88

DEVIL-JIN

преди 11 години

До Александра - Абе остави ги тези изтъркани клишета,на колко години си но честно.

87

До 93

преди 11 години

Разбирам те. Чудя се само, защо повечето от пишещите тук се правят на наивни и не признават, че ниските заплати и безработицата са препятствие за създаването на нормално семейство, но са пречка и за редовни сексуални контакти. Всъщност, този проблем е бил налице още при социализма - 2-3 поколения живеят в 1-2 стаи, синът работи за 105 лв /през последните 10-ина соц. години - за 170 лв/ и, естествено, не може да излезе на квартира. Как тогава да си доведеш момиче? Баба ти по цял ден си е вкъщи!

86

Александра

преди 11 години

Бракът е инвестиция, а мъжете нямат смелостта да инвектират.Като се замисля, май си излиза точно инвестиция. Но не във вулгарния смисъл, а чисто човешки - свързваш живота си с този човек, започваш стъпка по стъпка, песъчинка попесъчинка да градиш отношения, дом, създаваш и гледаш деца от една мръвка, влагаш всичко добро, на което сиспособен. Напълно нормално е да се очаква нещо насреща, обичайно уважение, вярност, подкрепа, спокойни старини, добри деца, изобщо всяко нещо, което дава положителен

85

от 93

преди 11 години

Обаче от тази година казвам край на платената любов.Когато се пазарим им казвам за един час ще направя 3 тека,казват не може само 1 път.Това ме ядосва вече,плащам си и пак условия.Мисля,че и човек да е женен пак плаща за секса по различен начин.Може и да има свястни жени,но те са по малкия процент.

84

Анонимен

преди 11 години

Старите живеят без брак и така младите вземат пример и не искат семейства.

83

Анонимен

преди 11 години

До DEVIL-JINSPACQVAISE KAKTO MOJESH OT VSQKA JENA.TE VSICHKITE SA EDNAKVI.

82

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен75SAMNQVAM SE100 % GO KARASH NA RACHNOKATO MEN.......................

81

Анонимен

преди 11 години

Аз съм си гейче и се чувствам щастлив от това. Наскоро една колежка се опитваше да ме сваля и остана като гръмната, след като разбра какъв съм. Според мен мъжете са много по-надежден и предвидим партньор и може да се разчита на тях много повече отколкото на коя да е жена, с изключение на мама разбира се.

80

до 90

преди 11 години

Да,на ръчно управление съм,но имам възможност(пари)за *** за 2-3 пъти в годината.

79

Анонимен

преди 11 години

До До Ерген /80/xa xa xa xa xa xa xa xa xaxpadnah ot smqh na komentara ti.

78

Хахахах

преди 11 години

Хем сме независими и модерни, хем и сме семейни. Ама до нас има Мъже, не мЪЖЕ. На нас ни е все тая за останалите мъже, а на несемейните жени не им е припарило да се омъжват, защото следват тенденциите при мъжете.

77

До Ерген /80/

преди 11 години

Малко странно ми се вижда млад мъж да има нужда от секс само 2-3 пъти годишно. Да не би да предпочиташ да караш на "ръчно управление"? :)Това, че не си имал досега приятелка по този начин, който ти наричаш нормален, не е чак толкова странно - вероятно просто още не си срещнал подходящото момиче, което да породи у теб желание за създаване на стабилна връзка.

76

Анонимен

преди 11 години

До 34, Ергена,в такъв случай се съмнявам,че някога ще имаш стабилна връзка, камо ли семейство. Което сега може и да ти се вижда забавно, но като станеш на 50 и се огледаш около теб...не знам, но подозирам,че няма да ти се понрави.

75

от 60

преди 11 години

До самотните жени, които за всичко обвиняват мъжете и се правят на твърде независими и модерни.Милички, щом токова са ви неприятни мъжете, щом предпочитате да бъдете сами, а не можете да потиснете напиращото либидо, чегъртайте се с онези модерни и ставащи все по-евтини вибратори, за които споменавате!Те, вибраторите, няма да ви създават проблеми, а само ще ви доставят удоволствие, което ще ви излиза несравнимо по-евтино, отколкото да използвате мъж!На нас мъжете ни е все едно.Май на вас не е.

74

Анонимен

преди 11 години

84, абе, може и да имаш право, но от друга страна, ако сте на по 35 като тепърва започнете с децата, ще сте на 42 като детето е в 1ви клас и на 55, когато завършва гимназия...късно ми се вижда някак. Отглеждането на дете иска енергия, способност и да го гледаш, и да бачкаш, и къщата да си гледаш...не знам дали на 50 ще пращя от енергия...

73

Анонимен

преди 11 години

Моралът на доста момичета в момента е такъв, какъвто винаги е бил моралът на болшинството от мъжете. И затова не им харесва.

72

Анонимен

преди 11 години

Всъщност към 35-годишна възpаст един съвpеменен мъж е вече наистина готов за семейство От pанни бpакове файда няма - само pазводи

71

Анонимен

преди 11 години

78, не само вибраторите. Учените вече и изкуствена *** създадоха.

70

Анонимен

преди 11 години

От мъжете по-големи егоисти няма! Хем за нищо не стават, хем фасони! Айде къш! И без това учените им предричат светло бъдеще - като експонати в музей, до динозаврите!

69

Eрген

преди 11 години

Този месец ставам на 34 години и досега не съм бил с жена,по нормалния начин(връзка,свалка,дискотеки),а съм ходил единствено на *** по 2-3 пъти в годината.