12

Анонимен

преди 11 години

интересно дали някой от тук пишещите знае какво е чечня ... знае кой е Кадиров ? знае какво прави охраната на Кадиров в Русия ? знае кой финансира цялата тази кървава и гнусна история ? знае за списъка Магнитски ? едва ли ... това не го дават нито по Планета тв, нито по първи канал на Съветската телевизия ...

11

До 5

преди 11 години

Не отиват в москва защото немогат да си го позволят.Русич не е за прошляци там не е евтино

10

Анонимен

преди 11 години

До ээ 5Taka e! No vidql li ste komunist koito da da ne se klanq na severoiztok i da ne gleda na zapad ?!

9

Жо

преди 11 години

ДОБРО УТРО, ДНЕС.БГ! Терориста го хванаха отдавна, но вие чак сега се събуждате, за да го напишете. По-точно, за да цитирате любимия ви източник на "Новасти"- Телеграфната агенция на Съветския съюз /ТАСС/.

8

до 7

преди 11 години

А я си задай въпроса преди хамериканците да свалят Садам имаше ли такива атентати?А преди да се намесят хамериканците в Афганистан имаше ли атентати при управлението на талибаните? КОй е виновен тогава за атентатите в тези държави? Задай си простия въпрос.Хамериканците вместо да освободят тези 2 народа те ги вкараха в зловещият кръговрат на атентатите. САЩ са империалистическият *** на света. Т'ва е.

7

bb

преди 11 години

Как разбраха,че е той.На клипа всеки 2 е с чанта и раница.Аз си мисля,че просто са си ги харесали нали са ислямисти, и сега бере душа момчето

6

янки

преди 11 години

след този атентат темата за ограничаване продажбата на оръжия в америка нещо замря.много удобно за определен кръг милиардери и политици.въоръжавайте се американци терористите са на наша земя.

5

Анонимен

преди 11 години

Щом при атентата няма убити евреи, значи работата е нагласена.

4

Анонимен

преди 11 години

Putia sus sigurnost se radva ...

3

Анонимен

преди 11 години

Тези чеченски *** убили 3-*** души и новината стана световна и на първи страници на медиите...а че през ден камикадзета се взривяват в Ирак и Афганистан и убиват десетки мирни хора...няма гласност...там някъде отбелязано с 2 реда. Или хамерикански войници убили майки и деца в Ирак и Афганистан. Значи хамериканския живот е по- значим от този на иракчаните или афганистанците. ***!Очаквайте още атентати в скапания САЩ. Не може да сееш ветрове по целия свят и да не ти го набият отзад.

2

той

преди 11 години

светът се напълни с ***

1

Анонимен

преди 11 години

В един британски вестник прочетох, че собственикът на лодката е намерил момчето в кръв и е отишъл да съобщи на полицията. Интересно как момчето не е застреляло първо него. Дошлите екипи са наведени над едно бая окървавено тяло - очевидно в безсъзнание, закарали са го в болница и казват че му е изтекла много кръв. Не виждам как ще лежиш цял ден кървящ в една лодка и ще стреляш по полицаи.