288

Радко

преди 11 години

*** подготвят почвата за манипулация на изборите, затова притискат каката да не казва истината, а да приближава резултатите. Истината е това, от което комунистите се страхуват :)

287

Статистик

преди 11 години

Прицентите за БСП са завишени, но иначе данните са реални !

286

Пенелопе

преди 11 години

Да ви кажа, няма друга алтернатива, хората узряха за някои работи, затова сега всичко рефлектира върху човека управлявал правителството до скоро и то в положителна посока.

285

Пушач

преди 11 години

До 333Абе незнам за пенсионерите и безработните, ама ние с жената се изпокарахме дома :))) неможе да се разбереме кой да прави кафето сутрин............ а преди ставахме и дим да ни няма у кафенето :)))Така че ГЕРБ и оня "спортист N 1" от Банкя - ДГД

284

до 333

преди 11 години

МДАААААААААА, НАИСТИНА ОСТАВА ЕДИН ГОЛ.....ЩЕ ГО ЯДЕТЕ НА 12.05 ***. КАКТО ВЪРВИ РАБОТАТА МАЙ ЩЕ Е НА ДВА КАТА.

283

Анонимен

преди 11 години

Какво да ви кажа. Будали всякакви. Човека, който съсипваше страната в последните 4 години има най-високият рейтинг. Колко логично ви звучи това? Хората протестирали срещу финансовата ситуация и имало социални искания... Че нали Буда ги създаде и финансовите условия и социалните такива? И хората са недоволни. Ама няма проблем. Пак ще се купят гласове, мутрите пак ще са на власт. Хората пак ще са потънали в мизерия. Честито.

282

ДО ПУШАЧ

преди 11 години

СЛОЖИ ПЕНСИОНЕРИТЕ,БЕЗРАБОТНИТЕ И ХОРАТА С БИЗНЕС!КАКВО ОСТАВА ЗА ТИЯ 30% ЕДИН ГОЛ.....

281

а?!

преди 11 години

Ей, хора, на тази лелка едно време на агенцията и казваха "Ем би, ем не би".

280

Пушач

преди 11 години

Едно е сигурно 3 млн. пушачи нЕма да гласуваме за ГЕРБ, не стига че онова *** Дянков ни направи цигарите по 5 лв., ами нема къде да изпием по едно кафе като хората

279

Анонимен

преди 11 години

ЕТО ЕДНА АНКЕТА ГЕРБ ПЛЮСБСП МИНУС

278

Анонимен

преди 11 години

GERB -90 PROZENTA

277

Анонимен

преди 11 години

ВЪПРОС КЪМ БОКО:ТОВА НА СНИМКАТА,ЖЕНА ИЛИ МЪЖ Е ???

276

Анонимен

преди 11 години

Браво, Мира. Не се давай на червените мошеници СтойчОВЦИ, КънчОВЦИ, ТомОВЦИ,.......На тях им плащат, за да лъжат, а не да работят.

275

Спонги

преди 11 години

Която и от двете комунистически партии (ГЕРБ или БСП) да спечели, ще загуби България. Хора не се поддавайте на манипулациите на социолозите.

274

Анонимен

преди 11 години

ЕДНА МНОГО ГОРЕЩА НОВИНА КОЯТО НЯМА ДА Я ПРОЧЕТЕТЕ НИКЪДЕ В МЕДИЙТЕ. ГЕРБЕРАСТИТЕ ВКАРАЛИ В БАНКА ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЙКАТА ОТ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ ОТ 29 МИЛИОНА И ВЗЕЛИ 500 000 ЛЕВЧЕТА ЛИХВИЧКА. ХА ЧЕСТИТО ДАМИ ГОСПОДА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. ДА ЖИВЕЕ ДАМОХРАЦИЯТА СЛОБОДАТА И УМНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ.

273

psv

преди 11 години

Небойте се деца за утрешния ден. За едни в рая за едни в ада така е било и така ще си остане.

272

kms_07

преди 11 години

Какви ги разправя тая бе? Тука се готви яка ФАЛШИФИКАЦИЯ на изборите! Тикварите тоя кокал дето са го налапали, пускане няма, услади им се! Няколко милиарда сега от контрабандата на цигари и ако има друг мандат още поне 10 милиарда от САНИРАНЕТО!...Само че тоя път НАРОДНО ВЪСТАНИЕ ще стане бе, както навремето *** казваха-Ще поемаме курс към въоръжена борба! Няма какво да губим вече! Един живот остана само, и ако ще е такъв, ще си слагаме главата в торбата и кой остане!

271

Анонимен

преди 11 години

И на тая звездите и говорят :)

270

285

преди 11 години

Кой нормален ще гласува за ГЕРБ,като се изнесаха такива факти за криминалното минало на Б.Б.то нямаше престъпна схема в която да не участва.чак се писа че и в затвора е лежал.Другото ще го премълчим защото не е за казване.Такива управници не щем,целият свят ще ни се смее.Човешко е да сгрешим-но просташко е да си повторим грешката!!!

269

Анонимен

преди 11 години

До 314Аз съм да !!! а дъртите *** от ГЕРБ са срам за ЕНП и ше бъдат изхвърлени от там като мръсни котета, както оная със Сомалийския залив.Но нищо не Ви пречи да продължавате да си мислите, че за втори път ще Ви се вържем на наглите лъжи