анонимен

преди 11 години

"След като всичко това е политически сценарии защо г - н Цветанов не се откаже от политическия имунитет и да разбие на пух и прах сценаристите та ум да им зайде"И какво ако се откаже - все тая. Изборите се след 2 дни, дори и след 2 седмици да бяха, такива разследвания продължават с месеци. Всичко е постановка за изборите. Очевидно е, че Цацаров е купен и се намесва грубо в предизборната кампания. А след изборите прокуратурата изобщо няма да се занимава с тези жалки пасквили на Станишев.

11

Анонимен

преди 11 години

Гербавите са се н**** от крадене... егати чудото !

10

Детектор

преди 11 години

Имаше ли детектор и какво показа?

9

Baceto

преди 11 години

Bace, kefi me kak vmesto fokusa da e vurhu fakta che tia praseta sa korumpirani do mozaka na kostite i tova koeto si govoriat e absolutno protivozakonno i protivokonstitucionno, i triabva da vliazat vyv zatvora za pone 30 godini, tiq murshliaci se vaikat che podslushvaniata bili NEZAKONNI ? BACE..goliam smiah.

8

Анонимен

преди 11 години

Разследват Искра Фидосова за пране на пари, Цветанов я прикривал

7

СКАНДАЛНО !!!

преди 11 години

Прокуратурата разследва съпредседателя на парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея, съобщава Агенция БГНЕС.Говорителят на легия Антимафия Петър Якимов днес е получил отговор на сигнала, който е подал до главния прокурор Сотир Цацаров. От него става ясно, че по сигнала е започнало разследване, а Цацаров го е разпределил в IX отдел на ВКП Противодействие на тежката и организираната престъпност

6

Анонимен

преди 11 години

Легия "Антимафия" съобщи, че прокуратурата разследва бившата депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея.

5

Анонимен

преди 11 години

Ти не знаеш?! А на кой Тиквунвя говореше за този доклад? Може би на Станишев?!!!Цвъки с двата крака си вътре!

4

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

След като всичко това е политически сценарии защо г - н Цветанов не се откаже от политическия имунитет и да разбие на пух и прах сценаристите та ум да им зайде - и ние вкупом да кажем " чист е човека като света вода ненапита ". ДА ама май ДА !

3

ВМ

преди 11 години

"Не знаех предварително резултатите от проверката"И продължават нагло да лъжат! Нали боко ти се обади на теб да те пита как е минало при "капута", а ти точно тогава, 15 април сутринта, беше при него. А боко ти каза много ясно какво точно са разкрили...Тия шест апартамента за адвокати да ги дадеш!!!

2

breaking news

преди 11 години

Дните от 6 до 12 май са обявени за Международна седмица на ***.

1

царцаров

преди 11 години

Това е по.-интересно, но не го публикувате. от фрог нюз..Тайна организация за купуване на над 40 000 гласа бе разбита от полицията. Акцията е проведена във Варна. Иззети са списъци, в които надлежно са отбелязани хората, на коите вече е платено и други, на които предстои да се дават пари. В грандиозната афера били замесени двама кандидат депутати от партия, считана от някои за етническа, научи Фрог нюз от свои източници в морския град.Това е най-мащабното незаконно купуване на гласове у нас през целия преход, коментираха запознати. При обиските са открити и крупни суми, произхода на които