41

Анонимен

преди 11 години

През последните 4 г. не ни е управлявала ДПС и Местан. Мен ме интересува, че ББ и ЦЦ ни докараха до невиждана криза и днес продължават да ни правят на ***. Трябва да си изключително *** за да кажеш това на излизане от прокуратурата. "Коя престъпна група подслушва по домовете". Питам къде са НСО- няма ги , защото подслушването е от МВР и ЦЦ. Това за група за подслушване извън МВР е само в главата на ББ.

40

Анонимен

преди 11 години

Други нЕма в Бг ,....Борисов ще е отново !

39

Анонимен

преди 11 години

егати жалкио напиняч е тоя мутант

38

ставри

преди 11 години

До chach:Ами чети история,там пише.

37

"ЧАТАЛДЖАТА&quo

преди 11 години

КАЗАЛИ ВИ ГО ОЧИТЕ,В ОЧИТЕ ТУРЧИНЪТ? БЕЗСРАМНИ ГРОБАДЖИИ!

36

Анонимен

преди 11 години

ДПС ,..не важи вече,..... в България,не са на мода и в Турция!!

35

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - 7 - Това "движение" е специално създадено от ДС и ЦК на БКП, първо да извърши атентати срещу обикновенните Българи и така водени от мъката си те да подкрепят идиотските замисли на ЦК на БКП, да сменя имена в края на 20 век. Като се има напредвид, че основно потурчването е ставало през 14 - 15 век, можете да си направите заключението, на какви мозъци са наследници тези от БСП. Те още са в средновековието и за това се държат като феодали.

34

ставри

преди 11 години

Това ни чака ако БСП и ДПС вземат властта: подслушване и то поголовно.От тия техни компромати разбрахме,че пак ще връщат "България на хората" Дори знаем на кои: Р.Овч,Доган,Запалки и някои други добри хора.

33

Анонимен

преди 11 години

Кой и защо отстреля т.нар.мъжка секретарка, за която дпс се дра, да внуши доказателство за самоубийство в едното слепоочие с обратната ръка? Кой и защо дивашки риташе и ръгаше до кръв момчето на трибуната на конгреса на дпс пред очите на цял свят?В иимето на какво местан се прави на разсеян? С постоянни нападки и долноразрядни клеветнически съчинения местан се надвиква със себе си, но и със станишко и кунева. За отклоняване на вниманието от крадеца дето винаги най-крещи дръжте крадеца. ХАХАХА

32

Анонимен

преди 11 години

ДПС е назаконно и терористично движение ,в Бг !Всичките и лидери БЯХА ,И СА----АГЕНТИ НА -----ДС!

31

прост народ

преди 11 години

Ей ГЕРБЕРЧЕТА огледайте се малко ,поинтересувайте се,образовайте се - и може и да забележите НАЙ-ПОСЛЕ ,че само във висшето ръководство на просташката ви партия има повече комунизъм отколкото е имало сумарно за последните 20 години в БСП.А ако сравнявяме по акъл бай Тошо с бодигарда му БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО ЧЕСТНОТО то бая ви Тошо ги бие,и то с МНОГО.

30

Кратун

преди 11 години

Наблюдаваме едно тотално опростачаване на политическия живот в България. В коя нормална страна, нито една партия няма да води предизборна кампания с икономическата си програма, а ще се замерват едни други с жълто и кафяво?Добре, все някой ще спечели изборите. А след това как ще я управлявате тази държава? Нали това е целта - нашето по-добро общо бъдеще!

29

Анонимен

преди 11 години

И кво стана ,......не СъселЪТ е подслушван ,....а Бойко ?

28

Анонимен

преди 11 години

По времето на ---БСП/ДПС,СДС ,.....1.65 млн. българи,...................... НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ !

27

Анонимен

преди 11 години

Герберастите изпълзяха от дупките... и не им отърва истината, но колкото и минуси да й слагат, тя все ще си остане истина.

26

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам Бойко ,пред ----ДПС/БСП!ДПС ни управляваха ---20г.,с любезното съдействие ,на ----БСП !РЕЗУЛТАТЪТ Е НА ЛИЦЕ ,....КАТО ПОСЛЕДНИЯТ Е:-----ВСЕКИ 2-ри ,в Бг е ----НЕГРАМОТЕН !

25

Анонимен

преди 11 години

"Алоооооуууууу, българите, кого подкрепи Ердоган, бе?Местан или наш Бойче? М?Я малко слезте на земята и вижте откъде идва баш турцизацията!" И идете в смесените райони, за да видите кой заиграва с религията и изборите.

24

smehurko:))))))))))

преди 11 години

За подслушванията не трябвало да има разпити, а арести.Toва са думи на Местан А за тежкият побой на тяхният форум над младежа и се видяха лицата и как го нанесоха КОй ще понесе Това Местанчо.Къде е Прокуратурата ДАЙ ОТГОВОР ................Че сте за затвора директно и затова сега се посрахте от страх че ще ви търсят сметка ако ГЕРБ спечели изборите пак.Всички партий който крадахте се обединихте оспани и пак ще сте нае .......ни на 12 май

23

Анонимен

преди 11 години

Ако ''имаше''арести ,то ----БСП/ДПС ,.не трябва да са излизали от затворите ----24г.

22

C2H5OH

преди 11 години

Ейй 100 год. тия се занимават само с компромати, доноси, подслушвания и интриги. А на мен грам не ми пука за това. По-скоро ме интересува какво ще бъде след изборите? Нито една партия не го казва или показва. Съсела станишеф подкара в посока компромати и доноси цялата предизборна кампания. Ако останалите бъдещи парламентаристи бяха умни щяха да го оставят да си лае и така щеше да си загуби и все по-малкото оставащ електорат. Да, ама всички се юрнаха в тая посока за негов кеф. Тъпо! Много тъпо!!!