56

Анонимен

преди 11 години

Усещам Герберастко присъствие в темата! Само герб за американците и само герб са техни *** заедно с вожда си!

55

аз

преди 11 години

Имам чувството, че наистина сами си жертват народа, за да си измислят някакви по - нататъшни действия за война... щото до сега не им се отвори парашута за нещо сериозно. Жалко за обикновенните хора, най-вече за чистите деца, които са жертва на алчните кривомислещи тартори.

54

Анонимен

преди 11 години

Не по-малко страдат жертвите в Сирия и Ирак , където всеки ден стават атентати с десетки жертви!Американците са по-специални и в смъртта!Егати критериите...

53

Анонимен

преди 11 години

бой мама им *** американска

52

73737

преди 11 години

Мразя тези ***-американските окупатори!Милиони са техните жертви в Сърбия ,Виетнам ,Афганистан ,Либия и къде ли не.Е , рано или късно идва възмездието...жалко , че това са невинни хора , но същите тези хора слагат на власт окупаторите!А колко са жертвите на тероризма всеки ден по света , и защо за тях си мълчим?Бълха ги ухапала скапаните хамериканци ,а ние вием за да им се подмажем.Жертвите в Сарафово ги подминахме с лека ръка , а ревем за световните жандарми.

51

Анонимен

преди 11 години

До лелката с щастливите децаИмаме познати, чийто деца са точно в Бостън. Тези познати натрупаха доста пари в мътните времена в края на 90-те, изпратиха децата си в САЩ, но повече от 10 години са само на изваждане. Уж учиха, уж се устроиха, а идват само когато родителите им платят самолета и на изпроводяк им дадат пари. Значи пак с нашите пари живеят щастливите и позитивни дечица в чужбина.

50

Фружин

преди 11 години

Стига си пускайте глупавите и комплексирани коментари, когато става дума за човешки трагедии, болни мозъци такива!

49

до 69 ти !!!

преди 11 години

*** СЕ ТИ, ЩОМ СЕ РАДВАШ НА НЕЩАСТИЕТО НА ОбИКНОВЕНИТЕ ХОРА и то в НАЙ-ВЕЛИКАТА СТРАНА ... !!!!ДА ЖИВЕЕ USA !!!!СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ...ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ !!!

48

ас

преди 11 години

Ще открият извършителите, колкото ще открият поръчителите за 11 ноември.

47

Kreti

преди 11 години

Състрадателен съм с пострадалите хора но жалко за какво ще бъде ползвана трагедията им , за да могат мръсните *** да направят още повече пари на гърба на другите.

46

Анонимен

преди 11 години

До само USA !!! ***

45

само USA !!!

преди 11 години

Моите най-дълбоки съболезнования на пострадалите от тези зверски актове !!!! САЩ са най-великата демокрация и не се съмнявайте ще издирят и поръчителите. и извършителите ...!!!!ЧИСТ 100 ПРОЦЕНТОВ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ ...!!!...И ПОСЛЕ НЯКОИ ПЛЮЯТ ,ЧЕ ИМАЛО ГУАНТАНАМО -САМО ТАМ ИМ Е МЯСТОТО НА МРЪСНИТЕ ТЕРОРИСТИ ...!!! БОСТЪН е един прекрасен град ,ама дори и да не беше такъв ,загинали са мирни, обикновени хора-зрители ...!!! Америка -с теб сме. !!!ДОЛУ ТЕРОРИЗМА И СЪД ЗА ВСИЧКИ ПРИЧАСТНИ КЪМ Н

44

Kreti

преди 11 години

Ще обвинят този на който искат да изпапкат петрола гадните *** , милите ли че им пука за обикновените хора които са умрели. Яжте Американска демокрация и се радвайте на Американската мечта.

43

Анонимен

преди 11 години

Ами тука има по-малко жертви ,отколкото като сами си се трепят с пушки щастливите и свободни американци !

42

Анонимен

преди 11 години

"Трима са убити"Като станат 300 000 000, светът ще стане ПО-ДОБРО място за живеене!

41

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 59 Стига сте политизирали! БСП...ГЕРБ..са еднакви ***, но тук става дума за отношение! Или си нормален и интелигентен човек и си против насилието ,или си ***,който дори не знае защо злорадства.

40

Анонимен

преди 11 години

Aмерика е млада и зелена държава и още не е разбрала, че каквото посееш-това ще пожънеш.Продължавайте да изнасяте "демокрация", ***! Ще ви изтрепят народа. Това са невинни хора, дали ви пука?

39

3

преди 11 години

В щатите това му викат:What goes around, comes around.У наше село му викаме: Квото повикало, такова се обадило....

38

Анонимен

преди 11 години

Подозрително малко убити, за уж "прецизно планиран терористичен акт от зли мозъци". Трима убити? Само? Скивайте БРайвик какво направи - той показа какво означава "прецизно планиране".

37

Осама

преди 11 години

Много малко убити нещо....лошо.