665

Анонимен

преди 11 години

Цецко, болката е малка, ама срамът е голям.

664

хаха

преди 11 години

Купчината ГЕРБ-ерски фекалии стана толкова голяма, че сами не могат да я понасят и започнаха да се топят един по един в нея.

663

Анонимен

преди 11 години

До anonimen 955

662

григор

преди 11 години

най-мразя колко много подмазвачи и мазньовци се появяват в политиката - айде да обясни Найденов как така извъеднъж се сети че знаел някакви неща за Цветан Цветанов... Защото не го направиха кандидат депутат заради далаверите му в министерство на земеделието. Сега с тази история , Найденов ми изглежда като мазньо който прави каквото може за да излезе той чист а другите мръсни

661

vraca

преди 11 години

До Анонимен ako ti dishash lepilo ne se napyvai da mislish 4e i naroda go pravi

660

ika

преди 11 години

И на Цветанов, и на Борисов вече им личи, че не са никак в ред. Вече на всички им е ясно, че двойката милиционери е подслушвала и предала собственият си народ и държава! Найденов им отсече опашката и че има подслушване вече е официално. ДОЛУ ГЕРБ!

659

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 967Аман от такива пишман демократи, които си умрат да ги подслушват, видеозаснемат, да им бъркат по всички дупки и т.н. Ако някой каже нещо различно, то му пришиват приятелство с Алексей Петров или го изкарват комунист и т.н и т.н. А този Юри Асланов е перверзен ексхибиционист, който освен всичко друго е и натрапчив.

658

Анонимен

преди 11 години

Та ето за 4 години какво постигнаха. Падането в класациите не се обяснява с кризата защото кризата я има по целия свят, да но при нас има и допълнителна криза от разбойническото управление и затова именно падаме. Това са официални данни които никой платен не може да обори защото са плод на международни изследвания и никой не ги оспорва. Който е луд да гласува за гроб или за пудели.

657

Na4kov

преди 11 години

Bravo,G-n Naidenov.E tova e to4en 4ovek.Ne se poklanja i ne se pla6i ot nikogo.

656

Анонимен

преди 11 години

Разходите от бюджета за издръжка на *** станаха 3,2 милиарда лева.

655

Анонимен

преди 11 години

По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни.

654

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 947....И ти разбирачо на политическите ситуации...нашите министри управляват финанси колкото оборота на квартална гаражна бакалия спрямо онези в USA, но там дори не се стига до пропурорски проверки, а дори подозрението че някой някого подслушва води до политическа смърт за оцапания. Цвъко се ***...и въпреки че отвсякъде се носи вонята му...тоя се прави че е целият в бяло. Сега Найденов само хвърли част от резките ла.на във вентилатора...и изборите ще приключат с резил за ГЕРБ

653

Анонимен

преди 11 години

България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%).

652

Анонимен

преди 11 години

Найденов и Алексей Петров са тайни приятели всичко е ясно

651

Анонимен

преди 11 години

Миро Найденов не случайно има миризлив прякор. Това е отмъщение, защото се отърваха от него. Нали нямаше да говори докато тече разследването.

650

Анонимен

преди 11 години

до 927 - Не знаех, че г-н Корумбашев и другите БСП депутати, имащи фотоволтаици са всъщност от ГЕРБ.

649

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 956"Разликата ГЕРБ-БСП вече се стопи на 2 % "Двете лица на 1 монета.А и Б отборите на Партията Майка

648

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е един от двата пудела който винаги ще отиде да скимти. А сега трябва да е "опозиция" за да обере протестен вот. А утре като направи коалиция с мутрогроба и протестиращите излезнат озверели от глад ще прати срещу мирните протестиращи своите фашистки биячи. Вижте му откровено *** плакати. Не гласувайте за пудели по-добре направо за ГЕРБ, като ви е толкова акъла.

647

Анонимен

преди 11 години

Ченгеджийницата на Герб се разсмърдя от изгнили политически трупове !!!!!!

646

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ би по калинки само за 4 години всички партии заедно за 130 години българска история! Никой не може това да обори. Това е най-чистият и ясен факт. То не бяха Ани-Марии, то не бяха египтолози, то не бяха хора грабежари със средно образование и какви ли още не. Покъртително-отвратителна картинка, Фидоски, Ротманси. И Цветанов все пак е най-свестният от тях.