436

Анонимен

преди 11 години

Не са взели нищо само тия отпред с ксостюмите те лаапат милиони и е срамота за 100 лв

435

PINOCHET

преди 11 години

Тия хиляди са платени клакьори и със сигурност парите са откраднати от нас.Време е да ги изкараме на стадиона.............

434

чичото

преди 11 години

На хората са платени пътните и командировки за да напълнят залата. Това е истината.Аз бях от тези,които раздаваха парите. По 100 лв за един ден участие във форума.Българите трябва да знаят истината.

433

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е донесла пари на България АЗ за що не съм намазал от това А трябваше да ме учат как се маже филия с мас и как се съдят картофи

432

гербер

преди 11 години

Срам ме е че съм гербер. Членувам в ГЕРБ но ме е срам. Заплашват ме ако напусна партията.Не знам какво да правя. Може би ще емигрирам.

431

една българка

преди 11 години

Гербери, дано ГОСПОД да ви даде това, което заслужавате!!!!Колко бедни и отчаяни хора си отидоха без време заради вашето безумно управление!!!!!У Б И Й Ц И !!!!!

430

Бимбо

преди 11 години

Бойко Борисов е ***. Слуга на старата комунистическа мафия.Който гласува за него гласува срещу РОДИНАТА СИ.

429

Анонимен

преди 11 години

Като гледах репортажите в Новините повечето делегати бяха без костюми само в началото имаше с костюми което ме навежда на мисълта ,че само тези отпред са от елита

428

Фалконе

преди 11 години

Не са безумци (до 478)това са близачи с големи шпатулимъжки к-рвии женски

427

Фалконе

преди 11 години

Ако случайно мутренската-комунистическа партия ГЕРБ успее да влезе в следващото управление съм сигурен,че пак ще бъдат свалени от власт с протести. Тоя *** не знае къде се намира. Пълен *** е. Досега леко се отърваха,но следващия път не се знае. Хората озверяха от неправди.

426

bb

преди 11 години

На 7 април зала Армеец Арена ще се превърне в най-големият тиквен бостан в Европа. За събитието са поканени гости от Европа и наблюдатели-експерти от книгата на Гинес!Уникалното на тиквения бостан е, че тиквите можели да говорят с речник от 100 -150 думи, въпреки, че са напълни кухи отвътре!

425

Анонимен

преди 11 години

Изродииииииии! СЯ пак заминах за чужбина (кат нема леб тука...), ама ако тва ла.но *** пак седне на троня -нема се върна изобщо-кълна се! Виденов с акитата дето ги сготви на времето е като невинно дете в сравнение с тва "чудо" дето сами си го сътворихме.

424

Фалконе

преди 11 години

Всяка партия свалена с протести би трябвало да губи право на участие на следващите избори.А сега какво?Пак се нареждат на софрата.И пак ние ще им плащаме всичко......Цецка Цачева е изхарчила 75 000 из чужбина.50 000 за самолетни билети.Овцата си развяла дирника до Япония и Бразилия.Следващия мандат искала да ходи до Луната.

423

йордан

преди 11 години

Ех, даскале не си за даскал,след като не помниш какво направиха тези,които бяха на власт преди ГЕРБ;

422

Алекс2

преди 11 години

Какво е Герб и Борисов ??? Ела зло , че без теб още по зле!!! Това е истината.И аз не съм фен на Борисов но ще гласувам за него!!! Симпатизирам и на Волен но не искам да ни изхвърлят от ЕС...

421

Даскала

преди 11 години

Тоя тарикат мисли , че е направил гениален ход , като избяга от властта , скри се от протестите и сега се появи като ангел -спасител и ръси обещания -глупости ,глупости и пак обещания !!!Ей ако не беше такава доказана мутра ,може би щеше да има успех , но ....простотията избива от всякъде , нищо хубаво не чакам от тоя сатрап, насилник и ченгеджийски сценарист!!!Но и него не го чака нищо добро !Чао мутро!!! Резултата от изборите няма значение - ти си бита карта и пропаднал политик!!!

420

Анонимен

преди 11 години

До istinata 466По-добре глупав но с воля отколкото умен но крадлив. Като е глупав ще се научи, стига да има желание да свърши работата.

419

Бай

преди 11 години

Бойко няма алтернатива ! Стига сте скачали ! БОЙКО БОРИСОВ, да си жив и здрав !

418

Анонимен

преди 11 години

Хиляди *** посрещнаха на крака Тиквата.

417

istinata

преди 11 години

Б.Б. Е отчайващо глупав човек,по отчайващото е,че има хора които ще гласуват за него,голяма част от тях гласуваха и за царя и още не са разбрали ,че проблема е в грешния им избор и тогава и сега.