93

ЦИГАНСКИТЕ ИЗЦЕПКИ .

преди 11 години

...И УЛИЧНИТЕ УРАДДЖИЙСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ ----ПОМАГАТ САМО НА ПЛАТЕНИТЕ ПРОВОКАТОРИ , ДА ВИ ПОДМЕНЯТ И ИЗЛЪЖАТ В ИСКАНИЯТА ВИ!!!

92

sostin

преди 11 години

До Sony, Не е от такива *** ,като теб сме стигнали до тука , дет само знаете да лаете и да философствате . На мен лично ми дреме , колко е тока , за разлика от тебе аз мисля как да стана по - добър в това което правя , за да изпарвам повече пари ,а не мисля само простотии и дивотии и не ходя по улиците без цел и посока играейки по свирката на провокатори купени от комунисти и турци

91

ceci_

преди 11 години

Закривай!

90

Анонимен

преди 11 години

Трябва всички да гласуваме, за да намалим влиянието на купените гласове. Така ще се види и реалното разпределение на гласовете. Най-добрият вариант е задължителното гласуване. Никой няма да се изхаби, ако отдели 30 минути от драгоценното си време.

89

Unufri

преди 11 години

И сега кво? Не разбрахте ли , че енергийните олигарси си остават на власт независимо кой е на власт... Те така са хванали топките на всеки който дойде на власт, че който не изпълнява си заминава в преносен или буквален смисъл. Всичко това се е случило през последните 12/15г и никой не може да го изкорени по законов начин. Няколко души в БГ управляват цялата държава и няма кой да ги махне дори и с гражданска война, защото те и нея ще контролират... Ха да ви е честито...

88

Анонимен

преди 11 години

МНОГО НАРОД НЕ РАЗБИРАТ ОТ КАПИТАЛИЗЪМ СЛОБОДА И ДЕМОХРАЦИЯ. ПРЕЗ 89 ГОДИНА КОГАТО МИЛИОНИ ПО ПЛОЩАДИТЕ ВИКАХА ДО ПРЕГРАКВАНЕ СИ МИСЛЕХА ЧЕ ТЕЗИ ТРИТЕ НЕЩА ЩЕ ГИ ОТВЕДАТ В РАЯ. ДА ОТВЕДОХА ВИ НО НЕ ВАС А ТЕЗИ КОИТО ВИ ЛЪЖЕХА. НА МНОГО НАРОД ТОГАВА ИМ КАЗВАХ ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ЩЕ ВИКАТ ПАК САМО ЧЕ ПРОТИВ ТОВА ЗА КОЕТО ВИКАХА ТОГАВА. НО НИКОЙ НЕ МЕ ЧУ. И РЕЗУЛТАТА Е ПЛАЧЕВЕН. ШЕПАТА ТАРИКАТИ КОИТО ВИ ОБЕЩАВАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ А ВИЕ ПРОСЯЦИ. ЧЕСТИТА ВИ МИЗЕРИЯ ТАВАРИШЧИ.

87

уууууууууууууууууууу

преди 11 години

Абе, за какво бяха всички тези протести, като те само са чакали да се кротнем и да увеличат тока, понеже втори път за толкова кратко време протест не се случва..

86

222

преди 11 години

Ахахахахах това беше напълно ясно. Но не вярвах ,че толкова скоро и толкова нагло ще се обяви:)) Народът за пръв път протестира както трябва, ама си остава *** и това е. Казаха му, че ще свалят цените и веднага спря и се съгласи. Като всеки средно интелигентен човек знаеше, че на първи ще ги вдигнат. Трябваше таксите да се намалят, не толкова цената. Щото аз лично плащам по-висока такса от сметката ми за ток..

85

Анонимен

преди 11 години

Схемата явно е една и съща.Ако си спират хората парното,то поскъпва,особено такса мощност за тръбите,дето минават.Ако не ползват ток пак поскъпва.Ако мине човек на метан да си кара колата,пак поскъпва.При всичките обаче няма пазарен принцип,защото се вдигат и другите цени.Има монопол,който е решил по колко средно да взима на месец от всеки човек.От една страна намаляваме и затова пада ползването.От друга нямаме достатъчно доходи за тези европейски цени.На монопола обаче не му пука!Той си иска $$

84

Анонимен

преди 11 години

Ква е тая икономика излишък от ток,чудят се кво да го правят,а му вдигат цената??????????????????????// това е ПЛАНОВА ИКОНОМИКА!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 11 години

Народа обедня, производството предаде Богу дух, няма консумация на ел.енергия, ЕРПетата дерат по две кожи и ... естествено ще има излишък на производствени ел. мощности.Ако производството живне, ще се товарят и производствените мощности, ще се пласират големи количества въглища и няма да се ограничава АЕЦа.Но при това разграбване - надали !

82

до 85

преди 11 години

Ако имаш предвид никой българин тогава е ясно какво ще стане. Турците и *** ще гласуват и ДПС не ще имат 30 процента. Аз не искам това и ще гласувам за българска партия.

81

Вземи тая кирка

преди 11 години

Ако миньорите не бяха мълчали,а бяха и казали намеренията преди един месец,щяхме да и наврем дръжките на инструментите им на място което много щеше да им хареса.Не,че сега е късно.

80

Някои неща

преди 11 години

Протестирахме срещу прекупвачите-посредници, заради които цените до крайните потребители растат тройно. Не само в енергетиката. Протестирахме срещу неизгодните договори, сключени на наш гръб. Протестирахме срещу криминалната приватизация, направила мошениците милионери, а българския народ доведе до просешка тояга. Искаме всички стратегически отрасли да са в ръцете на държавата, а който е некадърен да ги управлява, да си подава оставката. Искаме строг граждански контрол. И ще продължим да протест

79

Анонимен

преди 11 години

До УКИи аз се замислих над това...но за жалост няма как да стане!Виж по-надолу, ако можеш да прочетеш между редовете, има поне 3-4 платени драскачи, които нма начин да не отидат да гласуват, защото са на заплата, ей такива продажници най-ги мразм))....а и ***...как бре брате няма да отидат....*** Идът кИфте, нищо, че после ще духат супата...Заради това е по-добре да отидем и да гласуваме, както смятаме, че е най-правилно.

78

ТОВА СА ГЛУПОСТИ!

преди 11 години

ТЪПИТЕ СТИХИЙНИ ПРОТЕСТИ --НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНАТ!!!ТУК СА НУЖНИ , СПЕЦИАЛИСТИ , ЮРИСТИ И ХОРА ПРЕДАННИ НА КАУЗАТА С ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ!НАЙ -ЕФЕКТИВНИЯ ОТПОР НА БЕЗЗАКОНИЯТА --ТОВА СА "ЗАКОННИТЕ И ОРГАНИЗИРАНИ ПРОТЕСТИ"!!!АКО ТРЯБВА -ДА СЕ ОТНЕСЕ ВЪПРОСА И НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО!!СВИКНЕТЕ ДА ВОДИТЕ ВОЙНИТЕ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА.. И НА НУЖНОТО НИВО!*** ИЗЦЕПКИ ---НЕ ПОМАГАТ НА НИКОГО!!!

77

Анонимен

преди 11 години

До УКИ Миро Мършата и Лъчо Мозъка ще идат да гласуват....

76

sostin

преди 11 години

Е всички тия *** дет ходиха по улиците като гламави , без цел и посока , са ще ме хванат за ........, щото трябваше да сравнят със земята ДКВР , а не да ходят като кокошки без глави. Кво постигнаха , едно голямо нищо . Цената на тока пак ще си скача , пък некви *** нека се палят ......смееееееееееееех

75

УКИ

преди 11 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО НИКОИ НЕ ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ?

74

Анонимен

преди 11 години

Оффф. С риск отново да ми ограничат достъпа до сайта, ама не мога да се сдържа. Другари! Това, че Турция строи свои си централи, за да си задоволява нуждите от ток, няма нищо общо с АЕЦ Белене! Построяването на Белене щеше да повиши цената на тока у нас, а хиляди души щяха да останат без работа, защото ток в кофа не стои!