126

Анонимен

преди 11 години

Политическата наглост няма край. Кога Борисов е казал, че пенсионерите "са МУ изяли резерва"? Борисов каза, че увеличението на пенсиите в края на мандата на тройната коалиция е основна причина да бъде доста намален резерва. Не е ли прав? Нищо не е казал против пенсионерите, нищо не е казал против правото им да получават достойни пенсии. Аман от евтини популисти!

125

БуДа лите

преди 11 години

Бойко се поболя щото Меркел му открадна крадените пари. Дето БОЙКо скри в Кипьр. Сега ходи като луд от ьгьл до ьгьл е бленува отново да е вожд на БУДАлити и да краде от де щоможе! Да му сложем усмирителната риза братя и сестри Бьлгари-да пратим това изчадие адово в затвора да умножава и вьзстановява вашите огравени пенсиони и здравни осигуровки!

124

Анонимен

преди 11 години

Онзи отгоре гледа Борисов, гледа какво говориш и какви ги вършиш....!

123

Анонимен

преди 11 години

Доколкото четох за изказването на Борисов той каза че БСП са изяли резерва като са повишили пенсиите предизборно без основание за това в бюджета. Положението с пенсиите става все по-лошо по чисто обективни причини. Намаляват ражданията от много години, оттам намалява броя на работниците които внасят осигуровки, увеличава се продължителността на живота и т. н. Пенсионерите да не се сърдят ако не натискат младите да се женят и да раждат.

122

кирил

преди 11 години

не знам кой насажда само омраза, за всеки случай това не може да се твърди за ГЕРБ!!!!!!!

121

Коко

преди 11 години

Пенсионерите няма да гласуват за човек, който се изказва обидно и глупаво за тях. Заедно с пенсионерите за ББ няма да гласуват и децата им, а даже и внуците. Това е, кой каквото си направи сам, друг не може да му направи.

120

до 162

преди 11 години

Бабо, радвай се че си работоспособна, а не като моята баба на 74, която я хвана някаква болест на ставите и сега едвам се движи с два бастуна. Иначе е здрава , само костите я предават, атросклероза ли беше не знам, много е лошо. И на горката й дават 160 лева пенсия дето се е бъхтила цял живот за тази държава.

119

karo

преди 11 години

до:ВасилевЛумпени са необходими на всяка партия. И на комунистите, и на Костов и сега на ББ. Който е минал и закърмен от Партията хранилница няма как да говори и прави друго. Така,че дерзай. И ти че го ручаш с нас асвалто....може и нещо друго.

118

честен

преди 11 години

няма друг като Борисов който с такова презрение да гледа на избирателите. Били му "изяли" парите пенсионерите... Кои пари бе *** КРАСТАВА И ПРОСТА БАНКЕВСКА, КОИ ПАРИ *** РОШАВА ***...ТЕЗИ ПАРИ, КОИТО ПЕНСИОНЕРИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СА ВКАРВАЛИ В СИСТЕМАТА - ТЕЗИ ПАРИ ЛИ ИЗЯДОХА ?!!! Плащали ги били...ти ли ги плащаш, Цветанов ли си продаде апартаментите да ги плаща... Ние ги плащаме ве ***, хората НЕ ТИ ТИКВО ПРОСТА ЗАГУБЕНА !!!

117

семеен

преди 11 години

КОГАТО СЕ СПОМЕНЕ ГРОБ И РАПОНА БОЙКО НАРОДНАТА ЛЮБОВ СЕ ИЗЛИВА- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИКВИ БЕЗ ДЕЦА, БЕЗ ЖЕНА, БЕЗ РОДИТЕЛИ-Е ТАКЬВ Е БОЙКО БЬЛГАРОУБИЕЦА. ИЗОСТАВЕН ТОТАЛНО. ДЕГРАДИРАЛ ТОТАЛНО А МОЖЕБИ И ПСИХЯСАЛ ОТ САМОТА. ЛЬЖЛИВ ОТ САМОТА-ТОВА Е ПОЗНАТО НА ПСИХОЛОЗИТЕ-БОЙКО ЖИВЕЕ В ЕДИН СОБСТВЕН И ИЗМИСЛЕН /ЛЬЖЛИВ/ СВЯТ ДОВЕЛ ГО ДО ЛУДОСТ И НАМРАЗИЛ ЧОВЕКА И ВСИЧКО ЧОВЕШКО! Мое мнение е че БОЙКО е душевно болен - народа им вика луди. ИСКАТЕ ЛИ ЛУД ДА ВИ УПРАВЛЯВА! Не!

116

Анонимен

преди 11 години

Кой какво бил казал... Да помислим за кого ще гласуваме на изборите!

115

пенсионерка

преди 11 години

Срам ме е като чета някой от коментарите!На 62 съм и не чакам на пенсията си от 200 лева!Работя в Гърция и си изкарвам пари!Хиляди са като мен,а има и 74 годишни!А защо се настройвате срещу пенсионерите-това са нашите родители,баби и дядовци!Толкова ли сме алчни???

114

ПЕНСИОНЕР

преди 11 години

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-ИЗЯЛИ СМЕ РЕЗЕРВА НА БОКО И ЧОВЕКО ВДИГНА КРЪВНОТО---ДА АМА НЕ---НЕЩО МИЛИОНЧЕТА МУ ИЗГОРЯХА НА ПИЧО У КИПЪР...СЕГА САКА НОВА ВЛАСТ ДА СИ ГИ ДОГЛАВИ...НИКОГА ГРОБ...НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ТЕБ ЩЕ ТЕ ЗАГРОБИМ,А НЕ ТИ НАС!!!!

113

пенсия

преди 11 години

До Анонимен144 Никога не е късно да станеш за мезе и кепазе. В резултат на безмозъчните *** от Герб , се появиха живите факли. Това нито през фашистко , нито през турско , нито през Тошово време се е случвало. Без да се обиждате , трябва да си *** и мазохист за да гласуваш за тиквуня. Май народа иска все да му е отзад.Зер не го ли лажеш , друг ще го лаже. Слепци не виждате ли , че Мухобойко и Съсела са от една и съща партия кърмилница -БКП.Ум царува , ум робува, ум патки пасе.

112

Анонимен

преди 11 години

Г-н Борисов,Казвам се Евстати Флоров и съм от Видин. През вашето управление получавах пенсия в размер на 112 лв. (сто и дванадесет лева) и накрая 115 лв. (сто и петнадесет лева). Моля, кажете ми какъв е моя дял в стопяването на резерва и лошото финансово състояние на хората? Ще търся начин да изкупя вината си.

111

Анонимен

преди 11 години

Баба ми е била 40 ГОДИНИ учителка в гимназията. Четирдесет Години! И сега и дават 180 лева пенсия. Това ако не е гавра!

110

ДО 147

преди 11 години

До 147 КОМСОМОЛЕЦО АЗ И СЕГА ИМАМ ЗА ДА ЖИВЕЯ ДО ПЕНСИЯ !!!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ.МУШМОРОК ТАКЪВ.

109

boza

преди 11 години

Na kriv h..... , pensionerite mu prechat.

108

тото

преди 11 години

До Василев ТИ ДА НЕ СИ ЛУД.

107

Анонимен

преди 11 години

Драги пенсионери, като дойдат във вашия град комунистите да ви агитират попитайте ги простичко: Има ли аджаба секретно решение на Политбюро през 1968 с което пенсионния фонд /непипнат до тогава/ е вкаран в бюджета/изяден/. Питайте! Да видим какво ще ви отговорят. То от тази наглост на комунистите по голяма няма - да откраднеш на някой парите и да го караш да протестира против кражбата!