95

хадес

преди 11 години

В средата на месец януари бившия министър на регионалното развитие Лиляна Павлова дава на частна фирма 300 хиляди лева, за да поддържа и експлоатира Национална База Данни Население. Компанията Информационно обслужване печели поръчката и в рамките на 10 дни, списъците са готови. Отново някакви схеми се разиграват

94

Лисан

преди 11 години

След изборите герб ще се коалира с вис, сик, хашим тачи и земунския клан. Напред и победа, хайл бойко!

93

boza

преди 11 години

V Bulgaria vsichki partii sa psihjasali , ludnali , izkreizili , ne znam oste kakvo prilagatelno da im lepne chovek , samo deto zapochva da stava skuchno , edno i susto vseki den , edno si baba znae , edno si baba bae, edna partiina predizborna agitacia kato za sveta njama ,vsichko e vehto , staro , vmirisano , chak mu ide na chovek da povurne.

92

емир

преди 11 години

"ГЕРБ няма да се коалира с БСП и с Атака, кълне се Цветанов"-Ясно Цецо ясно, нали за това се оттегли и наш Амет , за да има с кой да се коалирате...Лютви ага е насреща спокойно :) Дайте ни министервството на земеделието, друго не искаме :)

91

ops

преди 11 години

ще се коалират с янето

90

Анонимен

преди 11 години

Тези *** явно целта им е да ни вкарат всички в гроба....Е, ама ние сме държеливи!!! Ще оцелеем и въпреки тях

89

Наблюдател

преди 11 години

Естествено че имат "визия". Той и Дявола има такава, като чете Библията!Само извадете и прочетете "визията" им за предишните избори и направете сравнение между нея и крайния резултат. "Визии" да искаш! Проблема e,че много още вярват в Дядо Коледа.То не е лошо, но до време...

88

www

преди 11 години

АМА С ДПС МОЖЕ...

87

това ли искате?

преди 11 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?

86

Само двама души...

преди 11 години

... са наричали българските лекари "убийци" - Кадафи и Цветанов!Единият от двамата вече даде фира...

85

Анонимен

преди 11 години

Този *** цяла България го плюе, а той се хвали, че го похвалил някакъв си там, който нито ни интересува, пък толкова и е запознат с истинското състояние на страната. ПАЛЯЧОВЦИ

84

за всеки апартамент

преди 11 години

Цецо Сересето ще кандидатства в шест листи. По една за всеки апартамент!

83

Анонимен

преди 11 години

Освен това щяло да има момичета, които да контролират по телефона застъпниците. Щабът им щял да бъде в хотела на Емил Димитров, а лекторът по този повод се изцепва: Момичетата са на Емо, не са мои. В смисъл, не че не са мои, аз ги обичам всичките и ги уважавам. Само че да не кажете, че има съмнение по мен. Плюс това записите се записват, така че няма грешка"....ТОВА са КРАТУНКОВЦИТЕ!

82

Анонимен

преди 11 години

На 12 05 комунистите да се изнасят в балкана Да си припомнят партизанското движение и младините

81

Анонимен

преди 11 години

"Имаме визия". каква визия имате? С тая визия докарахте българския народ, за първи път в историята , масови самозапалвания и самоубийства. И не само това неграмотно, некомпетентно лишено от всякакви идеи управление. Кризата неможе да бъде оправдание , след като имаме две лица начало на държавата абсолютно неграмотни. Харизмата няма да нахрани народа. Учудвам се на хората , които подкрепят ГЕРБ, какво виждат в тях. Но всеки има право да избира- после сърба попарата.

80

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ няма да се коалира с БСП и с АтакаAма разбира се, че няма.Мястото в коалицията вече е резервирано за ДПС!

79

ще се коалира

преди 11 години

ЕТ "герб-Буда" ще се коалира с: Маджо, ***, Пашата, СИК, братя Галеви, Митьо Пищова, Брендо, Митьо Очите, Златко Баретата, бистришките тигри и Маргините за война срещу българския народ!

78

Анонимен

преди 11 години

МАНИПУЛАЦИИ, МАНИПУЛАЦИИ И ПАК МАНИПУЛАЦИИ!!!

77

Анонимен

преди 11 години

Причина за това прокуратурата да се самосезира е скандален запис, излъчен по Нова телевизия, който показва как в хотел в Етрополе, собственост на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров, на 2 април се провежда инструктаж на тема: Как се организират избори, така че да се спечелят с огромно мнозинство. Инструктираните са представители на протестиращите студенти, които избраха за свое "лице" футболиста Христо Стоичков.

76

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ЛЪЖИТЕ , ВСЕ ЕДНО ЧЕ СТЕ СЕ ЯВЯВАЛИ НА КОНКУРС ЗА ЛЪЖИ