20

гладен

преди 11 години

За последните 10 години от България са изнесени нелегално около 36 милиарда долара. Това сочи доклад на Global Financial Integrity (GFI) за нелегалните финансови потоци. Според него страната ни се нарежда на 38-о място в класацията.

19

Заслужихме си го

преди 11 години

след като народът продължава да вярва и да избира мутри да го управляват, Не им вярвайте повече. Те са се самозабравили от алчност,не ги интересува, че хората са отчаяни от глад, безпътица и надежда за по-добро бъдеще.

18

до-20

преди 11 години

Българина е просД и не може да разбере!!!Кон с капаци това е Българина!!!!ЗАВИСТЛИВ КРАДЛИВ АЛЧЕН ,,,,и,т,н

17

до 20

преди 11 години

"незнам", "немога"Още един Конфуций! Че и обижда на "неграмотен". До стената *** долни!

16

varg

преди 11 години

Това са думи на Тодор Живков.

15

БОСИЯ

преди 11 години

БУДА каза.... АСФАЛТ, бой и е...н от МВР

14

Анонимен

преди 11 години

Незнам ,какво още трябваше да се случи в тази държава през управлението на ГЕРБ, за да се разбере, че това управление бе престъпно, неграмотно, насочено към унищожаване на българския народ. И немога да проумея как хората отново се хващат на въдицата на ББ. В момента той играе ролята , че се едно той не е управлявал, друг е управлявал и е довел държавата до това състояние. И Вие му вярвате , това ли е българския народ на неговото ниво ли падате , нямате ли самочувствие и само уважение. Накажете го

13

брадваро

преди 11 години

*** с комунални разбирания

12

666

преди 11 години

Ако на политическите партии им пукаше за хората,сега нямаше да харчат парите на народа/огромните субсидии/ да предизборна агитация,под формата на билбордове, плакати,брошурки и други агитационни зарибявки.Проста сметка показва ,че с тези пари много семейства с малки деца и пенсионери биха посрещнали Великден с малко по-щедра трапеза.Обаче не- парите текат в никому ненужни и безполезни и понякога смешни и жалки мероприятийца.Всички са за измитане!

11

до УЖАС

преди 11 години

"ОВАЦИЙ"Поредният Конфуций! Ако това сме българите по-добре да се затрием!

10

Анонимен

преди 11 години

Да, плодородната ни земя може да изхрани няколко Българии, вярно е! Копай и сади, българино, за да минат накрая *** с каруци и да ти отмъкнат реколтата, защото държавата ги закриля, а ако защитиш собствения си имот, ще те изкарат виновен!

9

гейБЕР

преди 11 години

една БЪЛГАРИЯ ще изхраннва ФИДОСОВА и нейното КУЧЕ

8

$

преди 11 години

Има ли някой,който да не знае ,че сме на този хал заради крадливите ни политици- дотук всички без изключения.Поради тази причина дилемата ни за 12.05. е да изберем по-малко крадливите.А кои са те , джобът ни ще покаже!Нямам партийни пристрастия и ме интересува единствено стандарта на живот.Не ме интересуват агитациите на нито една партия.Джобът ми ще определи за кого да гласувам.

7

РУСКО

преди 11 години

РУСКАТА ЕНЕРГИИНА МАФИЯ КАЗА И ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ АКО НА 12 МАЙ ,,,ГЕРБ,,, ДОИДАТ ПАК НА ВЛАСТБЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТА ОТ КАРТАТА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО!!!!

6

УГО

преди 11 години

Страхът е най - големия враг на човека. Всички знаем ,кой дърпа конците на медиите в България. Затова не се изумявам какви простотии се пишат.

5

Бойко

преди 11 години

ПИТАМ ГЛАДНИ ЛИ СТЕ!!!!СТОИТЕ ГЛАДНИ ДРУГ ПЪТ ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ИЗБИРАТЕ!!!АКО НА 12 ПАЙ НИ ИЗБЕРЕГЕ ПАК СЪС СИГУРНОСТ ШЕ *** 100%ГАРАНЦИЯ

4

УЖАС

преди 11 години

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.НЯМА ПО-ПРОПАДНАЛ И ГЛУПАВ,ЖАЛЪК НАРОД ОТ БЪЛГАРИНА.СРАМНА ИСТОРИЯ.ВМЕСТО С ТОЯГИ,ДРИПЛЬОВЦИТЕ ПОСРЕЩАТ МУТРАТА С ОВАЦИЙ.

3

БОКО

преди 11 години

СТАНИШЕВ Е ПОКАЗАЛ КАК СТАВА- ЗА 4 ГОДИНИ НАПЪЛНИ ХАЗНАТА , ОСТАВИ РЕЗЕРВ ОТ 8 МИЛИАРДА , ВДИГНА ДВОЙНО ЗАПЛАТИТЕ, ОТКРИ 350 ХИЛ.РАБОТНИ МЕСТА. БОЙКО ОТКРАДНА 6 МИЛИАРДА , ЗАКРИ 400 ХИЛ.РАБОТНИ МЕСТА - КАКВО ИМА ДА СЕ ЧУДИМ ?

2

БАЛАСТРАТА

преди 11 години

КАТО НЯМА КАКВО ДА ЯДЕТЕ ЯЖТЕ ,АСФАЛТА НА БОЙКО !!!!!

1

PACO-LOCO

преди 11 години

Като няма какво да ядат да си ядат взаимно онея работи.