39

Анонимен

преди 11 години

А бе докога ще ни занимават с този селски тарикат?

38

abe

преди 11 години

Абе ГЕРБорунгели нали като спечелите, до септември най-късно ще бъдете изритани от властта, но този път с камъни! Няма да посмеете да се покажете навън *** нагли.

37

!!!

преди 11 години

100% съм сигурен че Бог не съществува!Ако съществуваше тези полусъщества като Емил и сие щяха да са в ада.

36

Анонимен

преди 11 години

Пресметлив човек, взел е мерки децата му да не се "загубят" някъде като дъщерята на Брендо, но въпреки това инфарктите напоследък зачестиха...

35

Жалко за Бг

преди 11 години

Докато има индивиди като този на снимката тази държава абсурд да се оправи.Този сорт хора смучат кръвта на народа и държавата.На бедния български народ и Господ няма как да помогне.

34

asd

преди 11 години

Тоя скоро ще се "самоубие" или ще получи инфаркт. След това ще се окаже, че е страдал от сърдечна недостатъчност от години. Едва ли ще са много хората които ще тъгуват за него де, дори може да има всенародни веселия.

33

бай Петко

преди 11 години

Е как да повярвам на тези милиционери? Цялата им гилдия е такава. Има слепи подражатели, които нямат собствено мнение, не разсъждават, не виждат мръсотиите на последните управляващи и шаблонно крякат, само и само да си чуят гласа. Подобни имаше и за т.н. цар, и какво излезе, сега го плюят на всяка крачка. Същото ще стане и с милиционерите, въздух под налягане ! Примери колкото искаш.

32

До 20

преди 11 години

Чакай бе човек. То по твоята логика всеки човек на държавна служба не трябва да има приятели, защото може да му искат услуги. Напротив има една поговорка "Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си ти". Просто честния човек си избира такива за приятели - читави хора, а читавите хора не злоупотребяват и не използват приятелите си!

31

aнонимен

преди 11 години

Oт изказванет на Е.Димитров,Прокуратурата може спокойно да се разрови около Ц.Цветанов и отвличането на Дъщерта на Брендо,но едва ли има Кураж

30

Анонимен

преди 11 години

Хахахах тея тръгнали да управляват ,че те взаимно ще се изядът бре!И 5 % ако гласуват ще е много голям показател колко наивни са още българите.

29

до 16

преди 11 години

Тези ли са му давали хляба? Този от толкова години е в игрите, че не можеш да си представиш! Иначе за едно е прав- Цветанов остави Борисов сам и той на свой ред ще сврши като Живков. Сам, употребен и предаден от "свои"!

28

бай Ставри

преди 11 години

Емо , не са хубави тия работи - че Цветан е ГЕРБ, а ГЕРБ е равно на Цветан !Всички останали сте слуги на партията!Ще слушате , ще изпълнявате , а ти какво - плюеш по партията!Не бива така баевото!Не бива !Не си вадете кирливите ризи и осраните *** преди избори , на лошо е!!!

27

НСС

преди 11 години

Аз пък продължавам да се интересувам, как родителите на Цв.Цв. са успели да спастрят пари за да му помогнат да си купи два апартамента...Кажете бе, как от заплата и пенсия се купуват два апартамента?

26

anonimus

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ПРОВЕРЯТ КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА НА ТУРСКИТЕ ДЖАМИИ ДА ВИДЯТ КАК ХОРАТА ГИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ -ДНЕС В ФЕИСБУК СЕ ПОЯВИ ТАКОВА ПИСМО ОТ ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ

25

Анонимен

преди 11 години

---дУ 19Малко ви натискат ,не може всеки да прави каквото си иска ,.....ТРЯБВА РАБОТА ,А БЪЛГАРИНА ГО МЪРЗИ ДА РАБОТИ !Вземе заплата ,и после го няма на работа по 1-2 месеца !

24

Торуук Макто

преди 11 години

Тоя е ченге, залагам буре кайсиева

23

АНТИ

преди 11 години

Типично по еврейски,като техните учители правят!

22

въпрос

преди 11 години

Вярно, какво стана са "фалшивия" подпис на Буда за продадените парцели в София?

21

Гражданин

преди 11 години

Да запитаме тия от ГЕРБ, защо го държаха тоя 4 години, след като се знаеше, че е най-големия участник в далаверата със заменките? А Борисов даже го защитаваше, че и отборчето му возеше. Сега явно е спрял да им дава тяхната парса и взеха да се дистанцират от него........

20

Анонимен

преди 11 години

БСП да си го прибират тоя ***.