46

Коко

преди 11 години

ГЕРБ И МАФИЯ СА СИНОНИМИ

45

Коко

преди 11 години

ВСИЧКИ МРАЗЯТ ББ, ЦЦ, Дянков и ГЕРБ!

44

мирославб

преди 11 години

Тоя разбра че ще загуби :)

43

Коко

преди 11 години

За ГЕРБ ще гласуват необразованите, недодяланите, *** и подлизурковците.

42

Иван

преди 11 години

Коко защо си с толкова промит мозак или си от платените драскачи на СС?? Какъв е наднлка?

41

Анонимен

преди 11 години

Очакано жестока ЧЕРВЕНА КАТАСРТОФА - БСП-мафиоти , няма да се пребори за 2-ра политическа сила...Мнооого са зле, а и така трябва НАЙ-ПОСЛЕ без червена мафия

40

Коко

преди 11 години

Анонимната герберка си мечтае как ББ и ЦЦ ще седнат отново по креслата. Мечтата на обедняващите хора е да не ги вижда изобщо. Без ГЕРБ сме по-добре!

39

dan

преди 11 години

Абе тоя до изборите съвсем ще откачи

38

българите за БГ

преди 11 години

За БСП ще гласуват - ***, турците, изветрелите старци!!!!!Българите ще гласуват за България, не за БСП!

37

34

преди 11 години

София. Подаден е сигнал за бомба в централата на БСП. Това съобщиха за Агенция Фокус от СДВР. Сигналът е получен в 16.40 часа. Той е бил подаден от мъжки глас. В момента в централата на партията се извършва проверка от екип на СДВР.

36

Наблюдател

преди 11 години

Най-изпечените престъпници са най - на ясно по въпроса за изборните далаверил Много добре знаят какви и те са ги вършили.....

35

Коко

преди 11 години

ГЕРБ купуваха масово ромски гласове. И сега точат зъби, но ще им се стъжни. Не гласувайте за крадливия ГЕРБ

34

Анонимен

преди 11 години

Този безсмъртен полицай е последицата от всичко това. По новините казаха, че бил наказан дисциплинарно. Аз не знам какво дисциплинарно наказание са му наложили, но според мен единственото адекватно е уволнението. Надявам се, че пострадалия ще осъди този безсмъртен и ще се наложи да го уволнят дисциплинарно, като му отнемат всичките привилегии, на които той си мисли че има право в болната си глава. Пострадалия е задействал съдебната система и ще чакаме да видим какво ще се получи.

33

неее!

преди 11 години

БСП стана сенилна-***-турска партия. Там бели хора няма!

32

Анонимен

преди 11 години

ТРИ КЛЮЧОВИ СТАТИИ, ОТ ТРИ НЕЗАВИСИМИ И ОТДЕЛНИ ИЗТОЧНИКА ЗА ОПИТА НА БСП ДА ПОДПАЛИ БЪЛГАРИЯ И ДА ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТИТЕ:1. ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.10559542. ЗАГОВОРЪТ КРАЙ РАДОМИР ЗА ПРЕВРАТ: dartsnews.bg/News/424253. КАК БСП СЕ ОПИТВА ДА ЯХНЕ ПРОТЕСТИТЕ: frognews.bg/news_52134/BSP_se_opitva_da_prevzeme_protestite/

31

Анонимен

преди 11 години

Подаден е сигнал за бомба в централата на БСП

30

Нормален нечервен

преди 11 години

Това е СТРАХ. Резултата е ОЧАКВАН , и СерГей-чо реве предварително. Колко взе на референдума за червената АЕЦ ???? Като махнеш гласовете на АТАКА и други родолюбци , гласували за червената идея, колко остават.... А ? 550-650 хил. гласа максимум.- 13-15% макс.Това е СерГЕЙ-чо положението в розово...А може и по-малко - силно се надявам като нормален българин.Да изхвърлим червения ТУМОР от Родината и станем НАЙ-ПОСЛЕ нормални хора в нормална държава като в ЕВРОПА където няма червена мафия.

29

Анонимен

преди 11 години

ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ РАЗБРАХМЕ ЕДНО:КОГАТО БСП ГУБИ, ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ.КОГАТО БСП ПЕЧЕЛИ, ИЗБОРИТЕ СА ЧЕСТНИ.ЛОГИЧНИЯТ ВЪПРОС ТОГАВА Е:А КАКВИ БЯХА ИЗБОРИТЕ ОТ СОЦИАЛИЗМА, КОГАТО БКП ПЕЧЕЛЕШЕ С 99%?РАЗБИРА СЕ - КРИСТАЛНО ЧЕСТНИ.БРАТЯ БЪЛГАРИ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДРУГИ ДА МИСЛЯТ ВМЕСТО ВАС!

28

страх тресе БСП

преди 11 години

Голям страх ги тресе БСП - явно очакват да загубят изборите с много!!!

27

Коко

преди 11 години

ГЕРБ влияе на ЦИК да не показват протоколите от секциите. Защо е този страх? Нека всички в България да видят резултатите такива кавито са, а не нагласените от ГЕРБ.