232

йордан

преди 11 години

Да гласуваш за БСП е съпричастност към престъпленията им.

231

акуд

преди 11 години

също е истина оРЕШАРСКИ е напълно предсказуем, ще краде три пъти повече от преди, че има да наваксват с ДПС , БСП и кунева(НДСВ)

230

акуд

преди 11 години

станишев този път е прав, само той може да свали ГЕРБ и БСП да направи престъпна тройна к00лиция между ДПС, БСП и кунева (НДСВ)

229

йордан

преди 11 години

До кучето,***.Кого защитаваш ти,биши терористи,престъпници избили елита 1944-1947 и непоискали прошка,защитаваш ***,карали българите насила да се наричат македонци.Ти ***,защитаваш партия,която наложи атеизма и ни лишиха от стожера на нашия народ,християнския кодекс затова сега сме на тоя хал,защото нямаме страх отБога.Тази партия е криминална ,защото откраднаха народните пари,завладяха икономическите лостове и станаха неокапиталисти,затова си беден ***.Да гласуваш е съпричастн

228

Анонимен

преди 11 години

ГНУСЕН,ЛЯВ,КРАДЛИВ,ЛИЦЕМЕРЕН КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТ !...

227

petter.bojinov

преди 11 години

Изумен съм - точно БСП да свалят ГЕРБ. по-добре да не го правят - по-точно да те им се случва. Тези обещават само фалшиви неща и правят заробващи договори с Русия. По-добре Атака или РЗС но не и тези "социалисти" при тях социалното е само в името им.

226

Сергей Станишев

преди 11 години

До МоникаИзвинете ме :) Жената излиза от психиатрията и се е добрала до компа, за да пише глупости. Не й обръщайте внимание :)

225

до 224

преди 11 години

А помниш ли какво си работил и какво работиш сега, когато по пладне, в работно време, кряскаш и натрапваш мнението си?Ти ли си критерият и съдникът, ти ли си инстанцията?Живял съм във всички тези времена - преди и сега.Заплатата може да е голяма за някой, но е важно какво можеш да купиш с нея и колко хора могат да си го позволят.Преди 1989, всеки спокойно можеше да си купи жилище, без банки, без кредити, без мъдреци като теб.Не живеем добре, ОСОБЕНО при управлението на ББ!Няма оправдание!

224

Анонимен

преди 11 години

ДОКАТО ТИ ОГЛАВЯВАШ БСП ,ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ ПОБЕЖДАВА !

223

АНОНИМЕН

преди 11 години

НА ТИЯ ИЗМИСЛИЦИ САМО ДЕТЕ В ПАМПЕРСИ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА.

222

Кучето

преди 11 години

След изборите няма да ти е до тричане смешнико, а ще ти се иска куче да те беше изяло та да не страдаш за тежката загуба на вожда си :)))

221

Бай Иван

преди 11 години

До Анонимен При потънал кораб да съжаляваш за лодка малко не върви.

220

До комуниста

преди 11 години

Като им чуе човек програмата и "обещанията" на тези - направо да настръхнеш, като филм на ужасите! Ужас! Старите им "сигурни" гласове измряха, няма кой да се излъже вече с тях.

219

анонимен

преди 11 години

бай ТОШО ПРЕД ТЕБЕ НАПРАВО Е НЕЗАБЕЛЕЖИМ.ТИ СВЕТИШ В ЯРКО ЧЕРВЕНО.НО ТОВА МИ ИЗГЛЕЖДА НА ГОРЯЩ ЧОВЕК.

218

иво

преди 11 години

БСП=работа, доходи,солидарност,социална справедливост! Стабилен резерв и погасяване на външни заеми чопнати от герб.При последния мандат върнаха 2 млрд. И най важното -работеща икономика!

217

Анонимен

преди 11 години

Много червен интелектуален инвалид много Чалга!!!

216

Моника

преди 11 години

До СергейПак садо-мазо игрички ли ми предлагаш бе извратеняк?

215

206

преди 11 години

Точно пенсионерското поколение е това, което работеше с компютри в производствата и в науката.Това е поколението на техническия прогрес.Да ползваш компютър не значи, че си хванал Господ за шушляка, нито превъзхождаш останалите по култура и грамотност.Нашето поколение построи индустрия, пътна мрежа, изчислявайки на ръка и постиженията му са неповторими!Вашето поколение мисли само какво да *** на аванта и за секс.За религия -няма смисъл.Самочувствие без основа.

214

Анонимен

преди 11 години

Айде бе, вие ли свалихте ГЕРБ от власт?Най-добре си направете коалиция БСП и ГЕРБ, а пък ще видите кой ще ви свали!

213

Селянин от Странджа

преди 11 години

Куче след изборите ще те тричам за здраве!