25

СоциаГлист

преди 11 години

Новина от последния час - "Водопровдчика на Румен Петков наплю ***"

24

Анонимен

преди 11 години

при кой светофар на цариградско е станало, щото ако идваш от караулката на светофара на горубляне ограничението е 50, даже има и пешеходни пътеки

23

GERB OVER

преди 11 години

Всички сме гледали фантастични филми, в които огромен космически кораб влиза накриво в атмосферата на някаква планета и постепенно се разпада на обгърнати в пламъци късове. Точно това се случва на ГЕРБ в момента. И ако евентуално не се самовзривят точно преди изборите, на гербаджиите им предстои изборен погром.

22

Анонимен

преди 11 години

e mnogo lajat tea be ako ima goliamo dvijenie i kara6 s 50 km 6te vidi6 4oveka 4e izliza i s tazi skorost 6te spre6 osven ako ne si kiorav da ne go vidi6 ili 4oveka da se teleportira pred kolatA PROSTO SE E DVIJILA KOLATA NE S 50 A S 120 KM

21

Анонимен

преди 11 години

Нямаш право да пресичаш цариградско, освен през подлезите. Точка по въпроса. Един форумец долу беше написал, че ограничението е 50. Явно става въпрос за някой селянин, на който мечтата му е да дойде да зърне София за няколко дена и да се снима пред НДК. Ограничението на Цариградско шосе е 80 км/ч. И с какво Калин Георгиев е виновен, че шофьорът му е блъснал неправилно пресичащ човек?

20

бай Тъпчо

преди 11 години

Абе уж гарван на гарван очо не вади ама таз Калинка дет го е дращила туй иска на Калин му го вади...Как са не усеща,че такоз го-но е пльоснала,че сама не може си го прескочи...Убаво,че тоз ней бил на мойта каруца,че таз щеше да пише-Каруцата на Калин еди кво си...па яз си не давам каруцата на никой бе...

19

ааааама ха

преди 11 години

Този пък Калин Георгиев, да вземе да си прати автомобила, да блъсне неправилно пресичащия дядо.

18

до 18

преди 11 години

То както е тръгнало ще останете само МВР и администрация в държавата,не знам кой ще ви храни тогава! :)

17

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ СТАРЕЦ Е ИЗВАДИЛ КЪСМЕТ. ПРЕДИШНИЯТ СЛУЧАЙ НА ЦАРИГРАДКО ПАК БЕШЕ СЪС СТАРЕЦ САМО ЧЕ ОНЗИ БЕШЕ ИЗПРАТЕН ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР В РАЯ ОТ ЕДНА ШОФЬОРКА. ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТЕЗИ СТАРЦИ НАРОЧНО ПРЕСИЧАТ ЦАРИГРАДСКОТО ЗА ДА МОЖЕ ПО БЪРЗО ДА ЗАМИНАТ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР В РАЯ. И ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО В ТОЗИ РАЙ КОЙТО Е В ТИКВО-МУТРЕСТАНИЯ СИ Е ИСТИНСКИ АД. ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ УСПЯХА ЗА 23 ГОДИНИ ОТ РАЙ ДА ПРЕВЪРНАТ КИТНАТА НИ РОДИНА В АДА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. РАЗБИРА СЕ ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НЕ ЗА ТЯХ.

16

до 12345

преди 11 години

По-добре да се махнеш и ти, за да намалеят простаците в Б-я.

15

фоска

преди 11 години

А бе защо изобщо пишете за това.На всеки може да се случи да е блъснат или да е шофьор в такава ситуация.Аман вече от НИКАКВИ новини.

14

me

преди 11 години

С не повече от 50км/ч! Много е важно да се подчертае. Да не би някой да си помисли, че са виновни случайно. Само дето вече никой не им вярва, дори и да не са. Дано човекът да е добре.

13

qwer

преди 11 години

Струва ми се заглавието е много неграмотно съставено, но това ще е в зависимост от грамотноста на журналистчетата в тази медия, ако разбира се тази професия им съответства на дипломите.

12

до ЧУКЧА

преди 11 години

Проблема е,че колата в която се е возил серетаря на МВР се е движила с 150км,а не с 50 пак се опитват да замажат престъпление на `главорезите`!

11

Анонимен

преди 11 години

И що чак сега го съобщавате?

10

Анонимен

преди 11 години

Така или иначе щяха да изкарат пешеходеца виновен.

9

чарли

преди 11 години

Това е един от умните хора в МВР.

8

Анонимен

преди 11 години

Брееее един път да не кажат че причината е "несъобразена скорост"...Накрая може да изкарат и пешеходеца виновен заради несъобразена пешеходна скорост.

7

ЧУКЧА

преди 11 години

Ако Калин Георгиев е пътувал с влак и локомотива е блъснал някой това важна новива ли е

6

Уркото

преди 11 години

Заглавието е грешно, трябва да се смени на "Калин Георгиев напомни на гражданин да гласува "правилно"".