28

Анонимен

преди 11 години

На севернокорейците им липсва един военнокомандващ като Хитлер за да им заповяда да изстрелят ракетите си по САЩ. На Хитлер нямаше да му трепне окото в случая, както не му трепна окото да хвърли атомна бомба над Русия през втората световна война....но разузнавачите предудвратиха опита и потопиха бомбата в един гьол.

27

Тя

преди 11 години

Айн цвай ! Айн цвай !Аз съм Ангела Меркел и идвам, сега ще им се стъжни живота

26

Анонимен

преди 11 години

До 27 Русия не използва китайска електроника, камо ли пък и във военните си технологии ...

25

Анонимен

преди 11 години

до хората които не знаят истината за сащще кажа следното: сащ са нищо ..но експеримент на британската империя... сащ нямат дори и правна национална история дори и 200 години та те всъщност не са и нация, понеже просто са колонизирали безсилните нативни индианци от континента там ( който те сега наричат америка) какво значи "аз съм американец' ?отговор: човек престъпник, от британската низша класа най мръсните ( тук в бг ги наричаме ***) - ето това е чистокръвният американец господа.

24

Наблюдател

преди 11 години

Американците никога няма да нападнат Северна Корея първи.Достатъчно е,че ООН им налагат санкции и ги изолират от останалият свят,но ако някой жълтурко натисне без да иска грешното копче,ще стане много страшно,защото никоя държава няма да ги подкрепи.

23

Анонимен

преди 11 години

До фсб Забравяш, че и Руските и Корейските и анериканските ракети имат Китайска електроника, ако не им пукаше щяха да си мълчат.

22

фсб

преди 11 години

До Анонимен - хамериканците май нещо почват да пускат жълтоАбе брат, ти чуваш ли се кво говориш, кой пуска жълто от тея тенекии бе, нали ще ги прихванат и свалят още на цевернокорейска територия, ако въобще успеят да излетят, тва не са руски или американски ракети, а неква корейска жмел...

21

Анонимен

преди 11 години

До Ким Чен УнУра другари.

20

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

Аз съм върло против война... изобщо страх ме лови, ако се случи ядрен удар (недай боже). Ако толкова искат да смачкат американците то нека стане чисто икономически, а не с бойни действие, защото няма да остане незасегнат човек на планетата от това. Но да се правим на съюзници на америка е пълно безумие. Те нищо хубаво не сме видели от тях!

19

fsb

преди 11 години

и кво като разполага неква умрела ракета, баси шопара, кой си мисли че плаши.. и къв бензин, кви 5 лева, кво общо има СК с бензина, няма да нападат Венецуела или Саудитска Арабия хах

18

Анонимен

преди 11 години

Ле ле като чета коментарите и си мисля колко много *** хора има в България. Няма какво да се сърдим какъвто е народа такива са ни и управляващите.

17

Ким Чен Ун

преди 11 години

Трябва да се даде добър урок на Империята на Злото ! Да не си играят с огъня ! Ние не сме Либия или Ирак !?! Ще дадем отпор на тази жестока Империя ! Долу империализма и ционизма !!!

16

Анонимен

преди 11 години

От една страна без да съм запознат с конфликта в детайли чест прави на севернокорейците че ако ги нападне САЩ няма да се поколебаят да използват ядрено оръжие срещу тях...от друга страна не им стига акъла на тези корейци че за 24 часа САЩ може да ги изпепели и да ги заличи от лицето на земята. Голямата руска мечка гледа засега сеир отстрани. Сигурен съм че ако има заповед от Москва северните корейци ще кротнат- все пак са дълги дълги години под диктовката на Русия. И продължават да бъдат.

15

Анонимен

преди 11 години

хамериканците май нещо почват да пускат жълто

14

банкер

преди 11 години

Какво се помотват тия? Ден война, изкарва повече пари от година здрава работа.

13

Анонимен

преди 11 години

Тия всеки ден по 1 ракета демонстративно разполагат.САЩ ако поискат ще ги унищожат за 2 часа.

12

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

Не мого да вдяна какво точно ще спечели Китай. Вече е ясно, че са изкупили външния дълг на Хамериканците, ясно е, че ще си правят своя банка с Русия, Индия, ЮАР и Бразилия... не искат да се карат директно на сащ и за това насъскват КНДР за да ги сплашат, чрез тях ли? И най-важния въпрос, ако тези гиганти влязат в схатка, ние пак ли ще дадем дупе или ще застанем на правилната страна, която вярвам много ще се съгласят не е Америка?въпроси въпроси, ама дали ще научим истината

11

Анонимен

преди 11 години

Не знам как може да има толко прости хора, които да се радват как Северна Корея ще удари империалиста САЩ. Ами то това ако стане, какъв бензин, какви 5лв, както пише един по-долу, при ядрен удар заминаваме всичките по веригата. Колкото до глупаците северно корейци те нямат нищо, което да застраши американците, просто САЩ си търсят повод да ги смачкат.

10

Анонимен

преди 11 години

Да ги ..., имат пари за ракет, а за народа ...!Крайно врме е САЩ да ги демократизира.

9

Анонимен

преди 11 години

Да, да Китай!Сега на 12 май като спечили изборите оня, сещате се, ще докара китайски инвеститори в България!Ще отворят фабрики за клечки за зъби и уши, на по късен ета и завод да женски тампони.В Китай нямало работна сила и еднвам са чакали да инвестират в България, досега са щели ама не им са дали, щото правителството е съюзник на САЩ.Очаквам развитие след 13 май, ако сме още тука тогава!