6

Акъл море

преди 11 години

Това от което България има истинска нужда е национално отговорна Държавна сигурност.Точно липсата на Държавна сигурност е големия проблем! Най-големите демокрации,които всички дават за пример,имат най-големите Държавни сигурности! И точно те искат БГ изобщо да няма такава! Това тяхно желание е услужливо поднесено на тепсия от гостоприемния български народ!Обичаме робията,какво да се прави!

5

лупи

преди 11 години

До Луис Късно е брат`чед! Това трябваше да се направи преди 20 години. Както направиха Полша и Чехия. Сега те са навсякъде барабар с децата им. Няма отърване.

4

насо

преди 11 години

Райков е прав!Случихме на премиер, но само за 2 месеца. После ще дойдат оркестър 'ненаялите се' пък ДС е навред по всички партии. Още се управляваме от кръгове, а тези кръгове са пълни с ДС и само ДС.

3

Луис

преди 11 години

За това подкрепям искането на онези младежи за оставката на Божин Стоянов, лустрация е истината, трябва да се отървем веднъж завинаги от ДС *** и пр. Това ако го подхванат ще гласувам за тях - 19 номер май бяха.

2

Изход!

преди 11 години

Няма изчистване от ДС докато хората не изколят всички бивши от там...Те и да си заминат след 10,20 или 30 години те учат децата си на същото(мошеничество,далавери,схеми,тъпчи и мачкай за да успееш,парите оправят всичко и въртят света и др.).Докато няма радикална промяна на ценностната система(а това може да стане само чрез всяване на страх у въпросните политици/мутри/съдии и прочие,който са бивши от ДС)

1

Анонимен

преди 11 години

Коалиция "Център - халфбек"? Тези *** откъде изпълзяха?